"Ponarejena vstopna stran NLB Klika
Obveščamo vas, da se je na spletu pojavila ponarejena vstopna spletne poslovalnice NLB Klik. Najlažje jo boste prepoznali po tem, da se na zaslonu ne izpiše ime in priimek uporabnika NLB Klika, na strani ni varnostnega opozorila, kot banke ponudnice storitve pa so naštete NLB, Banka Celje, ter banke NLB Skupine: Koroška banka, Banka Zasavje in Banka Domžale. Na originalni vstopni strani sta kot ponudnici storitev navedeni le NLB in Banka Celje.
Prosimo vas, da v primeru, če se ob vstopu v NLB Klik na zaslonu prikaže omenjena ponarejena vstopna stran ne vnašate nobenih podatkov o vašem kvalificiranem digitalnem potrdilu, vstopnem geslu ali osebnem računu! Nemudoma zaprite vaš spletni brskalnik!
adis je napisal/-a:@nebivedu: od kdaj so te informacije?
OBVESTILO BANKE
Predmet: Ponarejena vstopna stran NLB Klika
Datum: 23.6.2008
adis je napisal/-a:vsi, ki imate firefox naj obvestim, da ta ima 2 adware, ki sta se "vklopila notri" v firefox tako, da ju odstranite z bitdefenderjem
adis je napisal/-a:@nebivedu: search & destroy ima integrirano nezaželjeno kodo in takoj, ko sem to izvedel je ta letel dol!
avira mi ni zaznala 2 trojancev a glej bitdefender pa jepa še gratis licenco sem dobil ker delam za bitdefender
ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov