Tule nas je kar nekaj, jaz osebno se bom pridružil tej pobudi...
Še kdo?
Admine ali mode bi prosil da dajo tole pod dogodke, 17 april, če je možno??

Beastmaster je napisal/-a:Admine ali mode bi prosil da dajo tole pod dogodke, 17 april, če je možno??
MacTron je napisal/-a:Beastmaster je napisal/-a:Admine ali mode bi prosil da dajo tole pod dogodke, 17 april, če je možno??
Urejeno in dodano. Zanima me se ura - dal sem bolj genericno (jutro).
IcEm4n je napisal/-a:myster, sej imajo zaradi tega hrvati tud višje cene pijač, ki so v plastenkah. Je pa res, da bi verjetno veliko ljudi potem odneslo v trgovino plastenke, če bi kj nazaj dobil.
croma_man je napisal/-a:še več divjih odlagališč bo.
Vulkanizerji morajo od tega meseca naprej plačevati uničevanje gum po kosu, ne več paušal pri dveh firmah ki so imele koncesijo za gume. Kaj se bo zgodilo z garažnimi mojstri in mini vulkanizerji ki itak računajo pol manj kot so drugje cene pa mislim da se lahko iz tega da razbrat. Bo več gum v gozdovih kot pa dreves.
dj_em je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:myster, sej imajo zaradi tega hrvati tud višje cene pijač, ki so v plastenkah. Je pa res, da bi verjetno veliko ljudi potem odneslo v trgovino plastenke, če bi kj nazaj dobil.
in rešitev se sama ponuja
smo k je narod gluppa se jim reciklaža še vedno ne zdi smotrna ..
sej mamo tut kontejnerje za ločevanje .. pa a kdo to dela do potankosti![]()
večje kose ja . ostalo pa skupi ..
če bi bla kulutra v novogradnjah taka da bi delal že prostore za ločevanje .. in pa sama kulutra kuhinj če bi se premenila namesto v 1 kantico v 3 različne ali pa 4 še bolje . bi blo drugače . v najbolšem primeru bi se stvar začela premikat v 100 letih ..
tko nam pač ni pomoči![]()
in to je realnost ..
lp
fiatpowered je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:še več divjih odlagališč bo.
Vulkanizerji morajo od tega meseca naprej plačevati uničevanje gum po kosu, ne več paušal pri dveh firmah ki so imele koncesijo za gume. Kaj se bo zgodilo z garažnimi mojstri in mini vulkanizerji ki itak računajo pol manj kot so drugje cene pa mislim da se lahko iz tega da razbrat. Bo več gum v gozdovih kot pa dreves.
Novembra, sem šel k vulkanizerju, da mi je premenjal gume, ker pa sem imel letne gume že stare in znucane sem vprašal če mi stare gume oni vzamejo zastonj in je rekel da ni problema in jih je vzel. Ker nekje je pa tako, da moraš 5€ plačat, da ti jih vzamejo. Torej očitno le ni tako velik problem s temi starimi gumami, če jih še zastonj jemlejo, celo če kaj vem, k tem vulkanizerjem hodijo razni ljudje in te stare gume odkupujejo, se jih da za marskikaj ponucat. Tako da js ne vidim problema s starimi gumami.
cruiser1 je napisal/-a:Jaz sem doma v zelo majhni kuhinji postavil tri koše za ločevanje odpadkov + četrti prostor za odpadni papir.![]()
hrošč je napisal/-a: Smo cistili isti konec, bel reno kombi z dvoosno prikolico
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov