BraaZ je napisal/-a:Brez zamere ampak si našel ravno obratno. Nobenega izmed navedenih telefonov ne bi kupil, ker niso kvalitetni, so zelo počasni pri delovanju in ne vidim niti 1ga razloga za nakup. Poglej rajše za čim drugim, ker tole ni prava izbira.
Lp Miha
crxdelsol je napisal/-a:@MacTron torej je po tvojem če prav razumem še garmin vedno najboljši ?
BraaZ je napisal/-a:@ Tommy - kar se tiče Ovie maps sem testiral 3.0 verzijo, ki me je kot rečeno razočarala....mogoče še dodatno, ker so jo tako reklamirali, kot da je res popolna tehnologija. Glede komentarja za E7-00 me je motil (je pa seveda res, da sem testiral že praktično vse telefone, ki so na trgu in osebno prisegam na HTC, kar pomeni da moje mnenje ni 100% realno ampak...vseeno), da sem imel občutek, da je touch kar počasen in ne zazna takoj oz. bi lahko hitreje. Dodatno me je tudi razočaralo sorazmeroma počasno delovanje celotnega telefona in pa tudi nizko kapacitetna baterija. Edina pozitivna lastnost E7 je zame bila kamera, ki me je
prijetno presenetila glede na cenovni razred, ker je boljša od nekaterih višje rangiranih aparatov.
HPF je napisal/-a:Vredu si to spisal. Rad bi te opozoril le na to, da ne bodi presenečen, ko boš telefon priklopil na televizijo, ker slika ne bo čisto tekoča..
Drugače pa je zraven Optimusa 2x in Galaxy S 2 tu še Motorola Atrix 4G, ki je prav tako vredna omembe in nakupa. Se pa ne strinjam z načinom izdelave.. 2 jedri, drugo leto že 4? Raje naj optimizirajo programsko kodo, ker ni dovolj optimizirana niti za eno jedro.
Sam pa čakam Iphona 5, oz. še prej iOS 5 8)
HPF je napisal/-a:Vredu si to spisal. Rad bi te opozoril le na to, da ne bodi presenečen, ko boš telefon priklopil na televizijo, ker slika ne bo čisto tekoča..
Drugače pa je zraven Optimusa 2x in Galaxy S 2 tu še Motorola Atrix 4G, ki je prav tako vredna omembe in nakupa. Se pa ne strinjam z načinom izdelave.. 2 jedri, drugo leto že 4? Raje naj optimizirajo programsko kodo, ker ni dovolj optimizirana niti za eno jedro.
Sam pa čakam Iphona 5, oz. še prej iOS 5
DragonForce je napisal/-a:Ko se ravno govori o iPhonih.... a bo res v kristalni palači v BTC prodaja Applov? Nekje sem slišal.
DragonForce je napisal/-a:Ko se ravno govori o iPhonih.... a bo res v kristalni palači v BTC prodaja Applov? Nekje sem slišal.
adis je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:Ko se ravno govori o iPhonih.... a bo res v kristalni palači v BTC prodaja Applov? Nekje sem slišal.
imel ga bo si.mobil od jutri ( petek) no takšno informacijo sem jaz dobil.
HPF je napisal/-a: Lahko si pogledate cene v paketih ->http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=0C7A7335-8F43-CB5D-DC31-167721ACC5CB&linkid=article
Moje mnenje; Predrago.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov