~toMmy~ je napisal/-a:Ti se šele zdaj skapiral, da je dejansko kriza?
~toMmy~ je napisal/-a:Ti se šele zdaj skapiral, da je dejansko kriza?
xxl je napisal/-a:Podobna situacija je še marsikje v svetu.Vse se je začelo s prosto trgovino,dirko za dobički,krediti...in tukaj smo kje smo,Slovenija ni izjema,človek je pohlepno bitje,nikoli nima dovolj.Manipulacije na vse strani,odvračanje pozornosti...Velik vpliv na mase imajo mediji,ki so kontrolirani (neodvisni mediji,lari-fari) in še in še...Zbudite se ljudje,ko so protesti po Sloveniji,koliko ljudi se zbere,več jih je na vsaki košarkaški tekmi slovenske reprezentance,tudi evropsko košarkaško prvenstvo je eden od načinov odvračanja pozornosti.Predsednik maha z zastavo,v parlamentu pa rešujejo privatne banke na naš račun,upokojencem ukinjajo dodatke,uvajajo nove davke in še in še...mi pa,kaj? Na anketah vodi SD,sledi mu SDS,PS...,spet isto sranje,samo malo drugačni vrstni red,nič se nismo naučili.Imamo kar si zaslužimo
nooblette je napisal/-a:Poglej, kot sem napisal mi še kakšno leto nazaj ni delovalo tako hudo kot sedaj. Sedaj pa res že kamorkoli se obrnem je zares kritična situacija...
gasolinedream je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Poglej, kot sem napisal mi še kakšno leto nazaj ni delovalo tako hudo kot sedaj. Sedaj pa res že kamorkoli se obrnem je zares kritična situacija...
Ljudje so zadnje leto ali dve porabljali svoje prihranke. Zdaj pa jih ni več.
Zakaj nas bi katera koli politčna stranka rešila iz krize? Katero koli stranko, predsednika ali funkcionarja vodimo nam ne pomaga veliko, saj itak moramo delovat po navodilih EU. Le-ta pa nas bodo spravila v propad. Bog ne daj da dobimo kak paket ali tujega funkcionarja. Se še en lep čas ne bomo videli ven iz dolgov ter vez, če sploh kdaj.
Nekatere države znotraj EU pač morajo bit revne, drugače to zavira razvitejše.
nooblette je napisal/-a:In kako je to sploh mogoče??! Kako je mogoče,da lahko nekdo sploh še dobi kakšen glas po vsem "sranju" ki ga je v preteklosti ustvaril? So ljudje resnično tako brez uma?
gasolinedream je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Poglej, kot sem napisal mi še kakšno leto nazaj ni delovalo tako hudo kot sedaj. Sedaj pa res že kamorkoli se obrnem je zares kritična situacija...
Zakaj nas bi katera koli politčna stranka rešila iz krize? Katero koli stranko, predsednika ali funkcionarja vodimo nam ne pomaga veliko, saj itak moramo delovat po navodilih EU. Le-ta pa nas bodo spravila v propad. Bog ne daj da dobimo kak paket ali tujega funkcionarja. Se še en lep čas ne bomo videli ven iz dolgov ter vez, če sploh kdaj.
~toMmy~ je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:In kako je to sploh mogoče??! Kako je mogoče,da lahko nekdo sploh še dobi kakšen glas po vsem "sranju" ki ga je v preteklosti ustvaril? So ljudje resnično tako brez uma?
Kako je mogoče? Na volitve se odpravijo vsi, ki jim je pri politikih dovolj simpatičen obraz ali pa kakšna "naveza" na bivši režim oz. osamosvojitev (upokojenci, starejši), mi pa med tem po forumih rešujemo državo, namesto da bi oddali vsaj neveljavno volilnico, ker nizka udeležba jih itak ne gane. Sicer je pa naša politika direkten odraz naše mentalitete, v živo bi vsak nekaj preko veze ipd., ob dnevniku se pa zgraža, kako je nek funkcionar lahko zaposlil svojega sorodnika...gasolinedream je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Poglej, kot sem napisal mi še kakšno leto nazaj ni delovalo tako hudo kot sedaj. Sedaj pa res že kamorkoli se obrnem je zares kritična situacija...
Ok, to je pa bedarija, da večje ni!Glede zunanje intervencije se sicer strinjam, da bo od nje prej škoda kot korist, vsaj izkušnje kažejo tako, ampak to, da krivdo obešaš na delovanje po navodilih EU, je pa totalen absurd.
Že dolga leta vemo kaj je narobe pri nas, o tem se razglablja po vseh medijih, vsi se zgražamo in pač se nič ne zgodi. Boš rekel, da so naši izropali toliko kapitala po navodilih EU?
~toMmy~ je napisal/-a: ampak to, da krivdo obešaš na delovanje po navodilih EU, je pa totalen absurd.
Že dolga leta vemo kaj je narobe pri nas, o tem se razglablja po vseh medijih, vsi se zgražamo in pač se nič ne zgodi. Boš rekel, da so naši izropali toliko kapitala po navodilih EU?
~toMmy~ je napisal/-a:Ok, to je pa bedarija, da večje ni!Glede zunanje intervencije se sicer strinjam, da bo od nje prej škoda kot korist, vsaj izkušnje kažejo tako, ampak to, da krivdo obešaš na delovanje po navodilih EU, je pa totalen absurd.
nooblette je napisal/-a:Kaj predlagaš? Če se,da mi odgovori explicitno.
cruiser1 je napisal/-a:Se strinjam! Kaj ima veze EU s tukajšnjo ciganijo? V sloveniji gre vse narobe že od leta '91' čeprav smo se rešili Juge in socializma in komunizma smo vse totalno zabluzili, žal pa večina to šele danes dojema, zelo počasi dojema pa še to narobe, ker krivijo EU. Ajjoooooj! Saj pravim brez veze! Imamo to kar si zaslužimo.
nebivedu je napisal/-a:V socializmu je imel vsak delavec možnost zaslužit za dostojno življenje. Danes večina delavcev niti položnic ne more plačat, kaj šele da bi dostojno živeli. Krivi so pa vsi politiki od leta 1991 naprej.
Če bi bilo po moje, bi jih vse od prvega do zadnjega, poleg tajkunov, postavil pred steno in jih dal postrelit, premoženje bi jim zaplenil, od tujih bank, bi zahteval, da vse njihovo premoženje da nazaj v slovenijo in večino tajkunsko prevzetih firm bi podržavil.
Je pa tako, zadnja svetovna vojna bo med revnimi in bogatimi. In bo zadnja, ker se bogati ne bodo odrekli bogastvu, ampak bodo raje vse uničili.
Matjazy je napisal/-a:Sem zadnjič skočil med malico v BTC. Skoraj ni bilo kam parkirat. Štacune polne - med tednom dopoldan! Kafiči tudi. Turisti smo, da je težko najt večje.
Jst bi rekel, da nam na splošno nič ne manjka (seveda so izjeme, vendar kje jih pa ni). Dostojno življenje pri nas ni težko uresničljivo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov