Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 10:27 pm

ALFA 166 je napisal/-a:Za take mulce mam pa jst resitev najprej ene par hudih kletvic in potem bum cez p****!! Brez oklevanja direkt not u face in potem k oblezi na tleh se sklonis in mu reces: VIDIS, SINE, TKO BI BLO TUT AVTU CE BI GA KEJ SJEBO AL PA KAR KOL DRUZGA!! :-:o =I

samo pol bi me lahko tožo hudič nori. glede tega je drugačna taktika. Samo je nebi razkril zaj. če bi pa bli ki v Ameriki pa bi tak dobo 9mm naboj v Njegovo tupo bučo.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 To maj 31, 2005 10:32 pm

HONDEK je napisal/-a:
ALFA 166 je napisal/-a:Za take mulce mam pa jst resitev najprej ene par hudih kletvic in potem bum cez p****!! Brez oklevanja direkt not u face in potem k oblezi na tleh se sklonis in mu reces: VIDIS, SINE, TKO BI BLO TUT AVTU CE BI GA KEJ SJEBO AL PA KAR KOL DRUZGA!! :-:o =I

samo pol bi me lahko tožo hudič nori. glede tega je drugačna taktika. Samo je nebi razkril zaj. če bi pa bli ki v Ameriki pa bi tak dobo 9mm naboj v Njegovo tupo bučo.

:cry :cry :cry Se strinjam! Kaksna je pa tvoja taktika zaupaj mi jo na PM!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ZeMo gt_punto To maj 31, 2005 11:32 pm

ja kr zanimiva zgodba
važn da je happy end

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 01, 2005 5:44 am

HONDEK je napisal/-a:Bi blo pri meni hujše. Z njim bi delo ko Hitler z Židi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No na konc pa vseen mal besede izbiri.

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Kraj: Zapori na Dobu

Napisal/-a Metod Trobec Sr jun 01, 2005 11:00 am

cordo je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:Bi blo pri meni hujše. Z njim bi delo ko Hitler z Židi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ne ne, je že v redu napisal. :tomidelej:
RegY zaudarja
Poredne tete gredo v peč!
Metodova himna

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr jun 01, 2005 11:36 am

Metod Trobec je napisal/-a:
cordo je napisal/-a:

Ne ne, je že v redu napisal. :tomidelej:

treba je pa brat take komentarje na to, da je en pubertetniški mulo odtrgal dol z ene honde en znakec. js bi poklical smrkce, pa naj pol oni to poštimajo po svoje, ne pa se z nekimi zaščitniškimi starši ukvarjat in z njihovo nevzgojeno otročadjo
;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Sr jun 01, 2005 12:09 pm

HONDEK je napisal/-a:

Še enkrat ti povem, Hondek, da si star PETNAJST let. Pri teh letih imaš v Sloveniji praktično imuniteto, zato lahko kradeš, posiljuješ in pobijaš brez strahu pred kaznijo. Izkoristi svoja najlepša leta, ker boš kasneje ugotovil, da si jih zapravil za nič :-:o
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr jun 01, 2005 12:20 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:

Še enkrat ti povem, Hondek, da si star PETNAJST let. Pri teh letih imaš v Sloveniji praktično imuniteto, zato lahko kradeš, posiljuješ in pobijaš brez strahu pred kaznijo. Izkoristi svoja najlepša leta, ker boš kasneje ugotovil, da si jih zapravil za nič :-:o

wtf :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr jun 01, 2005 12:38 pm

lol čokati :D

čeprav žalostna resnica...
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 01, 2005 12:41 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Še enkrat ti povem, Hondek, da si star PETNAJST let. Pri teh letih imaš v Sloveniji praktično imuniteto, zato lahko kradeš, posiljuješ in pobijaš brez strahu pred kaznijo. Izkoristi svoja najlepša leta, ker boš kasneje ugotovil, da si jih zapravil za nič :-:o

Ja in zdej ma pa življenje izpolnjeno in predvsem smiselno. Lahk rata tut Trobec Junior.
Sej tkole je un mulo s povitimi tatinskimi tacami razmišlu pa šraufu logo.
Tut Brko ti .... :tomidelej:

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 01, 2005 12:53 pm

Mal bo res oftopik ampak mogoče samo v premislek:
Ne vem, sem mogoče sam jst mal čudn, ko ne odobravam kramp v glavo pa bejzbol kola, pa 150+ skozi naselje. Al smo res vsak dan bolj na divjem zahodu, kjer zmaga najhitrejši revolveraš. To, da v življenju pač ne gre vse po tem revolveraškem sistemu ni povsem jasno? Sej mi je jasn da VSE res ne mormo počet striktno po črki zakona ampak vseen mal po človeški pamet bi pa vssen lahk tuhtal in reagiral. Drugače pa lahko kar odrede smrti ustanovimo pa bojo, ne postrelil, poklal vse, ki nam (vam) ne pašejo.
No hard filings.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Sr jun 01, 2005 1:06 pm

@Hondek: Čestitam, za vse kar si storil. Res pogumno, plemenito in pošteno. Dokazal si, da se da tudi mirno in inteligentno po diplomatski poti reševati spore.
Starši so lahko ponosni nate.

Un lump, ki je kradu je pa za začetek tud dobro kaznovan. Policija ga je štrafala, roko ma zjebano, pa še osramočen je.

Upam le, da te ne bo kje počakal, pa nabunkal. Če bo probal, ga pa sam takoj direkt na nos žvajzni, pa špura! Pol pa takoj spet prijava na poicijo (udarec bo seveda samoobramba).

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jun 01, 2005 1:21 pm

Kako gre že tista? Za vsako rit se najde palica :twisted:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jun 01, 2005 1:28 pm

ice je napisal/-a:Kako gre že tista? Za vsako rit se najde palica :twisted:

pomožnosti železna...hehe :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Sr jun 01, 2005 2:52 pm

Še enkrat ti povem, Hondek, da si star PETNAJST let. Pri teh letih imaš v Sloveniji praktično imuniteto, zato lahko kradeš, posiljuješ in pobijaš brez strahu pred kaznijo. Izkoristi svoja najlepša leta, ker boš kasneje ugotovil, da si jih zapravil za nič

Nisem jaz naret zato :P

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr jun 01, 2005 3:05 pm

Pa še ena zlobna: Če vidite na cesti mulota s povito roko pa z zatečenimi jajci je to tist k ne more več onanirat+tega je pa še logo-frik. :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Sr jun 01, 2005 9:26 pm

RegY je napisal/-a:lol čokati :D

čeprav žalostna resnica...

RegY Glej P.S
Zadnjič spremenil HONDEK, dne Sr jun 01, 2005 10:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr jun 01, 2005 10:26 pm

Tale dogodek je pa za film posnet. Res svaka čast, da si se mu odloču ppostvait po robu(respect).
Men osebno je blo najbolj smešen, ko naj bi mu mulo kao reku a ti veš kdo sem jst?! Fak a zdej je pa že vsak 16 letni mulo mafijozo al kaj. To je treba res mal vzgojne talat.
Zdej jst nisem iz Maribora, sam vsi fantu nabijate kako naj pobegne, če se mu slučajno zgodi, da se mu želijo maščevati. Po mojem si fant zasluž tud mal zaščite z vaše strani, ki živite v Mariboru. To je moje osebno mnenje.
Če si pa una piška zaželi tud kakšnega tipčka ala Master7, pol pa uletim s puparco tud v Maribor ni problema :twisted: .
Nč, glede une razlike v starosti, kaj se sekiraš, zdej boš meu eno luštno kolegico, ki te bo mogoče povabla s sabo na kašen žur, tm pa njene kolegice in izpadš svetovn zajebanc k si rešu njenga konjička. Mislm ne zdej pozabt na njo, kakšen lepo sporočilce ji pošlješ, da se mal spomne nate. Vse se da popedenat, sam pamet u glavo.
Ta zadnji odstavek lahk vzameš kot nasvet. Zdej pa v akcijo!
LP

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Sr jun 01, 2005 10:39 pm

Master7 je napisal/-a:Tale dogodek je pa za film posnet. Res svaka čast, da si se mu odloču ppostvait po robu(respect).
Men osebno je blo najbolj smešen, ko naj bi mu mulo kao reku a ti veš kdo sem jst?! Fak a zdej je pa že vsak 16 letni mulo mafijozo al kaj. To je treba res mal vzgojne talat.
Zdej jst nisem iz Maribora, sam vsi fantu nabijate kako naj pobegne, če se mu slučajno zgodi, da se mu želijo maščevati. Po mojem si fant zasluž tud mal zaščite z vaše strani, ki živite v Mariboru. To je moje osebno mnenje.
Če si pa una piška zaželi tud kakšnega tipčka ala Master7, pol pa uletim s puparco tud v Maribor ni problema :twisted: .
Nč, glede une razlike v starosti, kaj se sekiraš, zdej boš meu eno luštno kolegico, ki te bo mogoče povabla s sabo na kašen žur, tm pa njene kolegice in izpadš svetovn zajebanc k si rešu njenga konjička. Mislm ne zdej pozabt na njo, kakšen lepo sporočilce ji pošlješ, da se mal spomne nate. Vse se da popedenat, sam pamet u glavo.
Ta zadnji odstavek lahk vzameš kot nasvet. Zdej pa v akcijo!
LP

Te če že tak gledamo, ce bi htel bi ga razbil 100% samo pol lahko pozabim na kariero. Pa rad bi postal Poklicn vojak, pa si nesmem privoščit dobenga vpisa v policisko datoteko. Če pa me bojo zlamali pa jih bom tožo. Ko pa bo postopek mimo pa pune bombe. Z kolegi je vsak frajer. Doben pa ne upa 1:1. Tak je danes. :twisted:

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr jun 01, 2005 11:02 pm

Ti se lepo še naprej posvet šoli pa tejle ta novi aktualni punci. Za take in podobne bumbarje se pa vedno najde ena dobra batina s strani lastnikov avtomobilov. Joj, da bi ga dobu na mojem avtočku, kako bi to zobje letel JAO!
Dej povej ji, da pride počekirat a.com, kjer si jo lepo pohval. Aja kdaj pa gresta na uno pijačko?
LP
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov