maniaxxx je napisal/-a:Za Poljsko vem preko ene kolegice, da je fajn, samo so malo zaprti na trenutke, oziroma manjka jim samozavesti, pa radi ga pijejo. Osebno še nisem bil gor, tako da te informacije so samo preko ene osebe...
INFINITI je napisal/-a:Meni je zelo všeč Škotska ter Singapur. O temu sedaj razmišljam
nooblette je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Za Poljsko vem preko ene kolegice, da je fajn, samo so malo zaprti na trenutke, oziroma manjka jim samozavesti, pa radi ga pijejo. Osebno še nisem bil gor, tako da te informacije so samo preko ene osebe...
Kakšne so pa kaj cene v teh časih? Vem ,da so bile te dežele nekoč precej cenejše?
nooblette je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Meni je zelo všeč Škotska ter Singapur. O temu sedaj razmišljam
Singapur?Pa ne med kineze no...
Škotska se mi zdi pa tudi taka "mračna dežela".
INFINITI je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Meni je zelo všeč Škotska ter Singapur. O temu sedaj razmišljam
Sam se bil že parkrat, tako da sami predsodki so te
Škotska je naravnost čudovita, škotje izvrsten folk.
Singapur - pomoje kako stoletje naprej od Slovenije, sploh tehnološko in mentalno. Pa Singapurčani se nikoli niso imeli za "kineze"
maniaxxx je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Za Poljsko vem preko ene kolegice, da je fajn, samo so malo zaprti na trenutke, oziroma manjka jim samozavesti, pa radi ga pijejo. Osebno še nisem bil gor, tako da te informacije so samo preko ene osebe...
Kakšne so pa kaj cene v teh časih? Vem ,da so bile te dežele nekoč precej cenejše?
Nimam pojma, sva zgubla stike nažalost. Vem da so imeli že par let nazaj plače precej dobre, cene pa tudi ne tako nizke, velja pa to za Waršavo
nooblette je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Meni je zelo všeč Škotska ter Singapur. O temu sedaj razmišljam
Sam se bil že parkrat, tako da sami predsodki so te
Škotska je naravnost čudovita, škotje izvrsten folk.
Singapur - pomoje kako stoletje naprej od Slovenije, sploh tehnološko in mentalno. Pa Singapurčani se nikoli niso imeli za "kineze"
Glede na napisano očitno poznaš omenjene dežele. Prosim napiši kaj več. Cene,ljudje,zabava,zdravstvo,hrana itd...Skratka napiši vse kar veš in ne šparaj z besedami.
adis je napisal/-a:bog nedaj, da bi v singapurju "žvečil" v javnosti, ker hitro lahko pristaneš v zaporu.
INFINITI je napisal/-a: tradicionalni stejki od angusa
nooblette je napisal/-a:Če so cene identične kot pri nas potem odpade. Sem res predvideval,da je veliko ceneje![]()
Madona, na koncu bo "vozi za nemačku"
peroRS je napisal/-a:Večina ljudi napačno predvideva, da je življenje pri nas najdražje in najslabše. Verjemi, da je drugje še slabše. Boljše je le tam, kjer se še več dela. Nič ni zastonj in ne pade samo z neba
Doche je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Zelo so fajn in prijazni ampak - naša žlahta so.Nisem pa bil še gor, na žalost. Vedno pridejo oni k nam na obisk - ker nas je tukaj pač več.
PS: so pa potomci mojega prastrica, ki se je (mislim da) malo po 2. sv. vojni preselil gor, torej tudi nimam informacij o tem, kako je, če greš zdaj živet gor.
No jaz imam tudi žlahto gor, pa večkrat sem tam, pa lahko samo rečem, da je to podn od folka.
Standar je že boljši, ostalo pač za moje pojme ne.
Je res.. sem le kratek čas delal gori v zgornji Avstriji in sem občutil, videl, doživel to
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov