myster je napisal/-a:če ti prenosnik še ni vlka nuja, bi na tvojem mestu še malo počaku, ker bodo cene šle samo še navzdol zaradi krize
MacTron je napisal/-a:myster je napisal/-a:če ti prenosnik še ni vlka nuja, bi na tvojem mestu še malo počaku, ker bodo cene šle samo še navzdol zaradi krize
off: Si mogoce v tem poslu, da takole na pamet nekaj napovedujes/predvidevas.
Odnehajte s to krizo sploh pa na taksnih podrocjih kjer so cene prilicno ze od lanskega
leta enake (razen za dolocene komponente/artikle).
sejjaretun je napisal/-a:kolk sem razumel ta model ki ga nameravam kupiti podpira le visto?
Roady je napisal/-a:Torej amd odpade potem.
Kaj pa to?
http://trgovina.partners.si/product_inf ... ts_id=5663
je dober nakup ali ne
HP-je sem si ogledal pa me nekak ne prepričajo.
Lp,
Roady
adis je napisal/-a:pri nakupu prenosnika bodite pozorni na "predpripravo" prenosnika na operacijski sistem
če boste kupili prenosnika, ki je že predpripravljen za Visto boste z veliko težavo dali gor recimo XP oz. bo to nemogoče brez ustreznih driver-jev
Roady je napisal/-a:No ta toshiba je pr meni doma že od srede in morem povedat, da sem maximalno zadovoljen! Priporočam nakup! Je vredna svojega denarja.
Courage™ je napisal/-a:adis je napisal/-a:pri nakupu prenosnika bodite pozorni na "predpripravo" prenosnika na operacijski sistem
če boste kupili prenosnika, ki je že predpripravljen za Visto boste z veliko težavo dali gor recimo XP oz. bo to nemogoče brez ustreznih driver-jev
to mas v 5 minutah reseno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov