ejsim je napisal/-a:E vidiš, točno to sem mislil! Torej, touchscreen telefoni, na katere sem do sedaj naletel, so imeli qwerty vedno![]()
weasel je napisal/-a:Ima wildfire s na voljo slovenski meni?
King1 je napisal/-a:Hvala vsem za pomoč in nasvete.Vzel sem htc-ja in očitno ne glede na to, da me od 16h ni bilo na netu oz. forumu, ker sem delal sem se prav odločil.
![]()
![]()
@brazz ja če bom kaj potreboval te lahko vprašam?
lp
King1 je napisal/-a:Hvala vsem za pomoč in nasvete.Vzel sem htc-ja in očitno ne glede na to, da me od 16h ni bilo na netu oz. forumu, ker sem delal sem se prav odločil.
![]()
![]()
lp
mm46 je napisal/-a:ejsim je napisal/-a:E vidiš, točno to sem mislil! Torej, touchscreen telefoni, na katere sem do sedaj naletel, so imeli qwerty vedno![]()
Sej privzeto je tudi pri xperii mini qwerty, si pa lahko nastaviš tako kot je na sliki... sam kot sem reku, ne vem al je imajo to možnost vsi androidi ali samo nekateri
BraaZ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Hvala vsem za pomoč in nasvete.Vzel sem htc-ja in očitno ne glede na to, da me od 16h ni bilo na netu oz. forumu, ker sem delal sem se prav odločil.
![]()
![]()
lp
Brez problema =) Anytime =) Če boš rabil spisek uporabnih aplikacij tudi povej =)
Lp Miha
jack86 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Hvala vsem za pomoč in nasvete.Vzel sem htc-ja in očitno ne glede na to, da me od 16h ni bilo na netu oz. forumu, ker sem delal sem se prav odločil.
![]()
![]()
lp
Si prodal šrot od nokie?
MacTron je napisal/-a:@xalfit: Tvoja Nokia ima OS Symbian 9.3, ki v browserju potrebuje plug-in Flash Lite za predvajanja FLVjev, SWFjev, H.264 video standarda. Tukaj imas zadnjo posodobitev za tvojo verzijo Symbiana - Adobe Flash Lite 3.1: http://www.mobiclue.com/adobe-flash-lit ... ition.html
ejsim je napisal/-a:mm46 je napisal/-a:Tak način ima xperia mini, ne vem pa al je to možno na vsakem androidu ali samo pri nekaterih proizvajalcih...
E vidiš, točno to sem mislil! Torej, touchscreen telefoni, na katere sem do sedaj naletel, so imeli qwerty vedno![]()
Takole v "ležečem" položaju:
ali pa tako v "pokončnem" položaju:
Jaz bi pa rad imel v pokončnem položaju tako, kot je "mm46" pokazal.. Tudi tole ni napačno npr oz je zelo podobno. Sta 2 črki namesto treh oz ene.
weasel je napisal/-a:Vse kar moraš gledat je, da je format pravi, tle ni nekih velikih razlik, tako da je praktično vseeno katero vzameš.
Renault VG je napisal/-a:weasel je napisal/-a:Vse kar moraš gledat je, da je format pravi, tle ni nekih velikih razlik, tako da je praktično vseeno katero vzameš.
Kaj sploh je to ? Velikost kartice ? O tem nimam pojma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov