dj_em je napisal/-a:ne vidš... sploh nisi zašetku tega dokumentarca....
ne gre se zato da so oni bogi... ampak hočjo pač samo pokataz drugim njihov način življenja, zakaj so tuki ( ker nekateri niso imel možnosti, ker so moral pridt sm zarad vojne ), itd. itd.
dokumentarc ni o čefurjih <----- sploh nevem zakaj se ta beseda uporablja...
ljudje še vedno pozabljajo da je slovenija nekoč bila del jugoslavije![]()
jest mam posnetga samo se mi ne da upoladat... lohk pa na partisu pogledaš...
je pa že ene 3 jič tole blo na slo1
Sh3bO je napisal/-a:Jaz se pa zelo strinjam z nebivedujem. Isti šmorn je s hrvato pri nas. Pridejo k nam (nekateri so po več let pri nas) in nobeden noče ene besede povedat po slovensko.
Spyker je napisal/-a:Nimam kaj dodat pod nebivedi-jev post.
dj_em je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Nimam kaj dodat pod nebivedi-jev post.
jest pa mam....
nevem zakaj daješ vse v en koš.... kot že povedano, normaln priseljenec iz južnih držav ni čefur. Obnašanje je tisto ki te nardi čefurja. Vsi pa vemo kako to zgleda.
kaj pa pol zamejci delajo izven slovenije???? Služijo kruh, ne težijo folku.
zakaj se ne vrnejo nazaj.... Ker so tam živeli od nekdaj in so pod tujo državo padli po referendumu, kjer so se odločili za bolj sigurno varjanto z bolj razvito avstrijsko pokrajino
mislm da si to preveč "osebno" vzel.. sej konc koncev je to demokracija - lahko vsak dela to kar mu paše ( v grobem ) Prvi del se tiče nebiveduja, na drugi del - a je demokracija to, da ti vsak tedn vlomim v avto, pošraufam dol feltne, hodim po mestu in delam sranje, itd. Vsak lahko počne tisto kar mu paše znotraj pravil, ki jih postavlja sodobna družba, konkretno ustava.
jest nimam nč proti njim naj vsak dela tu in služi sej ne prnaša denar v hrvaško al pa nevem kam... Popolnoma res. Če dela v sloveniji in je pošten, ne krade, itd, mi je ravno kam odnese denar, itak ane.
če si mel slabe iskušnje z njimi.. ja j*** ga kaj mislš da so vsi slovenci prjazni...Mislim da nas je večina (vsaj 99%) mela kako slabo izkušnjo s "čefurji", pa tudi s slovenci, vendar je procentualno gledano več prvih.
tko kot pravjo 100 ljudi 100 čudi... mot tut mene če se pač določeni osebki obnašajo nespoštljivo, vse je pač od osebe odvisno.... Vsak, črnc, belc, srb, hrvat, slovenc, avstrijc, vsak se lah odloč, al bo baraba, al bo dobr. Če si pošten, potem raje stradaš, kot da bi komu kaj ukradel, kaj šele da bi zganjal nasilje.
ti si tut lahko če se obnašaš grdo ne spštljivo do drugih največji k****n čeprov si domačin...
nimam nč proti nobenmu, določenega bontona se morajo vsi držat.. absolutno... se strinjam s tabo.. samo so pa tut ljudje k se zavedajo svojeg položaja v tuji kržaviProblem je le v tistih, ki se tega ne zavedajo in ponavadi delajo sramoto svojemu narodu.
upam da me razumeš
lp
dj_em je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Nimam kaj dodat pod nebivedi-jev post.
jest pa mam....
nevem zakaj daješ vse v en koš.....
kaj pa pol zamejci delajo izven slovenije????
zakaj se ne vrnejo nazaj....
mislm da si to preveč "osebno" vzel.. sej konc koncev je to demokracija - lahko vsak dela to kar mu paše ( v grobem )
jest nimam nč proti njim naj vsak dela tu in služi sej ne prnaša denar v hrvaško al pa nevem kam...
če si mel slabe iskušnje z njimi.. ja j*** ga kaj mislš da so vsi slovenci prjazni...![]()
tko kot pravjo 100 ljudi 100 čudi... mot tut mene če se pač določeni osebki obnašajo nespoštljivo, vse je pač od osebe odvisno....
ti si tut lahko če se obnašaš grdo ne spštljivo do drugih največji k****n čeprov si domačin...
nimam nč proti nobenmu, določenega bontona se morajo vsi držat.. absolutno... se strinjam s tabo.. samo so pa tut ljudje k se zavedajo svojeg položaja v tuji kržavi
upam da me razumeš
lp
Vuso je napisal/-a:Tisti, ki so res pribežali zaradi vojne so prekleto bolj civilizirani in prijazni, kot tisti, ki so rojeni v Sloveniji in imajo starše od "dol".Če ti prideš brez vsega boš prekleto pazil kaj in kako ga boš sral.Teli kurci, ki so tukaj rojeni in furajo svoj primitivizem so resnični problem.Pametni, da jim kar škodi.Večina jih ima državljanstvo in so pravno tretirani kot Slo. državljani, zato razni izgoni in živinski vagoni žal ne pridejo v poštev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost