myster je napisal/-a:ok slovnica je pa -2
1) 2 slike (2 sliki)
2) nalepil si 3 slike
drugač mi je pa tta kmetija tk brezvezna da mi gre na bruhanje.še najbolj pa ttim snemalcem ko kak pomembn dogodek 5x ponavljajo, da pridejo do razpleta.kr naprej se kregajo...se vidi da nimajo kaj za delat.naj jim dajo 10 glav živine, pa naj jih pitajo...vrjemte, da pol se ne bojo mel cajta kregat
trust je napisal/-a:Najbl me ej zanima, kak so bli v resnici koli in še zdele ne morm vrjet, da so k ene palčke, ograja pa se ziba tja in sem.
Snemal so v začetku Avgusta pa do nekje konc Oktobra.
snoopek je napisal/-a:trust je napisal/-a:Najbl me ej zanima, kak so bli v resnici koli in še zdele ne morm vrjet, da so k ene palčke, ograja pa se ziba tja in sem.
Se pravi, da so snemanje končali še ne dolgo nazaj. Mah, ta kmetija je res krneki, jaz osebno da srečam na cesti tega rusa ali pa gorana, mu iz prve prlimam eno vzgojnoProv na živce mi gresta ta 2 modela ej! Tolk se duvata da že kar glava boli!
chevy je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:trust je napisal/-a:Najbl me ej zanima, kak so bli v resnici koli in še zdele ne morm vrjet, da so k ene palčke, ograja pa se ziba tja in sem.
Se pravi, da so snemanje končali še ne dolgo nazaj. Mah, ta kmetija je res krneki, jaz osebno da srečam na cesti tega rusa ali pa gorana, mu iz prve prlimam eno vzgojnoProv na živce mi gresta ta 2 modela ej! Tolk se duvata da že kar glava boli!
Se pravi @Trust to je tam v bližini tebe
Pri teh zadevah kot Kmetija, Big brother nalašč izbereja take ''pribitke'' in zmeraj nastane kakšna kregarija, jok in stok. Tudi v Hrvaškem Big Brother-ju. FujJaz takšne zadeve ne spremljam. Nevem kako jih ni sram kakšne zganjajo tam notri. Če že ni njih sram bi jih rabilo biti sram zaradi njihovih staršev. Sramota
To bi jaz vse ukinil
Hja, sam biznis je biznis.
snoopek je napisal/-a:chevy je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:trust je napisal/-a:Najbl me ej zanima, kak so bli v resnici koli in še zdele ne morm vrjet, da so k ene palčke, ograja pa se ziba tja in sem.
Se pravi @Trust to je tam v bližini tebe
Pri teh zadevah kot Kmetija, Big brother nalašč izbereja take ''pribitke'' in zmeraj nastane kakšna kregarija, jok in stok. Tudi v Hrvaškem Big Brother-ju. FujJaz takšne zadeve ne spremljam. Nevem kako jih ni sram kakšne zganjajo tam notri. Če že ni njih sram bi jih rabilo biti sram zaradi njihovih staršev. Sramota
To bi jaz vse ukinil
Hja, sam biznis je biznis.
Ma ja, sj je vedno tko! Tud jst ne spremljam vedno, ene 2x sem gledal, pa sem videl vse! Ta 2 sta idiota na kvadrat! Nevem kje najdejo take ljudi. Eden bolj pameten kot tadrugi. Koda v življenju nimajo kaj drugega za počet! Res mi ni jasno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov