DJ_C0B0 je napisal/-a: ker me zanimajo tehnike uporabne v realni samoobrambi.
fiatpowered je napisal/-a:DJ_C0B0 je napisal/-a: ker me zanimajo tehnike uporabne v realni samoobrambi.
To boš kmalu prerasel, ko boš ugotovil, da ti na tem svetu nihče nič noče. Sicer pa borilne veščine so fajn, predvsem zato ker če redno treniraš telo vzdržuješ v dobri kondiciji in zdravju. To je fajn. Sam sem včasih dosti "delal" na vreči, boks.
fiatpowered je napisal/-a:Pravzaprav, je res precej malo možnosti, da ti kar en začne neki težit, če sam ne rineš v probleme.
fiatpowered je napisal/-a:No sej pač en rineš v potencialno nevarne pajzle, pa že zmanjšaš možnosti na minimum.
fiatpowered je napisal/-a:Tudi če pride že do takih situacij, kar je sicer sila redko, so danes taki časi, da če boš enega na gobec, te bo stožil da boš 10 let za njega delal. Ni glih tako simpel vseskupi, saj pravi, človek to preraste.
Klemenko83 je napisal/-a:DJ COBO...dobr se ti to znajdeš, prideš na forum, sodeluješ samo v tej temi z nekim "zanimanjem" pod pretvezo...v podpisu pa reklamiraš svoj posu. Bravo!
btw...vse več je takih k grejo trenirat sam zato da lahko pol težijo in se kažejo kako so zajebani.
vseeno pa ti v "gužvi" najbol pride boks, ker noge tko nauš mogu dvignt pa zamahnt z njo, al pa kak ju jitsu...
gold hamster je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Tudi če pride že do takih situacij, kar je sicer sila redko, so danes taki časi, da če boš enega na gobec, te bo stožil da boš 10 let za njega delal. Ni glih tako simpel vseskupi, saj pravi, človek to preraste.
Nismo v Ameriki sine...
Meni so težil na Fužinah samo zato, ker sem neki cajta afro lase...
chevy je napisal/-a:@gold hamster: morda pa tudi zato, ker poslušaš metal (podpis Metallica)
Meni so čefurji težili, ker sem bil obut v allstarkah...kere budale.
Pa dejte mi povedat kej so te Fužine?
Sem tudi sam treniral karate. Najboljši rezultati: bil 4. na Evropskem pa enkrat sem v Trstu na tekmovanju bil 1. od 48 tekmovalcev. Dobil zelo velik pokal
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov