adis je napisal/-a:Val ima akcije ja...koliko je približno cena teh vrat? da se znam orentirati ... je v ceno všteta tudi postavitev/inštalacija vrat?
W3s7_S1D3 je napisal/-a:cene protivlomnih (pri nekem drugem): http://www.mizarstvoprimozic.si/protivl ... ata/cenik/
Kar sem delal po objektih za "bolj premozne" so imeli vsi enega proizvajalca, vendar se ne spomnim imena. Nekaj na G ali B mislim, da je bilo (slišalo se je pa bolj nemško)
nevermind je napisal/-a:adis je napisal/-a:Val ima akcije ja...koliko je približno cena teh vrat? da se znam orentirati ... je v ceno všteta tudi postavitev/inštalacija vrat?
Odvisno od dimenzij. V ceno se mi zdi, da je vse všteto. Mi mamo nestandardne mere (široka, visoka vrata) in je bila cena se mi zdi okoli 1200€ ampak tu je všteto še nekaj popusta (vzamejo stara vrata, gotovinski popust) tako, da so bila še več. Če je ''normalna dimenzija'' bi te prišlo po moje nekje jurija s popusti.
Pošlji jim meil, dimenzije in ti bodo izračunali.
nevermind je napisal/-a:So z LJ tako, da po moje bi ti lahko prišli fantje zmerit in se posvetovat.
Ti pa garantiram, da so vrata odlična kar se tiče zvočne/toplotne izolacije, vzdrževanja vrat in seveda varnosti. Ko zunaj zvoniš pred vrati sploh ni slišati zvonca notri (ga imamo nad vrati z notranje strani). Tako, da se večkrat kakšen poštar/sosed ''obesi'' na zvonec.
Glede tujine - ne me držat za besedo ampak mislim, da je firma VAL italijanska. Ker vidim po tistem certifikatu/kodi za naredit ključe.
adis je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:So z LJ tako, da po moje bi ti lahko prišli fantje zmerit in se posvetovat.
Ti pa garantiram, da so vrata odlična kar se tiče zvočne/toplotne izolacije, vzdrževanja vrat in seveda varnosti. Ko zunaj zvoniš pred vrati sploh ni slišati zvonca notri (ga imamo nad vrati z notranje strani). Tako, da se večkrat kakšen poštar/sosed ''obesi'' na zvonec.
Glede tujine - ne me držat za besedo ampak mislim, da je firma VAL italijanska. Ker vidim po tistem certifikatu/kodi za naredit ključe.
koliko ključev je poleg? 3-je?
INFINITI je napisal/-a:Mi imamo tudi VAL in smo izredno zadovoljni - tako z produktom kot tudi storitvijo pooblaščencev.
adis je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Mi imamo tudi VAL in smo izredno zadovoljni - tako z produktom kot tudi storitvijo pooblaščencev.
dobil ceno cca. 1080 eur, kar se mi zopet ne zdi tako veliko...
adis je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Mi imamo tudi VAL in smo izredno zadovoljni - tako z produktom kot tudi storitvijo pooblaščencev.
dobil ceno cca. 1080 eur, kar se mi zopet ne zdi tako veliko...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov