zigyec je napisal/-a:Huwei ideos X5. Zakon telefon za malo denarja in veliko muzike. Ta fon se da ful dober navijat, ker ma procesor v 45nm tehnologiji. Sam sem ga rootal, tak da mam zej andorid 2.3.5 in navitega na 1200MHZ, dela ko šus, brez pregrevanja. Baterija zdrži tut 4dni, če dosti delam pa 2 dneva. Po benchmarku je pred google nexus S. Kupi ga, ne bo ti žal.
Lej na koliko si ga ti navil je meni vseeno ampak, ker sem si lastil ta telefon in je bil za moj vstop v t.i. pametne telefone super zadeva se je na koncu oz. že po tednu dni izkazalo, da je totalen šrot in sem res vesel, da je šel od hiše nekaj ur po objavi oglasa.

Bil je počasen. Skoz je nekaj štekal in da o bateriji ne govorim. Aja pa na servisu je tudi bil pa nisi nič zrihtal. Uglavnem meni tema od teme. Dopuščam pa možnost, da sem naletel na pozno popoldanski primerek izdelave.
Sedaj si lastim HTC-ja wildfire s in edina zamera ki mu jo lahko očitam je dokaj slaba baterija. No kogoče pa sem jast kriv, ker sem skoz na telefonu.

lp