Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 02, 2005 6:08 am

HONDEK je napisal/-a: Te če že tak gledamo, ce bi htel bi ga razbil 100% samo pol lahko pozabim na kariero. Pa rad bi postal Poklicn vojak, pa si nesmem privoščit dobenga vpisa v policisko datoteko. Če pa me bojo zlamali pa jih bom tožo. Ko pa bo postopek mimo pa pune bombe. Z kolegi je vsak frajer. Doben pa ne upa 1:1. Tak je danes. :twisted:

Še en k bo po parih mesecih ugotovil, da se to ne splača. Raje si izberi en poklic in delaj, vojska naj ti bo hobi. Men je vojska hobi - bil sem pa drgač na BB ranču(Bohinjska Bela) in v Kočevski reki(usposabljanje za moris), pa ti povem, da za to da imam vojsko kot hobi imam 100X več pojma o orožju in obnašanju enga vojaka koker je imela takrat večina morisovcev(so izjeme seveda). Seveda v takratni moris nisem prišel, ker nisem imel dost vez, pa sem po 10 mesečnem usposabljanju zaključil kariero vojaka in se predal programiranju.

Pa ne sekiraj se, da te bodo policaji popisali ali pa kaj podobnega, če ti bdo kej težil in jih boš mal nalomu v samoobrambi - ti jih kr orenk dej - vojska nič ne gleda, če si imel ti kartoteko zaradi pretepov - gledajo samo, če nisi morilec, peder al pa če nisi nor, drgač jih pa ne zanima - včasih je blo še zaželeno da si pretepač.
Old subarus never die, they just get faster!

Gost

Napisal/-a Gost Če jun 02, 2005 8:42 am

Ufff.... 7 strani se je nabralo.
Jah, res si naredu prav, ko si tamauga okurcal. :clapclap
Zdj pa mislm, da vsi že nestrpno čakamo tisti petek, ko te bo s Hondico pobrala pred šolo. :vrum

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 02, 2005 9:13 am

svaka čast res ni kej

sam da nebo po petku ko se dobiš z deklco da neboš pisal teme v pravnih nasvetih
"kako prijaviti posilstvo" :twisted: :lol:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če jun 02, 2005 4:05 pm

Aha... 8) Kakšna bo že prijava? Vroča 18-letnica me je posilila, ker ji nisem dovolil, da izrazi svojo hvaležnost. :lol:

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če jun 02, 2005 4:11 pm

Zzooommm je napisal/-a:Aha... 8) Kakšna bo že prijava? Vroča 18-letnica me je posilila, ker ji nisem dovolil, da izrazi svojo hvaležnost. :lol:

... ampak sem Hvala Bogu s seboj imel šraufenciger in zadevo rešil :twisted:

Joke,

ti se sem pust posilt stari, te bo saj kej naučila. Pa mal ji nabaš da te še zdej hrbtenica boli od izmikanja unmu debilu in če te lohk mal zmasira. Joj kaj vse lohk nardiš k b ti vedu :P

Vglavnem porihti jo pa bo na temu topicu verjetno še ene 70 strani odprtih ;)

lp in srečno Kekec!!!

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Če jun 02, 2005 9:03 pm

nebivedu je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a: Te če že tak gledamo, ce bi htel bi ga razbil 100% samo pol lahko pozabim na kariero. Pa rad bi postal Poklicn vojak, pa si nesmem privoščit dobenga vpisa v policisko datoteko. Če pa me bojo zlamali pa jih bom tožo. Ko pa bo postopek mimo pa pune bombe. Z kolegi je vsak frajer. Doben pa ne upa 1:1. Tak je danes. :twisted:

Še en k bo po parih mesecih ugotovil, da se to ne splača. Raje si izberi en poklic in delaj, vojska naj ti bo hobi. Men je vojska hobi - bil sem pa drgač na BB ranču(Bohinjska Bela) in v Kočevski reki(usposabljanje za moris), pa ti povem, da za to da imam vojsko kot hobi imam 100X več pojma o orožju in obnašanju enga vojaka koker je imela takrat večina morisovcev(so izjeme seveda). Seveda v takratni moris nisem prišel, ker nisem imel dost vez, pa sem po 10 mesečnem usposabljanju zaključil kariero vojaka in se predal programiranju.

Pa ne sekiraj se, da te bodo policaji popisali ali pa kaj podobnega, če ti bdo kej težil in jih boš mal nalomu v samoobrambi - ti jih kr orenk dej - vojska nič ne gleda, če si imel ti kartoteko zaradi pretepov - gledajo samo, če nisi morilec, peder al pa če nisi nor, drgač jih pa ne zanima - včasih je blo še zaželeno da si pretepač.
si reko naj mi bo Vojska hobi.

SEJ MI JE ŽE 3leta. ;) ;) Ko nardim šolo tak grem noter! Samo bi šel v neki Logistični bataljon. Kamijonđija vozit.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Če jun 02, 2005 9:07 pm

Zzooommm je napisal/-a:Aha... 8) Kakšna bo že prijava? Vroča 18-letnica me je posilila, ker ji nisem dovolil, da izrazi svojo hvaležnost. :lol:

Ne ne nebo nebo. ;) Jutri se dobima to je potrjeno ;) Sej bi jo povabo na( A.com) Samo ne vem če ma sploh neta.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 03, 2005 7:03 am

HONDEK je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

si reko naj mi bo Vojska hobi.

SEJ MI JE ŽE 3leta. ;) ;) Ko nardim šolo tak grem noter! Samo bi šel v neki Logistični bataljon. Kamijonđija vozit.

E to je pa drugo. To se pa splača. Če bi hotu bit ap prašinar - tist je pa brez veze.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe jun 03, 2005 10:16 am

Amm, sej a ni tko, da dokler sta oba mladoletna, da te ne morem tožit? Da je hudič, edino če si polnoleten in klofutneš mladoletnika? Al se motim? :oops:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Pe jun 03, 2005 10:26 am

D.J. je napisal/-a:Amm, sej a ni tko, da dokler sta oba mladoletna, da te ne morem tožit? Da je hudič, edino če si polnoleten in klofutneš mladoletnika? Al se motim? :oops:

Tle pa mislm da tožiš njegove tastare.Če pa si polnoleten in počš mladoletnika in ta se odloč, da te toži, vse leti nate.Mislm da gre tko :)

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe jun 03, 2005 10:48 am

Torej, če mladoletnik užge mladoletnika, le-ta toži njegove starše?
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe jun 03, 2005 11:58 am

D.J. je napisal/-a:Torej, če mladoletnik užge mladoletnika, le-ta toži njegove starše?

ja...

drgač pa...čestitke ti hondek, impresivno!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 03, 2005 12:38 pm

D.J. je napisal/-a:Torej, če mladoletnik užge mladoletnika, le-ta toži njegove starše?

Starši ne odgovarjajo vedno za dejanja svojega otroka...tako enostavno pa spet ni, a ve ste kok staršev bi blo že spufanih na račun barabinskih otrok :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe jun 03, 2005 2:24 pm

in si jo? :P

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe jun 03, 2005 2:27 pm

vepar je napisal/-a:in si jo? :P

ja pa ka misliš da je tak hitr gotov kot ti :D

pust fantu nej uživa :twisted: :lol:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe jun 03, 2005 4:34 pm

Glih zdej se lupčkasta :lol: :lol: :oops:

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Pe jun 03, 2005 5:18 pm

Fak...ko stare mame na balkonih ste ej...

A damo na sticky? :lol:

Gost

Napisal/-a Gost Pe jun 03, 2005 5:36 pm

jao, k branjevke. :P

kuki™
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a kuki™ Pe jun 03, 2005 6:03 pm

samo zdaj pa je ze tudi skoraj vecer pa se vedno nic novih info :D pijacka se ziher zavlekla na vecerjo :)

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Pe jun 03, 2005 6:12 pm

večerja pa v zajtrk :D :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov