za original zvočnike pa za musko k jo fotr posluša je predobr pioneer DEH-2900MP
drgač pa zlo zadovolen iz funkcijam in preprostostjo priporočam za manj zahtevne uporabnike
Waw lopovi so ful veseli da reklamirate kaj imate kje vgrajeno; da ne bo kdo začuden ko bo ostal brez avtoradija
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
hmmmm usem ki pisete oz. boste pisali kaksno akustiko imate v avtu en nasvet.kot ste morda ze opazili na netu usi predstavljate svoje konjicke in kaj use usebuje od feltn do radia itd. in nekateri prihajajo sm gor izkljucno z namenom da se pozanimajo kaj imate in pol poznate nadaljevanje? ucasih se zadrzte in ne povejte usega
LP:boyan
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...
ce se pamenite o radijih mene zanima ce ma ta model usb al pa da se kak kabl dobit za usb? ker jas bi ga kupo ker se kr poceni pa le mi je pa razn ce slucajno kiri ve za kaksnega bolsega za poceni dnar pa ce ve mi lahko javi samo more bit pioneer!
le jP