Jaz imam Toshibo Satelite l675-122 pa se mi ob gledanju Youtuba ali podobno full pregreva in potem KLIK pa se izklopi. Fullll mi gre na k................lisko je napisal/-a:Vsi ki imate prenosnike....
Povejte kolkim je crkno...blue ali black screen ob zagonu in kaj je blo narobe.
fare je napisal/-a:Jaz imam Toshibo Satelite l675-122 pa se mi ob gledanju Youtuba ali podobno full pregreva in potem KLIK pa se izklopi. Fullll mi gre na k................lisko je napisal/-a:Vsi ki imate prenosnike....
fare je napisal/-a:Jaz imam Toshibo Satelite l675-122 pa se mi ob gledanju Youtuba ali podobno full pregreva in potem KLIK pa se izklopi. Fullll mi gre na k................lisko je napisal/-a:Vsi ki imate prenosnike....
lisko je napisal/-a:Vsi ki imate prenosnike....
dobek je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Vsi ki imate prenosnike....
ce je ob zagonu ze moder, predvsem modri fragmenti, je velika verjetnost, da je sla graficna (pregrevanje, posledicno zazgana pasta in odpoved cipa)
ce je pa samo se crn, pa najvecja verjetnost, da je precvikalo kontakte na pantu, ali da je sel inverter (ce se ni led ekran, ampak starejsi)
acad je napisal/-a:tako, čist mimogrede informacija, če imate prenosnik velikokrat priključen na elektriko ter imate istočasno not baterijo, si je pametno nabaviti tudi kakšen hladilnik za prenosnik, ker se baterija ne bo segrevala in posledično bo delovala dlje časa, sploh za HP uporabnike, do zdaj so mi na treh prenosnikih baterije šle v slabem letu dni (oz. so delovale le še par minut) sedaj ko pa imam hladilnik, pa mislim da na enem že 3 leta dela (kot na začetku)
drugače pa tvoja prva izbira zgleda kar dobra izbira glede na to zakaj ga boš uporabljal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov