Predvsem pa - kaj menite o novih AMD procesorjih serije A (Llano), ki so že v Toshibi, HP-ju, Lenovu itd (to in še kakšna Asus znamka je itak tudi moj izbor), a pri nas večinoma še ne? Je kdo kaj zasledil o P/P in predvsem o zanesljivosti, pa tudi o porabi/segrevanju, trajanju bat.? Vem, da je novo, a morda je že kak vzdržljivostni test (sam ga (še) nisem zasledil) oz gotovo obstaja na forumu kdo, ki to polje precej bolj ogleduje od mene. Npr - kolikšna je razlika med mat (majhen izbor?) in sijočimi Led displeji? In to - ima smisel raje kupit manjši SSD in dodaten zunanji disk z USB 3.0?
Hvala
--------------------------------------------------
In še preseljen odgovor iz "napačne" (po moji krivdi) teme
adis je napisal/-a:mat displej bolje "vpija" bleščanje svetlobe napram led displeju.
ima pa zato mat displej na račun manjšega bleščanja slabši kontrast napram led displeju.
zanimivo ponudbo imajo v big bangu za 17 inch prenosnika.
hp g7-1130em
Hvala
Rad bi najprej razčistil, ali AMD A procesor (A 4 ali raje A 6) ali raje Intel i3 ali i5, nato SSD z zunanjim ali običajno, nato vse ostalo. So pa tudi konkretne ponudbe zaželjene, če so garancija ipd bulletproof.
Sicer pa se mi zdijo BB cene nekam dvignjene - glede na nekaj let nazaj. Ali se motim? Kje se da stvar otipat, videt, sprobat - ob (naj)nižjih cenah v Slo (raje Lj, Kp, Po z okolico)?