LP
rok46 je napisal/-a:pa še na nekje sm pozabu,kar ne sme mankat...dobra muzka...komad she will be loved je prfektnrazmisl mal
![]()
LP
lisko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:pa še na nekje sm pozabu,kar ne sme mankat...dobra muzka...komad she will be loved je prfektnrazmisl mal
![]()
LP
Eno hudo ozvočenje..... pa komad od aquagen: hard to say i m sorry (remix) Pol ko pa jo položiš pa od fredy millerja vedno si sanjala njega![]()
![]()
![]()
acid je napisal/-a:lisko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:pa še na nekje sm pozabu,kar ne sme mankat...dobra muzka...komad she will be loved je prfektnrazmisl mal
![]()
LP
Eno hudo ozvočenje..... pa komad od aquagen: hard to say i m sorry (remix) Pol ko pa jo položiš pa od fredy millerja vedno si sanjala njega![]()
![]()
![]()
Ja hudo ozvočenje ja da jo žgeš po basu tuc tuc![]()
Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej![]()
Sej ji ne mislm kupovat neke drage stvari (to mislm da ste že ugotovil). Drugače pa glede tvojga problema mislm da si čist popolnoma uredu nardila, že samo to da si to naredila marsikaj pojasni o tvoji osebnosti ker ene rade vidjo da jim tipi čimprej začnejo kupovat čimdražje stvari. Tko da je lepo vidt da vse pa niste take![]()
P.S.: a pol z unim tipom zdej nista več skup, sta že čist končala al se še zmeri kej meče za tabo?
tigrica je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej![]()
Sej ji ne mislm kupovat neke drage stvari (to mislm da ste že ugotovil). Drugače pa glede tvojga problema mislm da si čist popolnoma uredu nardila, že samo to da si to naredila marsikaj pojasni o tvoji osebnosti ker ene rade vidjo da jim tipi čimprej začnejo kupovat čimdražje stvari. Tko da je lepo vidt da vse pa niste take![]()
P.S.: a pol z unim tipom zdej nista več skup, sta že čist končala al se še zmeri kej meče za tabo?
on se še kar meče za mano pa me še kar kliče hvala bogu za našo tehnologijo in za mobitele da so že iznašli preusmeritve in da sem polno zasedena z delom in da mam tako dobre kolege
lp tigirca
daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna
Demo je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej![]()
on se še kar meče za mano pa me še kar kliče hvala bogu za našo tehnologijo in za mobitele da so že iznašli preusmeritve in da sem polno zasedena z delom in da mam tako dobre kolege
lp tigirca
No sej če mu še ni dalo vedet, bo pa že kmal poštudiral da te ribe ne bo ujel
tigrica je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna
ja to si še najbolje spolnil in res bi vidu pri čem je če ti da naprimer zapesnico ki jo je sam naredu iz sponk za papir spenjat ali pa da ti naredi album avtomobilov ki se ti dopadejo pa še in še bi se dalo o tem pisat
lp tigrica
tigrica je napisal/-a:Demo je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej![]()
lp tigirca
No sej če mu še ni dalo vedet, bo pa že kmal poštudiral da te ribe ne bo ujel
ko bi te bog slišal
lp tigirca
lisko je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna
ja to si še najbolje spolnil in res bi vidu pri čem je če ti da naprimer zapesnico ki jo je sam naredu iz sponk za papir spenjat ali pa da ti naredi album avtomobilov ki se ti dopadejo pa še in še bi se dalo o tem pisat
lp tigrica
Jaz sem pred časom bivši ( ki pa sma še zdej dobra prijaltla) nardil leseno hiško ( tko lepo orginal polkne na oknih.... vrata,streha,balkon z ograjo) Dela je blo res sicer za dva mesca skoro.... ampak sem delu zgolj iz veselja.To darilo sem ji potem dal za božič. Ampak fora kako sem ji ga dal.... Še zdej ne ve..... ko se je zbudla je blo darilo pod smrekco u dnevni. Iz varnostnih razlogov na kak način sem ga dostavu pa nem pravu ker se zna zgodit da mala bere ta forum :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov