Badmike je napisal/-a::? ehm kdo pa je Petra Majdič?
MyWay! je napisal/-a:Neverjetna vztrajnost ali neumno forsiranje?
WMB je napisal/-a:Jaz sem totalno razočaran nad folkom, ki jo dviguje v oblake...mediji isto, vsepovsod se piše o neki junakinji Petri Majdič.....Zaposlena pri nas v SV...![]()
Zame je ona edina tekačica na smučeh, ki je padla v 3 metre globoko luknjo in si polomila rebra...žal...ne vidim nič dobrega na njej...pa jo lahko kujejo v nebesa kakor koli hočejo.
lancia hf je napisal/-a:Po TV-ju je najlažje gledati in pljuvati po njej. Najverjetneje pa še na smučkah niste stali, da bi ugotovili, da je med alpskimi in tekaškimi smučkami razlika kot noč in dan.
King1 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Po TV-ju je najlažje gledati in pljuvati po njej. Najverjetneje pa še na smučkah niste stali, da bi ugotovili, da je med alpskimi in tekaškimi smučkami razlika kot noč in dan.
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
the_man je napisal/-a:
In kaj ma sedaj to veze s temo, ali s tem da je enim pač "vseeno"? po pravici povedano, je meni tudi neumno, kako sedaj oglasujejo bron klub poskodbam. Zame sta samo dva dejstva, edina je padla tja not!? in pa bila je tretja, ne druga, ne prva, ampak odlična tretja...slabo mi je pa ratalo ko sem videl da se bo iskala pravica po pravnih poteh, pa alo...zdaj se se naj pa tozarijo ker je bla "nerodna".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov