TommyGun je napisal/-a:malica in prevoz je use stvar dogovora oz dobre volje delodajalca. do malice nisi upravičen niti če delaš 24ur na dan.
urno postavko se da seveda zvišat, jst sem pred leti delodajalcu rekel ali mi zviša urno postavko za 300sit ali pa grem k drugemu, ki mi ponuja več. in mi je zvišal. seveda na moji strani sem imel znanje, čas in še zanimanja za to delo ni bilo.
abcabc je napisal/-a:A ni tako da, če delaš 8 ur to je minimalno, da ti pripada malica, jaz pa delam malo manj ur, čeprav tud 8 ur. Je pa delo meni zanimivo, terensko. A pozabil, da včasih tudi kaka stranka pripravi malico, kavo, sok.
fiatpowered je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:A ni tako da, če delaš 8 ur to je minimalno, da ti pripada malica, jaz pa delam malo manj ur, čeprav tud 8 ur. Je pa delo meni zanimivo, terensko. A pozabil, da včasih tudi kaka stranka pripravi malico, kavo, sok.
Človek govoriš o delu PREKO ŠTUDENTSKEGA SERISA, in tu ni nič urejeno tako kot bi moglo bit. Tu se za tvoje pravice nihče ne bori, ni sindikatov. Vse je bolj ali manj odvisno od dobre ali slabe volje tvojega delodajalca in tebe seveda, če ti ni všeč greš lahko drugam.
abcabc je napisal/-a:Živjo
Že nekaj časa delam preko študentskega servisa. Delodajalec je pri oglasu navedel urno postavko in seveda brez malice. Prevoz itak sam financiram in ni to problem.
Ali je že kdo poskusil vsaj urno postavko zvišat oz, da je delodajalec plačal toplo malico (vsaj 5 evrov). Nekaj od tega malica ali postavka na uro
Ali sem upravičen do malice, če delam 6-7 ur (za toliko ur me rabi in mi je kar mal smotan delat samo toliko ur). Danes celo 5 ur.
Se, kar malo bojim, če mu rečem.
Delam pa fizična dela. 4€.
Courage™ je napisal/-a:Registriran si na 20 forumih, ti pa toto debato pripeljes na avtomobilizem ?
Daj prosim te tote tvoje intelektualne pusti drugje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov