nevem kere ste vi kupil

Zois je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:gecco je napisal/-a:there's an app for that
Tako je.
Bluetooth deluje. Z drugimi telefoni se ne bo povezal zaradi avtorskih pravic. Sicer pa zakaj bi ga uporabljal? Da ti nekdo pošlje mp3? Če je že taka nuja obstaja dovolj alternativnih kanalov, sliko pa lahko pošlješ preko MMS ali maila. Ne vidim razloga, zakaj je to huda omejitev za uporabnike?
kaki bedni izgovor ...ja recimo od nekoga si želiš v gostilni ob kavi ali pa kjerkoli izmenjat neko 5mp ali pa 8mp fotko...ali pač en ful dober komad...mms ti zmanjša velikost in kvaliteto... saj namen bluetooth med drugimi je tudi lažja izmenjava podatkov med telefoni... kak ste bedni vi applovci pa vaše zagovarjanje tega sranja :S
Zois je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:gecco je napisal/-a:there's an app for that
Tako je.
Bluetooth deluje. Z drugimi telefoni se ne bo povezal zaradi avtorskih pravic. Sicer pa zakaj bi ga uporabljal? Da ti nekdo pošlje mp3? Če je že taka nuja obstaja dovolj alternativnih kanalov, sliko pa lahko pošlješ preko MMS ali maila. Ne vidim razloga, zakaj je to huda omejitev za uporabnike?
kaki bedni izgovor ...ja recimo od nekoga si želiš v gostilni ob kavi ali pa kjerkoli izmenjat neko 5mp ali pa 8mp fotko...ali pač en ful dober komad...mms ti zmanjša velikost in kvaliteto... saj namen bluetooth med drugimi je tudi lažja izmenjava podatkov med telefoni... kak ste bedni vi applovci pa vaše zagovarjanje tega sranja :S
NoFear85 je napisal/-a:Zois: zakaj vsa ta nervoza, jeza, sej pa te nihce ne sili da kupis produkt apple-a. Trzisce je nasiceno z raznimi produkti razlicnih znamk, kvalitet,... tako da se lazje odlocis kaj in kako. Vedno bo pa nekdo zagovarjal doloceno stvar, pa naj bodo dokazovanja na trdnih tleh, z oprijemljivimi dokazi zakaj je temu tako ali samo izmisljena dejstva, natolcevanja.
HaMzO je napisal/-a:kva pa mate zaene aplikacije na iphonih oz. kere največ uporabljate... =)
nevermind je napisal/-a:Nekje sem bral, da bo prišel nek nov iPhone za katerega bo cena 200$. Je pa fora, da je bolj švoh in zato takšan cena.
Ve kdo kaj več o tem?
nevermind je napisal/-a:Ne vem no, preberi si:
http://www.racunalniske-novice.com/novi ... k-zep.html
Martiny je napisal/-a:Komur ni všeč, ok, dobro da imamo ljudje različne okuse .. nevem zakaj morajo eni toliko kritizirat ... najbolj neumno izjava, ki sem jo slišala - da ga imajo(mo) samo za se frajarit ..
PogachnyK je napisal/-a:živ
imam en problem:
Lastim si nokijo c6-00, pa me zanima kako to da vsakič ko odprem ovi maps, me poveže z internetom.
Kdor si lasti te novejše nokie z ovimaps, ve da je na zemljevdu spodaj ikonca, ki kaže če si povezan z internetom, ampak ta ikonca ostane nepovezana, in tudi prenos je 0,0kb
Ampak če takoj zaprem ovi maps(po cca sekudni delovanja) se mi na glavnem zaslonu, pokaže da sem povezan z internetom.
Ima kdo kako idejo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov