Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Nokia N70 - pomoč!

Napisal/-a H2 Po feb 05, 2007 4:16 pm

Imam že ene 4 mesece to Nokio... Danes sem prvič uporabil ta USB kabel, ki omogoča pač zastonj nalaganje iz računalnika na mobitel in iz mobitela na računalnik!
No ampak.. Deluje samo, če čel čas držim to drugo stran kabla v telefon tako, da ga držim not in bolj gor :roll: ker če ga spustim, potem se "skrivi" in računalnik ne zazna več nobene programske datoteke... USB kabel sem dobil zraven, ko sem kupil telefon... no in uprašanje..
Ali se to lahko upošteva pod garancijo, glede na to, da nism nič pokvaril!?
garancija je veljavna še 16mesecev

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To feb 06, 2007 12:15 pm

pejd na mobitel in povej zadevo...s prve ne bo garancija velala bos dozivel zivcni zlom in verjemi garancija bo velala :twisted:
meni se je na SE z1010 pokrovček za zapiranje usb vhoda ni dal več zapret,je dobesedno štrlel stran in so rekli da to ne spada pod garancijo...po nekaj kregarije pa so telefon sprejeli in ga garancijsko popravili.
po vsej verjetnosti ti bodo priznali

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

R_S
Novinec

Napisal/-a R_S Če feb 15, 2007 8:10 am

Men tut zajebava to kdaj, da se noče povezat....Sam mi pa ni treba držati tko kot tebi...Če mi noče povezat izklopim pa vklopim telefon pa dela...zgleda da je to ena seriska napaka....

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Če feb 15, 2007 2:27 pm

Pri meni nedela tudi če ga 100x ugasnem.. skratka.. zmeraj moram držat bolj gor ;)
Torej je to n ekaj v telefonu narobe in nič pri kablu? :?

Uporabniški avatar
andsuzuki
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Napisal/-a andsuzuki Pe feb 16, 2007 12:01 pm

Tudi meni pri SE Z1010 preko USB kabla ni šlo. Enkrat je telefon zaznalo, enkrat ne. Tako da sem potem šel kar kupit USB bluetooth (za 4000 sit) za na računalnik, in prenaša brez problema že pol leta

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Pe feb 16, 2007 3:21 pm

Meni je tudi nagajalo na N70, dokler nisem zamenjal software na telefonu, pa na novo naložil PcSuite. Zdaj mi pa dela normalno (vedno zazna). Sem tudi mislil da je problem v kablu, ker mi je delal samo če sem držal kabel gor. Naloži vse na novo pa bo mogoče delalo. Se dobi vse na uradni strani od Nokie.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Pe feb 16, 2007 6:20 pm

Mam jest isti problem, le z dvema razlikama: telefon je N90; nekaj časa nazaj mi je kabel še prijel če sem ga držal gor, zdej mi pa še to ne prime.

Ampak pri meni sumim da je problem v tem, da pač nimam pokrovčka za tist del telefona, kjer se ga polne in povezuje z računalnikom. Tko da sklepam da se je v vtorih nabrala kakšna umazanija in zato noče prijet... Kva pa vem, čimprej morm it na Teleray da mi to porihtajo če se le da pod garancijo.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Pe feb 16, 2007 6:50 pm

Spyker je napisal/-a:Mam jest isti problem, le z dvema razlikama: telefon je N90; nekaj časa nazaj mi je kabel še prijel če sem ga držal gor, zdej mi pa še to ne prime.

Ampak pri meni sumim da je problem v tem, da pač nimam pokrovčka za tist del telefona, kjer se ga polne in povezuje z računalnikom. Tko da sklepam da se je v vtorih nabrala kakšna umazanija in zato noče prijet... Kva pa vem, čimprej morm it na Teleray da mi to porihtajo če se le da pod garancijo.

točno tak problem imam jaz!

XTR
: sem že dal na telerey za novi softver pa je blo še vedno naprej use enako.. tako da dvomim da je kaj tu narobe.!

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Pe feb 16, 2007 10:37 pm

Naloži še novo verzijo PcSuite z interneta če še nisi. Jaz sem najprej zamenjal software na telefonu pa ni pomagalo, ko sem pa naložil še nov PcSuite je pa normalno povezoval.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Po feb 19, 2007 9:02 pm

daš link prosiM?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po feb 19, 2007 9:10 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Po feb 19, 2007 9:40 pm

kot, da za use stvari ki jih u zivljenju rabim se obrnem na forum...
Samo to se mi res ni sanjalo, kje bi dubu!

hvala mactron!

Uporabniški avatar
skoda
Nov uporabnik

Napisal/-a skoda Če feb 22, 2007 1:29 pm

jst tut mam n70 in mam en problem telefon piska sej tega sploh nebi niti opazu samo ko posnamem film ga dam na računalnik se to sliš pa me zanima če se je to še komu zgodilo

Uporabniški avatar
egregor
Nov uporabnik

Napisal/-a egregor Pe feb 23, 2007 2:18 pm

To dela nam vesem ki imamo Nokie N70, je serijska napaka in to v osvetlitvi displaya. Popravit se tega ne da!Žal se moraš spoprijateljit s tem :cry:

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe feb 23, 2007 7:52 pm

pri men je tud to isto z displayem :roll:
enako mi tudi ni povezal telefona s pc suite. kabel, ki sem ga dobil zraven se kr neki maje v vse smeri, ko ga priklopiš na telefon, zato ker je ŠKARTEN! :bonk
ravno včeraj mi prnese frend isti telefon-n70, ki pa je bil kupljen v nemčiji in ga prosim nej mi posod kabel, da vidim če bi bilo to in je res blo :lol: ta kabel, ki ga je dobil on prav škrcne in se vsede na konektor u nulo in je čist fiksen :!: :evil:
sprašujem se pa, zakaj se pri nas prodajajo take stvari?
:nae

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Po feb 26, 2007 9:33 pm

Mam n70 že cca pol leta, s kablom nobenih težav. Lahko pa probate malo spihat tiste kontakte "zlate" spodaj, ko se vtakne kabel not, malo spihat pa to. Drugač pa USB bluetooth kupit pa nebo težav s tem :lol:
Slika

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Po feb 26, 2007 11:02 pm

Jaz mam N73 in mi je kabel ki sem ga dobil zraven od začetka lepo not sedel in je bil fiksen,zdaj pa se po komaj dveh tednih že nekoliko maje in včasih izgubi kontakt... :roll:

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To feb 27, 2007 12:38 am

R_S je napisal/-a:Men tut zajebava to kdaj, da se noče povezat....Sam mi pa ni treba držati tko kot tebi...Če mi noče povezat izklopim pa vklopim telefon pa dela...zgleda da je to ena seriska napaka....

x2
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Če mar 01, 2007 10:17 pm

egregor je napisal/-a:To dela nam vesem ki imamo Nokie N70, je serijska napaka in to v osvetlitvi displaya. Popravit se tega ne da!Žal se moraš spoprijateljit s tem :cry:

a med tem ko imaš vključeno kamero in snemaš naj bi pisaklo.. oz. ko potem daš ta filmček na računalniku, da na računalniku piska? to se mi še ni zgodilo!

in kaka napaka naj bi bla pri osvetlitvi displaya?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 01, 2007 11:47 pm

največ živcev, pa časa pa dnarja boš pršparal, če greš v trgovino pa kupiš bluetooth na usb za rač- pa nauš več rabu kabla
mene je tud zajebavalo- načeloma je napaka na kablu- sam trenutno mi dela čist normalno
lohka se greš ment za nov kabl- oz. testiranje- sam po vsej vrjetnosti kabl ni pod garancijo- si ga že kdaj pohodil, se zapeljal s stolom čez....
lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov