Mgajvr je napisal/-a:mogoče sanjaš tudi, da tik preden se zaletiš, tisti trenutek traja neskončno in kar noče usekat, potem se pa zbudiš?
ijuvan je napisal/-a:Verjetno razmišljaš kaj na to temo pred spanjem? Ker bi naj sanjali o tem, o čemer razmišljamo pred spanjem, česar nas je strah, kar pričakujemo (kar ti leži na duši), ali pa nasploh razmišljaš o tem veliko.... nekaj tagea, če sem si prav zapomnil. Če vas sanje motijo bolj od budilke, si jo nastavite zjutraj. Ker sanjamo par trenutkov preden se zbudimo, pa čeprav se zdi celo večnost, tako pravijo strokovnjaki
![]()
Ko smo že pri sanjah: je že kdo sanjal v sanjah, ali pa je vedel da sanja?ni dober občutek
ijuvan je napisal/-a:Verjetno razmišljaš kaj na to temo pred spanjem? Ker bi naj sanjali o tem, o čemer razmišljamo pred spanjem, česar nas je strah, kar pričakujemo (kar ti leži na duši), ali pa nasploh razmišljaš o tem veliko.... nekaj tagea, če sem si prav zapomnil. Če vas sanje motijo bolj od budilke, si jo nastavite zjutraj. Ker sanjamo par trenutkov preden se zbudimo, pa čeprav se zdi celo večnost, tako pravijo strokovnjaki
![]()
Ko smo že pri sanjah: je že kdo sanjal v sanjah, ali pa je vedel da sanja?ni dober občutek
TrijoAdijo je napisal/-a:Nekaj podobnega se je 7 let nazaj men dogajalo. Kao da se vozim in prehitevam en kamijon, pol pa se nasprot kr pojavi nek kamijon.In tik predn bi skup vsekala, sem se zbud........
lizard je napisal/-a:Kaj pa spalno paralizo? Je že kdo doživel? Jaz enkrat, dobro, da sem vedel za kaj se gre in se čisto pomiril, potem pa je zadeva odšla sama od sebe, je pa občutek res odpiljen.
rhino je napisal/-a:ampak nikakor ne morem hitro teči.
ijuvan je napisal/-a:je že kdo sanjal v sanjah, ali pa je vedel da sanja?
mrtwelvetrees je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:mogoče sanjaš tudi, da tik preden se zaletiš, tisti trenutek traja neskončno in kar noče usekat, potem se pa zbudiš?
ne, takoj se zbudim, ne traja dolgo...
nevermind je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:mogoče sanjaš tudi, da tik preden se zaletiš, tisti trenutek traja neskončno in kar noče usekat, potem se pa zbudiš?
ne, takoj se zbudim, ne traja dolgo...
S prstom v riti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov