crxdelsol je napisal/-a:Windows mobile mi ne odgovarja nikakor, boljše reglja.
matayus je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Windows mobile mi ne odgovarja nikakor, boljše reglja.
Se strinjam imam windows mobile na samsung omniji 2. Pa je za en drek. Že drugič nesel na servis. Nikoli več telefon z wm.
IcEm4n je napisal/-a:Windows 7 naj bi bil proti prejšnji verziji (o kateri govorite) veliko boljši, edino "kilometrine" še nima (še ni tolko aplikacij in vsega tega, kot pri Androiud in iOS-u).
Sem pa rešil težave z GPS-om. Naložu GPSfix in zdej dela. Naložu gor še iGo in ga lahko samo pohvalim - sicer ene par butastih napak, ampak OK. Se kaj ve, kdaj pridejo novejše karte?
baSix je napisal/-a:Naložo na Iphone 4 Navigon-a in morem priznat deluje kot urca
dobek je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Naložo na Iphone 4 Navigon-a in morem priznat deluje kot urca
s firbca...kako ti dela med-drzavna navigacija (da je cilj v drugi ali tretji drzavi, torej ena tranzitna)?
baSix je napisal/-a:Mb-Banja Luka, Navigacija delala brez problema
dobek je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Mb-Banja Luka, Navigacija delala brez problema
meni namrec na androidu javlja napako
BraaZ je napisal/-a:Ker ne menja pravilno mape. Po vsej verjetnosti imaš "crack" verzijo
mišek je napisal/-a:Zdaj ne vem kako je s kartami (to mi je en drug nalagal gor) vem, ko sva ekrat s sodelavcem šla nekam gor v Savinjsko in ima na Nokiji Garmina. Tist se mi bolj dopade. Pisava je večja, omejitev hitrosti skoz kaže, ne samo pri prekoračitvi kot Igo. Pa najbolj je bilo pa to, da je tisto res točno delalo. pri tabli je manjavalo omejitve. Pri tem pa ne vem, da so tako pomanklive karte. Glede omejitve dela tak na približno. Prideš v naselje, pa čez 100 metrov začne kazat da je 50 omejitev, potem je pa konec naselja pa še 20km kaže da je 50 omejitev. Kr neki v glavnem.
Glede na to navigacijo pa sem doma 50 metrov prej nek sredi ceste mi reče, prispeli ste na cilj![]()
Nekaterih naslovov sploh ne najde, recimo ne najde osnovne šole, ki je tam že 50 let. Nekateri naslove pa pokaže nek sredi travnika, pa reče, da je na nedosegljivem področju![]()
Kdo ve, če se da Garmina dat na Adroida?
~toMmy~ je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Zdaj ne vem kako je s kartami (to mi je en drug nalagal gor) vem, ko sva ekrat s sodelavcem šla nekam gor v Savinjsko in ima na Nokiji Garmina. Tist se mi bolj dopade. Pisava je večja, omejitev hitrosti skoz kaže, ne samo pri prekoračitvi kot Igo. Pa najbolj je bilo pa to, da je tisto res točno delalo. pri tabli je manjavalo omejitve. Pri tem pa ne vem, da so tako pomanklive karte. Glede omejitve dela tak na približno. Prideš v naselje, pa čez 100 metrov začne kazat da je 50 omejitev, potem je pa konec naselja pa še 20km kaže da je 50 omejitev. Kr neki v glavnem.
Glede na to navigacijo pa sem doma 50 metrov prej nek sredi ceste mi reče, prispeli ste na cilj![]()
Nekaterih naslovov sploh ne najde, recimo ne najde osnovne šole, ki je tam že 50 let. Nekateri naslove pa pokaže nek sredi travnika, pa reče, da je na nedosegljivem področju![]()
Kdo ve, če se da Garmina dat na Adroida?
Na Nokii je že kakšno leto od Garmina definitivno boljša njena lastna navigacija, Ovi Maps. Redno jo posodabljajo, vse je zastonj in dela odlično (če ima telefon spodoben sprejemnik). Z Nokio E7 sem jo imel prejšnji teden priložnost dvakrat dodbra preizkusit še čez Avstrijo in Nemčijo, brez internetne povezave seveda in lahko povem same lepe stvari. Do zdaj je bila mobilna navigacija zame v tujini muka, vedno prekinjalo in preračunavalo. Res super zadeva.
mišek je napisal/-a:Kdo ve, če se da Garmina dat na Adroida?
BraaZ je napisal/-a:Heheh =) sory samo morm spet kritizirat =) Ovi Maps so za moje kriterije slabi in počasni. Garmin je tudi višek "kvalitete". Edina navigacija, ki me je vsaj delno navdušila je Sygnic ampak moraš imeti pač "proper" telefon, da bo zadeva funkcionirala hitro in učinkovito.
Kar se tiče Nokie E7 pa ne vem, če je sploh smiselno izgubljati besede z izjemo, da edina stvar, ki je še manj odzivna od "touch screena" je delovanje celotnega sistema. Telefon je približno tak polom kot Nokia N97. Je pa zanimivo, da imajo zelo visoko ceno =)
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov