Svaka čast ej dober si to naredu js se pa lih nism v to spuščal, do zdaj še nobeno leto sam more bit zabaven se mal igrt s tem bom mogoče nasledn let kej skp spacou :P
Pravzaprav je Keltski, le da so ga američani seveda skomercializirali do nezavesti. Osebno se mu tudi izogibam, oziroma mi ne pomeni nič. Imam še stokrat raje fašenk.
Kako si pa bučo izrezljal? Z žico?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Nič ni slabega to. Pač sm hotu povedat da se je konkretno spravu zraven. Ko sem še jaz to delal, sem vzel pipec v roke in rezbaril, dokler ni nekak zgledlo...
Kater praznik pa ni skomercializiran? Še dan mrtvih je... Buča je pa huda; sm letos vidu ene par zanimivih; če bi jih blo več, bi blo zanimivo vzdušje po vaseh
odprti clio je napisal/-a:Kater praznik pa ni skomercializiran? Še dan mrtvih je...
Točno to! Men so vsi prazniki čist brez veze. Jaz imam praznik vsak dan in ne potrebujem nobenih dodatnih. No edini plus so dela prosti dnevi . Dan mrtvih je pa sploh nekaj nabolj bizarnega .
Buča je kool in kdor želi praznovati halloween je pač njegova stvar. Raje to , kot pa valentinovo, ki je res najbolj debilno.
Praznik je zame ko mi ni treba na šiht. Halloween pa vsaj neka popestritev tem slovenskim brezveznim praznikom. Buče pa so itak zanimive. Vsaj vidiš kake ustvarjalne žilice imajo.