trust je napisal/-a:Itak je napajlnik glasen.
sašo5 je napisal/-a:trust je napisal/-a:Itak je napajlnik glasen.
kolk jest vem je glasna grafična(pa nimam pojma)....je pa hec bil prejšnji teden je sodelavec v sosednji pisarni dobil novi rač. in me kliče, ter pravi: poslušaj: decibelov 0,00 dela ko "šus" le igrc se ne more igrat; ni grafične_torej "tuli" grafična......a mam prav?
lisko je napisal/-a:Men je delal popolnoma enako.....se spomnite? No po pol leta se je z napajalnika samo skadilo........ po menjavi nimam več težav. 19 evrov te pride navadn 400Watni napajlnik... kupi menjaj in boš rešil težavo.
Karletto je napisal/-a:no kaj pa taka težava? -> vžgem pc, vsi ventilatorji delajo, sam HD se ne zavrti.
če se sploh kaj vrti v HD. sem laik. v glavnem ga ni slišat.
na ekranu je vse ok, a po cca 20sec pc ugasne. da zaženem HD je potrebno resetirat rač. vsakih 15sec ene 6x.
je to fuč napajalnik ali HD? this is the question
Karletto je napisal/-a:no kaj pa taka težava? -> vžgem pc, vsi ventilatorji delajo, sam HD se ne zavrti.
če se sploh kaj vrti v HD. sem laik. v glavnem ga ni slišat.
na ekranu je vse ok, a po cca 20sec pc ugasne. da zaženem HD je potrebno resetirat rač. vsakih 15sec ene 6x.
je to fuč napajalnik ali HD? this is the question
trust je napisal/-a:Sem šel danes v BTC v BB in je tam napajalnik, čez 30 evrov sem rekel za ta denar dobim že skoraj polovico računalnika (2000mhz, da ne bo kdo mislu 500mhz).
Btc zelo malo poznam in se takorekoč zgubim. Poznam samo BB in Harviya.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov