Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Fantku v atejevem modrem pasatu 7Z-882 CE

Napisal/-a fare Po okt 05, 2009 7:28 pm

Ej,
saj vem da si imel dve junferci zraven ketri si hotel navdušit pa čeprav komaj gledš iz avta k si najbrž cca 170cm visok pa 50kg težek in da si srečen k ti je ata dal avto in da si srečen k imaš izpit 2 meseca in da ti gremo na živce tisti ki se vračamo iz službe ter vozimo po omejtvah, itd... ampak če me ali nas že prehitiš nas-me ne rabiš utrujat z tem da prek Pečice pelješ 30kmh in gledaš nazaj če kdo popizdeva, v naslednjem momentu pa drviš 100ko skozi Zg. Poljčane. Še bolj nesramno je to da potem obračaš prek polne in kažeš fakera koloni ki je za teboj. Pazi če se še enkrat spustiš v podobne podvige ti garantiram da boš končal skup z avtom v šumi ali kakem jarku in da bo Angelina(ne Jolie) zadnje kaj si videl na cesti! Lep pozdrav pa pamet v roke Angelina!!!

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po okt 05, 2009 7:35 pm

lahko poizvemo kdo je pa dobi kaj na dom :D
Slika

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po okt 05, 2009 7:42 pm

dnovak24 je napisal/-a:lahko poizvemo kdo je pa dobi kaj na dom :D
Ma kaj češ mu pošiljat bo že prišel k pameti ko bo dol z ceste leto(po svoji krivdi). Mislim da sta prvi dve cifri pravi če ne sta obrnjeni. Mlado noro!

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po okt 05, 2009 7:59 pm

fare se strinjam s tabo. ampak takega pamet zlepa ne bo srečala. mogoče šele potem ko bo naredu kako res veliko bedarijo in bo kdo za brezveze nastradal.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po okt 05, 2009 7:59 pm

CE
brez, da sem naslov prebral, mi je bilo jasno.....

P.S lahko bi ga še pofotkal s telefonom, pa fris nalepil sem gor....

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Po okt 05, 2009 8:00 pm

Mgajvr je napisal/-a:fare se strinjam s tabo. ampak takega pamet zlepa ne bo srečala. mogoče šele potem ko bo naredu kako res veliko bedarijo in bo kdo za brezveze nastradal.

pol bo že prepozno :?

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Po okt 05, 2009 8:07 pm

Jah še en podoben k****n kot un is puntotom ko je za rešilcom divjal sredi lj.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po okt 05, 2009 8:11 pm

sašo5 je napisal/-a:CE

Joj ne se jezit na celjane ta je iz Rogaške Slatine.lp. Ej kje mi je še to na pamet padlo da bi ga slikal k sem bil na šihtu od 9.00-18.00!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po okt 05, 2009 8:12 pm

A se sekiraš... Jest sm že dva skloftal na Rudniku, ko ne morjo počakat, da se trgovina zapre.
in to upravičeno.

Tko,da kar, naslednjič, j3bala te ruka radnička aka B slap.
Sex turns gay people into Mexicans.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po okt 05, 2009 8:16 pm

:P sašo ne more iz svoje kože :P

p.s...a veš da sm se umiril odkar mam PO tablco :P

Pa ne vem zakaj zadnje čase opažam da so največji norci v VAG derivatih..( audi vw predvsem )...pe ne leti nate Sašo.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po okt 05, 2009 8:18 pm

speedfreak je napisal/-a:

Pa ne vem zakaj zadnje čase opažam da so največji norci v VAG derivatih..( audi vw predvsem )...pe ne leti nate Sašo.

res je.... :P sem se danes "gnal" iz NM (policaji pač ne kaznujejo ) se je kr kadilo ...- povprečje za 130km 12,2lit. - pod 210 ni padlo nikjer :P

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po okt 05, 2009 8:29 pm

primozek68 je napisal/-a:Tko,da kar, naslednjič, j3bala te ruka radnička aka B slap.

Ahahahaaha.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po okt 05, 2009 9:19 pm

Med Pečico in Zg. Poljčanami praviš... Super, ker tam vmes je ravno en kamnolom, malo nižje in malo višje pa po dvojni in večkratni ostri ovinki. In če se tam igračkaš, lahko mimogrede pričakuješ poln kiper tovornjak peska nasproti. 20 ton pa tam ne ustaviš kar tako. :o Že videno... Tako da brez skrbi, tale bo že priletel na mino pri taki vožnji. ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Po okt 05, 2009 9:33 pm

Spametujte ga predno si kaj hujšga naredi ali pa enostavno kličite policaje in ga prijavite ne se afnat tazga je treba oglobit šele potem se bo zavedal nevarnosti ali PA NE.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po okt 05, 2009 9:36 pm

ma če jst prav razumem tole, jih je prehitel pred pečico, potem pa počasi čez, po poljčanskem grabnu se je vrjetno tudi počas peljal(uni ovinki, ko nimaš signala), potem pa v zgornje poljčane stotko in se je tam obrnil. Če se prav spomnem je tam polna črta, ziher pa nisem. In potem nazaj.
Sej tale moj scenarij sploh ni tak strašen :P le da ste živce zgubljali ko ste se za njim peljali z nadzvočnih 30kmh. Prehitet ga ni šel pa noben? je gas tiščal?
Pa ne zdej pisat, da tam pa se neda prehitevat, ker se da. Je pa res, da tisti, ki ne poznajo cesto si zberejo najbolj nora mesta za to dejanje in včasih bremzam že ko vidim, da kdo zalet jemlje.

fare, s takim se je brezveze ukvarjat. Škoda živcev. Boljše da si zašilaš al pa zapoješ nekaj, če že radio ne igra nič pametnega.
LP Rok

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic To okt 06, 2009 7:47 pm

Mene je en z modro Tigro (CE :rofl ) eno jutro prehiteval po hribu dol.
In to iz smeri iz Polčan, ko ne vidiš za ovinek nič.
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

kurent
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a kurent Sr okt 07, 2009 3:04 pm

Meni je en na hitri cesti iz jeze ker se mu nisem umaknil iz levega pasu (na desnega bi se kmalu vključevala vozila) poškropil s šamponom za steklo ko me je prehitel in mi tako celo vetrobransko steklo zalil da sem moral hitro vključiti brisalce ker nisem nič videl.

Vse je posnela kamera, tablica se jasno vidi. Razmišljam da pošljem posnetek na policijo, samo dvomim koliko bo efekta. :twisted:

Sploh ne razumem ljudi, ki imajo tako velika j***a. Tale bi me lahko potencialno ubil, vem da malce pretiravam ampak nikoli ne veš koga bo zajela panika in bo napačno reagiral) Jaz nebi nikomur nikdar nič naredil za še tako veliko bedarijo, nikoli ne veš kdo to je oz. koliko je na koncu z živci ... ali kdo ima kamero hehe.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr okt 07, 2009 5:49 pm

speedfreak je napisal/-a:

Tut jaz to opazujem. Mislim da včeraj, tak en audi začel prehitevat 2 avta zadi za mano, potem še mene in še 3 avte naprej nasproti pa avto, se pravi dejansko prehitel 6 avtov v enem šusu, na koncu pa še ogrožal nasproti vozečega voznika.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: Fantku v atejevem modrem pasatu 7Z-882 CE

Napisal/-a Patrik_A3 Sr okt 07, 2009 6:15 pm

fare je napisal/-a:Ej,
saj vem da si imel dve junferci zraven ketri si hotel navdušit pa čeprav komaj gledš iz avta k si najbrž cca 170cm visok pa 50kg težek in da si srečen k ti je ata dal avto in da si srečen k imaš izpit 2 meseca in da ti gremo na živce tisti ki se vračamo iz službe ter vozimo po omejtvah, itd... ampak če me ali nas že prehitiš nas-me ne rabiš utrujat z tem da prek Pečice pelješ 30kmh in gledaš nazaj če kdo popizdeva, v naslednjem momentu pa drviš 100ko skozi Zg. Poljčane. Še bolj nesramno je to da potem obračaš prek polne in kažeš fakera koloni ki je za teboj. Pazi če se še enkrat spustiš v podobne podvige ti garantiram da boš končal skup z avtom v šumi ali kakem jarku in da bo Angelina(ne Jolie) zadnje kaj si videl na cesti! Lep pozdrav pa pamet v roke Angelina!!!

tudi jaz včasih popizdevam ko keri vozi pred mano kot posran,sploh kjer sta dva pasa in se pelje po levem npr. ptujska cesta pa se mu nabijem čisto za rit pa se i**** ne umakne . pol ga enostavno prehitim po drugem pasu in se pred njim 30 km/h peljem. če pa še kaj blenda pa še počasneje in se mu smejim ko mi kaže kakega fakera al pa se preriva :lol:

so že bli kandidati ko so na pasu za zavit levo pred križiščem me hotli prehitet od živciranja pa jim enostavno ni uspelo in sem jih še naprej jebal pa se sladko smejal,ker itak če je on mene prej oviral pa se peljal kot da je sposran ima čas potem še se za mano peljat :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr okt 07, 2009 6:32 pm

fare, sej tak prej al slej naleti na mino kot ste že napisali, ali da leti s ceste al pa da ga zagazi kak kamijon. Da gre pa fakič kazat, celi koloni, se vidi da je še otrok :lol: nek se vidi ko je jači
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost