Če z "malim" ni zadovoljna, "velikega" vredna ni.

PiLLLe je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:
Dej lol, upam da to tvoja bere, pa da ti nebo dala mesec pa pol.![]()
Ha ha ce nebo tko kt pilko hoce bo pa pilko rocna powah udaruako nece ona hocu ja
una pa naj gre kuhat kosiu bom lacn k opravm
![]()
![]()
![]()
LP PiLLLe
accent lover je napisal/-a:...Btw: poba mi govori nagdo v katerem je vsaj se 1/2 pobe Mr. Green pa brez zamere
Demo je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:...Btw: poba mi govori nagdo v katerem je vsaj se 1/2 pobe Mr. Green pa brez zamere
Sem dve leti starejši od tebe kar me pa ne naredi nič bolj moža zarad teh dveh let![]()
Pa nč slabga nisem mislu k sem ti reku poba, sej sem jest na istem![]()
P.S.: itak da brez zamere
S|icKeR je napisal/-a:aha. potem pa oprosti. mislu sm da ji mislš za en mesec kupt. veš kaj ji kup... lej majo u trgovinah ful lepe pliškote, k ma oblečen volnen pulovrček, gor pa izvezen "the one i love". usem ženskam je ušeč. mislm da je tm okol 2k. ne vem pa ne. pol če ma rada kavo al pa čaj, ji kup še skodelco, k so prou tko gor ti medvedki narisani. men je to punca kupila za 1 let pa je ful dobr. pol pa kupš neko čokolado (kukr jz vem jih je ful norih na rafaelo), pol daš na dnu skodelce čokolado, notr pa tko mal pliškota zatlačš. in to je to, an. magari daš loh tut zavit, pa te use skupi ne bo pršlo več kt 5k.
Demo je napisal/-a:S|icKeR: a veš da mogoče pa maš pravSej do njenga brzdeja je še dobre dva tedna tko da mam še neki cajta, mogoče mi bo pa do takrat še rekla
Demo je napisal/-a:@ accent lover: sej čestital pa darila ji nebi dal tam pred vsemi, to bi bla na samem, sej ne bo dobila samo darila, cel večer pa celo noč bova za tem še skup tko da...![]()
Aja pa glede kina, to bova pa itak lahko šla kadarkol bova hotla...
accent lover je napisal/-a:Demo je napisal/-a:@ accent lover: sej čestital pa darila ji nebi dal tam pred vsemi, to bi bla na samem, sej ne bo dobila samo darila, cel večer pa celo noč bova za tem še skup tko da...![]()
Aja pa glede kina, to bova pa itak lahko šla kadarkol bova hotla...
Ja kaj pa bosta delala celo noc skupi![]()
kaj se dobi par samarcin al kej vec :P ja prilika za kin je skoz pol pa jo peli v kak parkec in opravita svoje delo
![]()
sam ne ji slike nosit kaj mislis da je nebi sprjela
![]()
na rj. bruka pred vsemi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov