ja ampak, lepo tebi, se vsedes v avto in peljes, jaz pa morem cakat na busu in se po jajcih cohat, pa se 2k fuknit ven za busa, tolko ti ziher nebos za benz, sicer pa moj post je bil bol hec kot res
Sicer pa še od ICE-a še nobenega glasu, kljub temu da se je hvalil, kako bo saj na mail dosegljiv 18h/dan. Brez njega se lahko sm po jajcih praskamo Žal...
Omelo, za božjo voljo, daj razumi da nekateri imamo raznorazne opravke in niti slučajno ne moremo biti gor... sicer pa sem tvoj mail posredoval takoj naprej odgovornim, da se zadeve premaknejo. Pošljite izbran design na infoATavtomobilizem.com in to je to...
p.s. nekdo iz našega podjetja se že pol leta(!) dogovarja za majice z znanim slovenskim temnilcem stekel in le ta mu jih skoraj vsak teden obljublja,.... na žalost vidite, kako je pol leta kasneje - majic še od nikoder :/....
Za dostavo majic se bomo zmenil tako ali drugače. Magari se bo dalo na kkšn vlak al pa bus, pa boste počakal. Še zmerej bo cenej pršlo kot pa pošta al pa prevoz. Jst lahko prpeljem majice v LJ in v MB!
Za ostalo se bomo pa zmenil. Dobil jih boste! To se ni za bt
no jaz sem za varjanto belo rdeč napis tako ko je vrhnja začetna stran je pa najbolje da se tri različice majic naredijo se dajo na to stran vsak se odloči da keš enemu ki bo to pobiral pa on potem naroči in se majice razdelijo pa se nekje v mb dobimo kateri smo iz mb pa okolice ostali pa se organiziraje to je moj predlog rezerirajte pa 2 xxl za mene
Pinky, bolj se ne bi mogu strinjat!
Men se zdi da bi bla ta varjanta:
najprej bomo naredl dokočno obliko!
To obliko bomo dali na majice v treh barvah: črna, rdeča in bela!
Lahko si bodo izbrali al bo nick gor ali ne!
Denar bi lahko vsak nakazal kar prek banke, pošte ali klika (najlažje pa še povsod se da) s pripisom: Za majice: Omelo<--svoj nick, da bom vedu čigavo je.
V excelu bo na koncu narejena cela tabela, kdo je kej naroču in kulk mora dat.
Ko se zbere ves denar, se nabavijo majice.
Potem damo majce tiskat in jih prpeljemo v LJ (če je kdo za da jih bo mel on doma, naj se prosim javi!), pač se nekje dobimo. Kdor ne bo mogu, bo kontaktiral tega iz Lj in se bosta zmenila. V MB pa isto. Na izrecno željo uporabnika, pa se lahko pošlje tudi po pošti (s tem pač, da mora poštino žal plačat kupec).
tako... jaz sem za to, da poberem denar v mb, kot sem že rekel, pol pa lahko zadevo pošlješ kr meni, al pa prpelješ, ko boš pač v mb, pa pol jaz razdelim.
tisti, ki bo pa hotel majico po hitri pošti, pa se tud da kaj zmenit, cena poštnine za kjerkoli po sloveniji je 970 sit, za to hitro pošto, ki jo imam jaz v mislih. (GLS)
by the way... zame prosim 2 majci, ne 1 obe XL, moške, obe z nickom, ena rdeča, ena bela.