Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a HaMzO To jul 05, 2011 4:15 pm

jz mam zaenkrat use te free aplikacije use mi prov pridejo da pa bi plaču kako me pa še ni prepričala...
nevem kere ste vi kupil :)

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop To jul 05, 2011 4:39 pm

Zois je napisal/-a:
belkaena je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:there's an app for that

Tako je.

Bluetooth deluje. Z drugimi telefoni se ne bo povezal zaradi avtorskih pravic. Sicer pa zakaj bi ga uporabljal? Da ti nekdo pošlje mp3? Če je že taka nuja obstaja dovolj alternativnih kanalov, sliko pa lahko pošlješ preko MMS ali maila. Ne vidim razloga, zakaj je to huda omejitev za uporabnike?

kaki bedni izgovor ...ja recimo od nekoga si želiš v gostilni ob kavi ali pa kjerkoli izmenjat neko 5mp ali pa 8mp fotko...ali pač en ful dober komad...mms ti zmanjša velikost in kvaliteto... saj namen bluetooth med drugimi je tudi lažja izmenjava podatkov med telefoni... kak ste bedni vi applovci pa vaše zagovarjanje tega sranja :S

Ze sedaj imas VELIKO aplikacij, za izmenjavo videoposnetkov, slik in glasbe BREZ bluetootha.... Z prihodom iOS5 bo pa to ze v samem iOSu omogoceno,... Brez instaliranja kaksnega programa, jailbrejkanja, itd... :-D
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To jul 05, 2011 6:11 pm

Zois je napisal/-a:
belkaena je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:there's an app for that

Tako je.

Bluetooth deluje. Z drugimi telefoni se ne bo povezal zaradi avtorskih pravic. Sicer pa zakaj bi ga uporabljal? Da ti nekdo pošlje mp3? Če je že taka nuja obstaja dovolj alternativnih kanalov, sliko pa lahko pošlješ preko MMS ali maila. Ne vidim razloga, zakaj je to huda omejitev za uporabnike?

kaki bedni izgovor ...ja recimo od nekoga si želiš v gostilni ob kavi ali pa kjerkoli izmenjat neko 5mp ali pa 8mp fotko...ali pač en ful dober komad...mms ti zmanjša velikost in kvaliteto... saj namen bluetooth med drugimi je tudi lažja izmenjava podatkov med telefoni... kak ste bedni vi applovci pa vaše zagovarjanje tega sranja :S

Lahko pošlješ mms al pa mail...znajdi se. Te pa vedno vpraša kako boš poslal...small, medium, large al original size ;) Kaj bi še rad?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr jul 06, 2011 10:07 am

NoFear85 je napisal/-a:Zois: zakaj vsa ta nervoza, jeza, sej pa te nihce ne sili da kupis produkt apple-a. Trzisce je nasiceno z raznimi produkti razlicnih znamk, kvalitet,... tako da se lazje odlocis kaj in kako. Vedno bo pa nekdo zagovarjal doloceno stvar, pa naj bodo dokazovanja na trdnih tleh, z oprijemljivimi dokazi zakaj je temu tako ali samo izmisljena dejstva, natolcevanja.

res ja..včeraj doživel brezvezni izbruh,pač sem proti applu pa si ga pač nebom kupil. se opravičujem =P

študenti lahko dobimo kebab na bon tudi po +- 70 centov :P

Meni telefon vedno opozori da bo skrčil sliko ker je prevelika za pošiljanje....

Sej ja zakaj bi si na enostavni način izmenjevali podatke preko BTja če si pa lahko na bolj zakompliciran način ane :D

ok neda se mi več :mrgreen:
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Martiny
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Martiny Če avg 04, 2011 9:54 am

well ... še ena uporabnica iPhona tukaj ;)

HaMzO je napisal/-a:kva pa mate zaene aplikacije na iphonih oz. kere največ uporabljate... =)

Endomondo ... ker sem pač veliko okoli na kolesu/rolerjih/peš ... pa je fajn videt koliko km sem naredila =P
Drugače pa razne igrice ... za preganjanje dolgčasa ali pa ko ne morem spat ...

Nevem, jaz sem si ga želela že dolgo, zato sem ga tudi vzela ... in sem zadovoljna ... fotke dela lepe, je pregleden, hiter .. doma se lepo povežem na wireless in sem kar preko telefona na internetu, ker dela res hitro, ekran ima velik, z odlično resolucijo ..

Povezovanje z računalnikom je tudi enostavno, itunes je super program .. zaenkrat si sicer pobiram samo free apps, brezveze mi je nekaj plačevat za aplikacijo, če je itak ne rabim nujno, ker se da dosti podobnih (skoraj enako dobrih) aplikacij dobit brezplačno ...

Meni je zakon zaradi naštetih stvari, pa še par drugih ..
Eni pravijo da je ful težek, mogoče res ko sem ga prvič vzela v roke, zdaj sem se pa tudi na to že navadila ..
Edini minus mi je, da požre ful baterije in da se hitro segreje ... :cry:

Komur ni všeč, ok, dobro da imamo ljudje različne okuse .. nevem zakaj morajo eni toliko kritizirat ... najbolj neumno izjava, ki sem jo slišala - da ga imajo(mo) samo za se frajarit .. :roll:
Don't drive faster than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe avg 26, 2011 5:27 pm

Nekje sem bral, da bo prišel nek nov iPhone za katerega bo cena 200$. Je pa fora, da je bolj švoh in zato takšan cena.
Ve kdo kaj več o tem?

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Pe avg 26, 2011 7:00 pm

nevermind je napisal/-a:Nekje sem bral, da bo prišel nek nov iPhone za katerega bo cena 200$. Je pa fora, da je bolj švoh in zato takšan cena.
Ve kdo kaj več o tem?

200$ zagotovo ne, ker za 200$ ne dobiš skoraj nič. Bo pa "nižji" razred, z 8gb "noname" pomnilnika.
Sicer pa pride čez malo več kot 1 mesec Iphone 5, pa bi lahko mogoče 4ki še cena padla.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Pe avg 26, 2011 8:46 pm

nevermind je napisal/-a:Ne vem no, preberi si:

http://www.racunalniske-novice.com/novi ... k-zep.html

Vem, sem prebral že dosti tega, ampak ko se gre za Apple, so to večinoma govorice. Pravi podatki pridejo ven šele par dni pred izdajo. Še zdaj se ne ve, ali bo iphone 5, ali 4S.. pustimo se presenetit, če bo pa cena res 200$ in ne bodo 4ki odvzeli nič druga kot le spomin, bo to super cena, sploh v navezi z iOS 5. :DDD

Viewer
Nov uporabnik

Android aplikacija - info

Napisal/-a Viewer So sep 03, 2011 10:52 am

Poznate kako Android aplikacijo, ki prikazuje obvestila o zastojih, radarjih, obvozih ipd.?
Na http://tehnik.mobitel.si/m-android-apli ... ozni-redi/ jih sicer je nekaj, vendar pa bi moral za prenos poslati SMS (spam klub).

Lp.

Maxl1
Nov uporabnik

Re: Android aplikacija - info

Napisal/-a Maxl1 So sep 03, 2011 7:08 pm

Ni spam kluba, če boš poslal SMS za to aplikacijo ;). Drugače pa poglej na Marketu za "Prometoid" aplikacijo ;).

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe sep 09, 2011 5:17 pm

Da ne odpiram nove teme...

Tamala si je kupla LG P350 z androidom 2.2. Bi na dotičnem telefonu funkcionirala iGo navigacija? Sem na hitro vrgel uč, pa ima aGPS - kar mi za tujino ne nuca :) se pa na te zadeve od svojega 16 leta ne spoznam čisto nič več in ne vem, če lahko funkcionira samo na GPS signal z iGo-jem.

PS: ne potrebujem kritik na telefon - njej samo da FB pa YouTube delata, pa še kaka aplikacija in je dost :)
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe sep 09, 2011 5:39 pm

Dela Igo na LG-ju. Ga mam tud jst in super dela :!:
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe sep 09, 2011 5:44 pm

Igo bi mogu delat normalno (meni na Galaxy Ace-u z Android 2.2 lepo dela). Edino, kar moraš gledat je, za katero resolucijo boš naložu.
Slika

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Pe sep 09, 2011 5:46 pm

živ

imam en problem:

Lastim si nokijo c6-00, pa me zanima kako to da vsakič ko odprem ovi maps, me poveže z internetom.

Kdor si lasti te novejše nokie z ovimaps, ve da je na zemljevdu spodaj ikonca, ki kaže če si povezan z internetom, ampak ta ikonca ostane nepovezana, in tudi prenos je 0,0kb

Ampak če takoj zaprem ovi maps(po cca sekudni delovanja) se mi na glavnem zaslonu, pokaže da sem povezan z internetom.

Ima kdo kako idejo?
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe sep 09, 2011 8:05 pm

Martiny je napisal/-a:Komur ni všeč, ok, dobro da imamo ljudje različne okuse .. nevem zakaj morajo eni toliko kritizirat ... najbolj neumno izjava, ki sem jo slišala - da ga imajo(mo) samo za se frajarit .. :roll:

sj veš kaj pravjo:

“If you don't have an iPhone, well, you don't have an iPhone.”

:lol:

sicer pa meni roma počasi iphone v beli verziji zato sem črnega tudi prodal :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 09, 2011 9:28 pm

@odprti clio: Probaj sygic namesto igo-ja. Deluje odlično, manj rama porabi in karte so kr zelo dobre (teleatlasove).
Old subarus never die, they just get faster!

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po sep 12, 2011 5:33 pm

Iščem 2 stvari za iPhona.
1. Program (Google Maps?), ki ti ko slike iz iPhona daš na računalnik, označi kje so bile slikane, tako kot je to možno na iPhonu.
2. Aplikacije za lažjo uporabo iphona v avtu, se pravi da imaš muziko, imenik, sms-e, ampak vse bolj kompaktno in večje, da nerabiš brskat ko manijak :D
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po sep 12, 2011 5:50 pm

PogachnyK je napisal/-a:živ

imam en problem:

Lastim si nokijo c6-00, pa me zanima kako to da vsakič ko odprem ovi maps, me poveže z internetom.

Kdor si lasti te novejše nokie z ovimaps, ve da je na zemljevdu spodaj ikonca, ki kaže če si povezan z internetom, ampak ta ikonca ostane nepovezana, in tudi prenos je 0,0kb

Ampak če takoj zaprem ovi maps(po cca sekudni delovanja) se mi na glavnem zaslonu, pokaže da sem povezan z internetom.

Ima kdo kako idejo?

V nastavitvah samih zemljevidov maš naštimano, "brez povezave"? V vsakem primeru ti priporočam, da si posodobiš Ovi maps, če tega še nisi naredil.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po sep 12, 2011 10:40 pm

DELL STREAKA je zamenjal novi HTC EVO 3D...

kaj naj rečem....PREHUDA zadeva:):)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov