HONDEK je napisal/-a: Te če že tak gledamo, ce bi htel bi ga razbil 100% samo pol lahko pozabim na kariero. Pa rad bi postal Poklicn vojak, pa si nesmem privoščit dobenga vpisa v policisko datoteko. Če pa me bojo zlamali pa jih bom tožo. Ko pa bo postopek mimo pa pune bombe. Z kolegi je vsak frajer. Doben pa ne upa 1:1. Tak je danes.
Še en k bo po parih mesecih ugotovil, da se to ne splača. Raje si izberi en poklic in delaj, vojska naj ti bo hobi. Men je vojska hobi - bil sem pa drgač na BB ranču(Bohinjska Bela) in v Kočevski reki(usposabljanje za moris), pa ti povem, da za to da imam vojsko kot hobi imam 100X več pojma o orožju in obnašanju enga vojaka koker je imela takrat večina morisovcev(so izjeme seveda). Seveda v takratni moris nisem prišel, ker nisem imel dost vez, pa sem po 10 mesečnem usposabljanju zaključil kariero vojaka in se predal programiranju.
Pa ne sekiraj se, da te bodo policaji popisali ali pa kaj podobnega, če ti bdo kej težil in jih boš mal nalomu v samoobrambi - ti jih kr orenk dej - vojska nič ne gleda, če si imel ti kartoteko zaradi pretepov - gledajo samo, če nisi morilec, peder al pa če nisi nor, drgač jih pa ne zanima - včasih je blo še zaželeno da si pretepač.