LoL. Nobene senzacija samo je to pač popolna šlamparija in mene osebno bi bilo sram dat od sebe tak izdelek tko da same pohvale site builderju. Ni nobene "zarote" ampak samo napačno oglaševanje na spletni strani zaradi nesposobnosti ali pa brezbrižnosti... kakorkoli obrneš

Če se tebi zdi to popolnoma sprejemljivo se mi zdi pa to žalostno.
Vse se začne in konča z malenkostmi pri izvajanju svojega dela in tudi oglaševanju svojega produkta. Zarad takih majhni bedarij kot ti praviš smo pa v takem položaju kot smo, ker vsak reče, da je to malenkost. Začne se pri malenkostih

in tole je izdelano kot "pri norcih". Sej ne pravim, da imata pa TUS in SIMOBIL kaj boljše. Ampak v Sloveniji je ratal trend primerjanja svoje sposobni z slabšimi, da se počutimo superiorne, kar je naravnost smešno. Primerjamo se z boljšimi in odpravimo napake. Odprava te napake pa ni tako komplicirana, da bi človek potreboval 1 mesec....
Kar se tiče glede podaljšanja naročnine je pa na izbiro PAKET ali pa redna cena in tukaj ne vidim dileme tako, da je tvoja interpretacija moje "logike" napačna.
Se opravičujem, ker sem natančne ampak sem po "poklicu" računalničar in bi mene bilo sram, da bi zase delal tako spletno stran oz. DB konfigurator, kaj šele za firmo za kar bi bil plačan. Pač moje osebno mnenje je, da če nekaj delaš...naredi do konca tako kot se za gre ali pa tega ne delat. Poleg tega pa mobitelova spletna stran ni neka "čunga lunga" drugo razredna firma...
Lol da ne bo samo OT sem pa v pričakovanju nove serije HTC in sicer HTC Wildfire S in HTC Desire S, ki sta po večini držav že v prodaji. Pri nas pričakuje, da bosta prišla v kratkem v prodajo in po tehničnih specifikacijah naj bi bile zadevce zelo zanimive za probat. Odvisno bo le od cene, ki pa po mojem mnenju ne bo pretirano nizka.
Lp