Mdriver je napisal/-a:
Jaz osebno odgovarjam na vprašanja ljudi o raznih vprašanjih tukaj vlih zaradi nevednosti ...ampak ne zato da se delam pametnega ampak vlih zaradi tega da vam prišparam na času in denarju (kaj je dobro in kaj ni) iz iskušenj govorim in ne samo iz svojih tudi v večkratnem svetovnem prvaku Duškotu madžaroviću saj ga poznam ve kot 17 let in on je moj trener ter marsikaj mi pove kako stvari realno stojijo.....zato ne govorit neumnosti glede pametovanja itd... če me želite kaj vprašati "vprašajte" rade volje odgovorim sam pol ne pljuvat in pametarit tja v tri krasne z 100 teorijami...(pol zakaj sprašuješ)...če hočete sprejeti moj odgovor oz nasvet "OK" če nočete meni je vseeno....je pa res ena zadeva 100% nobeden od nas ni enak ...zadeve lahko učinkujejo raznoliko kot pri drugih posameznikih ali pa sploh ne !
L.p.
Nobeden te ni vprašal ali je kreatin vredu za telo, ali pomaga ali ne, to temo si sam načel zato ne z takimi zakaj sprašujemo če imamo 100teori j- malo si zašel. Če pa že tako rad podaš mnenje brez vprašanja, pa lahko rečeš meni ni pomagal oz ni blo učinka, ne moreš pa reči, da zadeva splošno ne deluje. Pa zagotovo ne bo ne potrebnega prerekanja.
Glede kreatina sem samo vprašo, če je kdo uporabljal monohidrata in magnezijev kalat, in mešanico kreatinov razliko med temi in z kerim je bil najbolj zadovoljen. Ampak očitno ni nobeden, ker ko mi omenjajo kreatin in glukozo mi je vse jasno. Zato od tebe in tebi podobnih ne rabim takšnega odgovora.
Baileyz je napisal/-a:Itak VSI tuki misljo da VSE vejo.. večina jih je pa čist nedovzetnih za mnenja kogarkoli drugega in namesto tega, da bi bla to debata je pač tekmovanje kdo-ima-prav. V tem smislu ne vem, če je kdo tuki taprav profesionalec, kar se na netu prebere je itak X. Kar se tega tiče js nism nikol zaupala internetu, če že, se raje posvetujem z zdravnikom ali kakšnim izvedencem (imam to srečo da mam na dosegu strokovnjaka za tek), in šele ko začneš take ljudi spraševat vidiš, kaj vse ti lahko nabijajo drugi ljudje oziroma internet.
Dokler ti nekdo vsiljuje kaj je vredu pa kaj ne, in ga sploh noben ne vpraša je pač tako kot je. Če pa misliš da je kdo tukaj profesionalec glede fitnesa pa se motiš, takšen ti nebo po forumu delil nasvete ampak ima polno glavo dela , in na ta način služi