Courage™ je napisal/-a:HPF je napisal/-a:
Za pol manj denarja lahko dobite skoraj enako dober telefon z Androidom, pa še aplikacij ne bo treba "krast". Sicer pa tudi iPhone čez čas z Jailbreakom začne štekat, takrat bote pač restorali na original in imeli na voljo klicanje pa smse (+ free demo apps, ker ostalih tak ne bote kupli).
Za prvi stavek v tem citatu imam ta reply --->
Za drugega pa nisem najbolj preprican da vem o cem govoris. O kaksnih jailbrakih govoris ? Simobil ne prodaja jailbrakanih telefonov, tako kot tudi iSPOT ne, nevem o cem kvasis, prav tako ne vem kaj so vkradene aplikacije... Bi razlozil malo bolj podrobno ?
Sicer pa imam tudi v druzini tipicni primer -> punca je bla vedno proti iphonu, od vsega zacetka ko sem ga privlekel domov (2G), zdaj pa ko si lasti iP4 pa je tiho ko rit

Nisva se najboljše razumela, oziroma nisi razumel, kaj sem jaz želel povedat. Tudi sam si lastim iphona in kupim aplikacijo, ki mi je všeč..
Pravim, da ne vem zakaj ljudje tak silijo z iPhoni, ko si lahko kupijo za pol manj denarja telefon z androidom in si nalagajo aplikacije iz Marketa. Pač začne android čez čas štekat, pa počasneje delat, prav tako začne čez čas štekat iPhone z jailbreakom. Ne pravim, da simobil iSpot in drugi, ki prodajajo iPhone, prodajajo jailbrekane telefone (bog ne daj), ampak pravim, da takšni kot je bil primer zgoraj ZAGOTOVO ne bodo kupovali aplikacij, ampak si bodo telefon jailbrekali, kasneje pa še kje pluvali po njem, da jim šteka..
Preberi moje prejšnje poste v tej temi, pa boš razumel, kaj sem želel povedat, ker je tudi za mene iPhone 1A telefon. Pravim samo, da ni za vse.. eni so brez služb itd., pa hočejo met iphona da ga majo, pa čeprav potem brez aplikacij, da se kažejo. Keri frajer že 1 tedn ni jedo, samo alo.. ma pa ajFona