DaDek je napisal/-a:jas sem prejšnji teden prvič kupil tam neke microusb kable pa to.. valda najboljše s paypal.. je neka varovalka.. kolega je nazadnje sicer mesec dni čakal na robo, ampak prišla ješe kar ne morem verjet, da pride roba iz honkonga za 15eur z brezplačno poštnino. v slo bi do ljubljane plačal poštnine 2-3eur
haha
arijan je napisal/-a:Samo vseeno pazite na teh straneh. Dobro je malo slike pogledat, ki jih spodaj priložijo nekateri, ki so že naročili ta izdelek.
Enkrat sem gledal za baterije za prenosnika, malo preverju cene še na drugih trgih.
No, vglavnem našu sem eno 12 celično baterijo, ponavadi so 6 celične oz 8. Naj bi zdržala 2krat dlje kot navadna, bila je pa malo dražja.
Potem sem pa preveril še slike, ki so bile spodaj priložene. In šok, baterija je samo bila dvonadstropna, znotraj je bilo pa samo 6 celic in dva tulca, ki sta skrbela, da se ohišje ni zvijalo ali pa da bi se baterije premikale.
Vem da je zelo ugodno in da dosti stvari deluje, samo vseeno malo previdnosti ne škodi.
Kot je una reklama na TV, "Mulcem na igrišču sem dal denarnico, da se malo igrajo z njo";)
josef je napisal/-a:Če preko te strani naročim dnevne LED luči, ali bom jih lahko v slo homologiral?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost