xopy je napisal/-a:Tweety je napisal/-a:Evo najdla že prvo recenzijo![]()
Torej ce je ta seks 10 ka potem upam de je to misljeno 10 od 30. Če ga vrednotim od 1-10 potem je cista trojka. Kaj je narobe: Skor vse. Partner (v nadalnjem besedilu jebac:) je imel mocno popuscanje erekcije. Cel cas je deloval, kot da za ta fuk ni ne vem kako močno zainteresiran. Kot bi se vsake toliko casa spomnil na SBI vmes... Izbiral je cudne, neudobne, polozaje (zanjo) in v njih (ali katerih koli drugih) ni pentriral niti 10x zapovrstjo, pa mu je ze v glavo padl nekaj drugega. Nikakor ni ujel ritma v katerem bi Severina res zacela uzivat in gradit na njem pot do orgazma. Zato v videu tudi ni opaziti, da bi ga dozivela. Nadalje je kar nekej prekinjal in vmes mal pocival ali bolje, zabusaval, se igral z sampanjcem vendar ne v ereoticnem smislu, ali pa komaj, saj je tudi pri tem izgubil erekcijo. Niti blow job (v katerega sta prehajala kr nekaj random) mu ni boh ve kaj utrdil penisa. Med blow jobom mu ni niti prislo (vsaj jest mislim da ne:)) na misel de bi se mal spustil v 69, ali vsaj legu v rogovilo od Severine in od nje iztisnil kaksen glas (za katerega VSI vemo, da ga je sposobna) Malce se je sicer s prsti zabaval z njeno cespljo ampak tega je bilo v 11 minutah max. 5 sec...raje manj. Kar se Severine tice: Blowjob je bil opravljan povrsno, brez ustreznega podtlaka in precej plitko. Mislim ako pusis pusi. Al pa pust vse skup. Cist se strinjam z kolegico, ki je pred mano napisala, da v odnsu ni bilo nobenih strasti. Celoten odnos zgleda ravno tolk navdusujoc, strasten, kot je moj prihod na delo v pon. zjutrej. Za kogar je tole cista 10ka, naj v bodoce resno premisli, čemu je partnerica tolikokrat odsotna, zakaj je tolikokrat s kolegicam, po raznih sestankih in govorilnih urah in čemu se ji GSM skoz ugaša.
Ok se strinjam to in drugace ampak bi pa vseeno nekaj pripomnil.
Kot prvo oseba moskega spola (seveda tudi zenskega) nista vec v osemnajstih (18 ) letih in mogoce pa ima oseba moskega spola problem z erekcije (nic nenavadnega) in mogoce je to izvir omenjenega problema. Kar sem jaz videl niti profesionalec Rocco Silfredi nima vedno 100% erekcije cez celo uro - in vsako toliko mora dubit tudi on tako ali drugacno motivacijo. Je pa mogoce iskati razlog tudi v alkoholu. Ne zaradi samega1/2litra sampanjca, ampak zelo verjetno sta se v to podala malo "vinjena" (vecerja in kaj vem kaj se spredi - vino/koktajli) in kot vsi vemo alkohol zelo zmanjsa moznost erekcije. Pa tudi oci ce pogledate imata kar zmatrane.
Glede takih in drugacnih pozicij samega seksa bi jaz prepustil raje osebkoma, namrec nikjer ne zgleda, da bi kakemu kaj ne pasalo. Pa tudi iz ze prej omenjenih razlogov (alkohol) bi mogoce prislo do ravno ne idealnega polozaja. Nista bila ravno dolgocasna, nista pa tudi ravno profesionalca, ki izvedeza 1001 pozo. Ne smemo pa pozabit snemala sta "zase"!
Me zanima koliko ljudi dobi boljsi sex od tega?
več ni treba napisat.
lahko kr zaklenete :P