naslednji ki mi to omeni bo dobu po pi...

se ti tko grozno vsiljujejo, kao pridruzi se nam, evo ti kartica, bos dobival procente nazaj ko bos kupoval cisto obicajne stvari, nakazemo denar na racun

skratka popizditis

http://www.lyoness.net/si/
uros11 je napisal/-a:Verjetno je to edina zadeva, od katere obogatiš tudi, če ne kradeš. Meni niso tega še nikoli ponudili.
Courage™ je napisal/-a:Zanimivo, v MB se tega nisem zasledil... Pa poznam par "vodilnih" iz Eurosuccessa...
Courage™ je napisal/-a:Zanimivo, v MB se tega nisem zasledil...
nevermind je napisal/-a:![]()
mustangxxx je napisal/-a:Sem potrosnik in koristim Lyoness ugodnosti in sem zelo zelo zadovloljen!
TO kar mi ponuja Lyoness dobeno drugo podjetje ali trgovina izven Lyonessa mi ne more toliko datbral sem te pogovore pa sem se precej nasmejal,se posebej to kar je pisal Odprti Clio niti ene stavri ni zadel,oz. ja je imel prav,da ni se niti 1x ni uporabljal kartice in nic dobil!!!
Logicno nic ni mogle dobit od kje pa,ce ne kupuje!
Fantje in dekleta ce se ne spoznate na piramide,marketinge in podobne reci,ne stojte govoroti in pljuvat ,ce ne veste za kaj se gre! že to da ima dva najmocnejsa certifikata kakovosti kot so ISO 9001 in TÜV Rheinland,ki potrujejo vse to kar lyoness pravi,pa SPAR,Muller,Merkur,Sportina grup,gostilne pizzerije,.... po celem svetu od najmanjsih do gigantov ki sodelujejo z Lyonessom. Ce ni to dovolj trden dokaz ,potem se sami prasajte! Napaka je v temu,da ljudje,ki nevejo kaj je Lyoness in zacnejo govorit in pljuvat po eni stavri in nalezejo se vse ostale.
Jaz dam roko na ogenj ,da to ni doben nateg. Lahko smo srecni da si je cloevek koncno izmisli nekaj dobrega
Together we are stongskupja nakupujemo in nima veze kdo je kje vpsian,ali si bil med prvi ali med zanjimi,koristil bos vseno
Za dodatne informacije, uprasanja me lahko kontaktirate!
TO kar mi ponuja Lyoness dobeno drugo podjetje ali trgovina izven Lyonessa mi ne more toliko dat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov