Lastnik je pa res ubogo žrtveno jagnje.Zgodila se je tragedija in poglej barabe kako želijo namočiti ubogega lastnika

Jaz bi mu obesil umor iz malomarnosti(ne se bat to se ne bo zgodilo).Z dobrim odvetnikom mu bodo skenslali pripor takoj, ko se srd množic malo uleže.Ne ven koliko 100 mio je dolžan za razne kazni,to ni prva nesreča, ki se je zgodila v lipi, delovanje lipe je bila javna tajna.Naš pravni sistem je pač tak kakršen je in ljudje smo kakršni smo.Ko gre kaj narobe so krivi vsi ostali samo mi ne.Nobena sankcija ne bo obudila 3 mlada življenja in vrnila staršem svoje otroke.Upam da se ta dogodek ne bo pozabil v parih mesecih in bo prinesel vsaj nekaj koristi.
Nemogoče je iskati neposredne krivce nesreče.Verjetno je bila gužva,bilo je prijetno toplo,folku je bilo dolgčas in so se začeli malo prerivat.Mogoče so bili začetniki tega prerivanja celo kolegi.To prerivanje se je potem sprevrglo v to, da je vsak probal ostati na nogah,ograja je popustila in vsak je želel samo vstati in rešiti sebe.Kar slabo mi je postalo, ko sem včeraj (se mi zdi) nekje na tv-ju pri poročilih poslušal jokajoče izpovedi dveh nadebudnih fantov.Kako se vleče koka v lipi,da je polno drog,da so punce otipavali, ko sta ležali na tleh, vglavnem kako hudobni so ljudje.Pa pi**a tam sta bila frajerja pa bi kaj naredila!!!Tipično.Vsi drugi so krivi za vse!!!Vsak, ki je bil takrat tam in ni naredil česa dobrega, ko bi lahko ga lahko upravičeno peče vest....
lp