Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jan 03, 2005 10:45 pm

Mašno na tiča, slec gate...
Če z "malim" ni zadovoljna, "velikega" vredna ni. :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jan 04, 2005 11:54 am

monster_d je napisal/-a:
Dej lol, upam da to tvoja bere, pa da ti nebo dala mesec pa pol.
:lol: :cry

Ha ha ce nebo tko kt pilko hoce bo pa pilko rocna powah udaru :D ako nece ona hocu ja :D una pa naj gre kuhat kosiu bom lacn k opravm :D :D :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover To jan 04, 2005 2:36 pm

PiLLLe je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
Dej lol, upam da to tvoja bere, pa da ti nebo dala mesec pa pol.
:lol: :cry

Ha ha ce nebo tko kt pilko hoce bo pa pilko rocna powah udaru :D ako nece ona hocu ja :D una pa naj gre kuhat kosiu bom lacn k opravm :D :D :D

LP PiLLLe

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Pile rocni powah :rofl :rofl Ti me vedno nasmejis :lol:
Drgac pa ja 3 kosa je za ene velik npr zame :oops: in bi me pogvekako darilo drago prslo
Btw: poba mi govori nagdo v katerem je vsaj se 1/2 pobe :mrgreen: pa brez zamere

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To jan 04, 2005 2:55 pm

accent lover je napisal/-a:...Btw: poba mi govori nagdo v katerem je vsaj se 1/2 pobe Mr. Green pa brez zamere

Sem dve leti starejši od tebe kar me pa ne naredi nič bolj moža zarad teh dveh let :D

Pa nč slabga nisem mislu k sem ti reku poba, sej sem jest na istem :pivo

P.S.: itak da brez zamere :-P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To jan 04, 2005 9:16 pm

Demo je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:...Btw: poba mi govori nagdo v katerem je vsaj se 1/2 pobe Mr. Green pa brez zamere

Sem dve leti starejši od tebe kar me pa ne naredi nič bolj moža zarad teh dveh let :D

Pa nč slabga nisem mislu k sem ti reku poba, sej sem jest na istem :pivo

P.S.: itak da brez zamere :-P

Ja vredu vredu :D :D
Si ze odlocu kaj bo dobila punca

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jan 04, 2005 9:19 pm

http://www.lovetactics.com/articles/sending+gifts.html
Če obvladaš angleščino si tole preber. :twisted:

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To jan 04, 2005 9:25 pm

Una risanka je huda Pac za nekatere realno zivljenje

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jan 05, 2005 7:21 pm

z žensko hodta par dni in ti ji že mislš kupt dariu? ej mudel pa kaj je narobe s tabo? a se bojiš da te bo pustila al kaj? men se zdi totalna bedarija dnar stran metat za mesečne obletnice. ajde ne rečm za rojstn dan al pa 1 let. sam tko pa.. jz sam dau za dariu za mojo 15k k sva mela 1 let. pa ji prej nism nikol nč kupu, razn za rojstn dan. če pa že morš kupt, ji kup neki praktičnga, kar bo skoz rabila, oz da bo mela skoz pr seb. jz sem moji uro kupu (usakič k jo pogleda se spomn name, pa še nujno jo je rabla :P ). odloč se sam, sam ne je prehitr razvadt, k pol bo nonstop čakala na kake pozornosti in te bo mela sam še za to da bo darila dobivala. sploh če je kaka razvajena 16 letnica. pa brez zamere. najprej jo opazuj pa se pogovarjaj z njo, dokler ne skužiš al te ma res rada, al te sam tko za preganjanje dougcajta. pol pa ji kupuj darila, prej pa ne!! sicer pa, odločt se moraš sam.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Sr jan 05, 2005 7:28 pm

@ S|icKeR: kdo je pa reku da ji bom kupu dariu za mesečno obletnico??? Dariu ji bom kupu za ROJSTNI DAN!!! Mal površno si prebral vse skup al pa sploh nisi pa si samo preletel.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Če jan 06, 2005 3:55 pm

aha. potem pa oprosti. mislu sm da ji mislš za en mesec kupt. veš kaj ji kup... lej majo u trgovinah ful lepe pliškote, k ma oblečen volnen pulovrček, gor pa izvezen "the one i love". usem ženskam je ušeč. mislm da je tm okol 2k. ne vem pa ne. pol če ma rada kavo al pa čaj, ji kup še skodelco, k so prou tko gor ti medvedki narisani. men je to punca kupila za 1 let pa je ful dobr. pol pa kupš neko čokolado (kukr jz vem jih je ful norih na rafaelo), pol daš na dnu skodelce čokolado, notr pa tko mal pliškota zatlačš. in to je to, an. magari daš loh tut zavit, pa te use skupi ne bo pršlo več kt 5k.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Če jan 06, 2005 5:01 pm

S|icKeR je napisal/-a:aha. potem pa oprosti. mislu sm da ji mislš za en mesec kupt. veš kaj ji kup... lej majo u trgovinah ful lepe pliškote, k ma oblečen volnen pulovrček, gor pa izvezen "the one i love". usem ženskam je ušeč. mislm da je tm okol 2k. ne vem pa ne. pol če ma rada kavo al pa čaj, ji kup še skodelco, k so prou tko gor ti medvedki narisani. men je to punca kupila za 1 let pa je ful dobr. pol pa kupš neko čokolado (kukr jz vem jih je ful norih na rafaelo), pol daš na dnu skodelce čokolado, notr pa tko mal pliškota zatlačš. in to je to, an. magari daš loh tut zavit, pa te use skupi ne bo pršlo več kt 5k.

Teb je punca kupla pliskoza :? no ok ce ti je vsec
Drgac pa je to super predlog :D bravo

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Če jan 06, 2005 5:05 pm

S|icKeR hvala za idejo, ni slaba čeprav zaenkrat imam nekakšno tako darilo v mislih:

Kupil bi enga lepga plišastga medvedka (z napisom I love you; ful mi je hud) pol bi kupu pa še tamajhen okvir za sliko in bi dal notr svojo sliko. Sicer tukej pride problem ker nimam nobene pametne svoje slike ampak se bi slikal z digitalcem, potem bi pa sliko sprintal na printerju na fotografskem papirju (k zgleda pol isto kot bi z navadnim fotičem slikal) in potem bi dal sliko v okvir (okvir je še tisti k ga potem postaviš na omaro lahko) in za okvir bi zataknu kakšen na listku napisan hud verz po možnosti na eni strani s kakšnimi srčki, rožo,... in potem bi vse to skup dal v eno škatlco ravn prav veliko (seveda s primerno zavitim papirjem) in na dno bi dal najprej mal bele vate (tok da pokrije dno) potem pa na to sliko z okvirjem in verzom, na sliko pa še medvedka. In potem bi recimo dal zraven še nekaj rafaelotov. No vse to skup bi lepo u easy zavil in če bi ji dal to, in zraven še lepo primerno čestital, mislm da moja draga :8 čist zadovoljna.

:-P Kwa mislte? :D
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito Če jan 06, 2005 5:24 pm

Kupi ji ključe od avta :), boš videl kako bo vesela ampak samo neki časa, ker bo ugotovila da so žal samo ključi :)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Če jan 06, 2005 6:24 pm

accent lover: jap točn tko :P mislm sj ne da bi biu ne vem kak nor na pliškote, sam pač taka je. pa kupla ga je predvsem zato, k gor piše the one i love 8)

ej demo zanimiv razmišlaš... sam lej pomisl, da ti pa ta punca (bognedaj) končata po enem ali dveh mescih. pa še da jo ti pustiš npr. in pol bo v to sliko metala najrazličnejše stvari in ne vem kaj še vse :P glej ženske so take: ko bo hotla tvojo sliko ti bo sama rekla da ji jo dj. prej pa mislm da ni pametno. pa še če njeni stari še nevejo jo bo skrivala pred njimi in potem boš ti šu h njej pa ne boš vidu svoje slike na polici... mislm da ti nau lih prijetno pri srcu. tko da slika ni glih pametna ideja. al pa. odvisn kaka je ta tvoja punca, predvsem kakega karaktrja je. tko da rajš 2x premisl, preden ji boš svojo sliko dau, preden ti sama reče.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Če jan 06, 2005 6:38 pm

S|icKeR: a veš da mogoče pa maš prav :? Sej do njenga brzdeja je še dobre dva tedna tko da mam še neki cajta, mogoče mi bo pa do takrat še rekla :-P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Če jan 06, 2005 10:29 pm

Ok lepo razmislas
Zadnjič spremenil accent lover, dne Če jan 06, 2005 10:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Če jan 06, 2005 10:29 pm

Demo je napisal/-a:S|icKeR: a veš da mogoče pa maš prav :? Sej do njenga brzdeja je še dobre dva tedna tko da mam še neki cajta, mogoče mi bo pa do takrat še rekla :-P

2 tedn no naber v tem casu okol 8 cukov pa jo odpel dan pred rojsnimdnevom v kino in ji tam ispovej svojo ljubezen in cestitke prav tako pa darilo k tam bosta sama in lohk pride se do cesa druzga :lol: :D ne pa na zabavi kjer vas bo vec tm mate mir in samoto pred frendi nevem no moj predlog

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Če jan 06, 2005 10:32 pm

@ accent lover: sej čestital pa darila ji nebi dal tam pred vsemi, to bi bla na samem, sej ne bo dobila samo darila, cel večer pa celo noč bova za tem še skup tko da... ;)

Aja pa glede kina, to bova pa itak lahko šla kadarkol bova hotla...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Če jan 06, 2005 10:36 pm

Demo je napisal/-a:@ accent lover: sej čestital pa darila ji nebi dal tam pred vsemi, to bi bla na samem, sej ne bo dobila samo darila, cel večer pa celo noč bova za tem še skup tko da... ;)

Ja kaj pa bosta delala celo noc skupi :lol: :lol: kaj se dobi par samarcin al kej vec :P ja prilika za kin je skoz pol pa jo peli v kak parkec in opravita svoje delo :lol: :twisted: sam ne ji slike nosit kaj mislis da je nebi sprjela :D :? na rj. bruka pred vsemi :?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Če jan 06, 2005 10:42 pm

accent lover je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:@ accent lover: sej čestital pa darila ji nebi dal tam pred vsemi, to bi bla na samem, sej ne bo dobila samo darila, cel večer pa celo noč bova za tem še skup tko da... ;)

Ja kaj pa bosta delala celo noc skupi :lol: :lol: kaj se dobi par samarcin al kej vec :P ja prilika za kin je skoz pol pa jo peli v kak parkec in opravita svoje delo :lol: :twisted: sam ne ji slike nosit kaj mislis da je nebi sprjela :D :? na rj. bruka pred vsemi :?

Ok zdej pa mogoče majčken predaleč ciljaš ;)
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov