Osebno bi raje HTC-ja.
Bojda ima boljše video posnetke (jaz recimo kar precej snemam tudi z GSM) pa še lepše in močneje mi deluje. Edino kar mi ni všeč pri HTC (sicer ne vem koliko to rabiš) je to, da za razliko od Samsunga (sodeč po lastnostih na tušmobilu) nima urejevalnika za Word, Excel, PP,.., ampak ima samo pregledovalnik. Sicer pa se sigurno da kaj lahko gor naložiti, s čimer lahko te zadeve potem urejaš.
Sem pa zadnjič probaval spet te touchscreene, ker se poskušam prisiliti da "prevekslam" na njih in nevem.. Edino mogoče SE Xperia(?) Arc ali kak HTC Sensation, da bi prišla v poštev (dobra odzivnost in dovolj veliki, da ne falim

).. Ampak so za moje pojme uibr predragi, da bi jih vzel kar tako "na pamet" in upal, da se bom navadil. Tak da, trenutna Nokia E72, s svojo super fizično tipkovnico, vendarle ostaja. Pa pismo...kako ta telefon izpade poceni, ko primerjam cene (naročnina, doplačilo..) z raznimi touchscreeni.
Še eno vprašanje imam.. Malce bom opisal, ker je težko razložiti v parih besedah. Ko recimo pišeš sms in ostale zadeve na kakem telefonu na dotik.. Če je postavljen ležeče imaš pač qwerty(z) in tipke uredu velikosti. Če pa ga postaviš pokonci, pa imaš še vedno qwerty(z), ampak so takrat "tipke" precej ozke. Mogoče kdo ve, pri katerem telefonu se v pokončnem položaju, tipkovnica spremeni v tisti "old school" način, kjer imaš 1, 2 (abc), 3(def), 4(ghi)..? Da recimo za črko "J" klikneš 1x 5-ko in podobno..? Včasih recimo ne morem telefon postavljati v ležeči položaj, ker uporabljam drugo roko za pisanje ali kak drug telefon, v tega pa bi si zapisal par "beležk" ali kaj takega in bi bilo lažje če bi imel tisti "old school" način. Upam da je razumljivo