Skoraj ubil mene in mat. Pač aroganten mladec. Tipičen predstavnik mladega ki misl da je največji car. Sm ga prehitel kasneje sam je nažalost zavil tko da sm mu lahko samo fakiča pokazal
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.
Aha tisti, ki ste z obale. En z 19-stico je zadnjič nekaj ustvarjal po cesti.
Pa sem se spomnil na Bordona ali tistega pacienta, ki ima/je imel FIAT Pando.
ha ha...modra panda (light show varjanta)
kolko se mi presmejemo temu cloveku. lahko bi knjigo napisal o temu. nekaj casa nazaj sem ga zalovu, ma ko sem vidu kako ga nosi preko cele ceste sem ga raje pustu zivet v miru drugace pa fantina isce pozornost, kaj cmo
Glej, če nimaš nekih trdnih dokazov (kak posnetek) ali več verodostojnih prič, močno dvomi, da boš kaj dosegel ... če pa že boš se bo to po vsej verjetnosti vleklo leta in leta ... tako da ti predlagam, da greš na eno hladno pivo, malo ohladiš žiučke in greš vse skupaj odspat
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson
tolko rambotov ko mamo tu gor na avtomobilizmu pa še ne, pol se pa čudimo da so veni pobude da slovenija ne rabi vojske Kaj pa če ma ta voznik bmw enih 120 kil mišič pa da te vidim kak ga boš ti razbil
gofra je napisal/-a:Tistega s Pando sem tudi jaz ze parkat videl. Kar pocne ta pacient dejansko ni normalno - in sploh mi ni jasno, kako to, da ima se izpit?
LpF
A je to slučajno en i**** z belo pando MK1, ki dela KRETENIJE po avtocesti ???? Tega sva s punco enkrat srečala....ko je šel po avtocesti MED avtomobiloma, ki sta se mu srečno umaknila.....
gofra je napisal/-a:Tistega s Pando sem tudi jaz ze parkat videl. Kar pocne ta pacient dejansko ni normalno - in sploh mi ni jasno, kako to, da ima se izpit?
LpF
Ni nujno da ga ima. Pri nas tako ali tako večina takih, ki ostane brez izpita se vozi tako naprej.