Klobasa je napisal/-a:No jaz sem prejšnji teden kupil Galaxy S2 in mi v zvočniku ne poka. Telefon je zelo hiter, odziven, sploh kamera je super. Z lahkoto premaga vse fotoaparate za 100€.
Imam pa ta problem, da imam na računalniku Linux (Ubuntu) in na njem ne deluje KIES. Sedaj bom moral samo zaradi KIESa instalirat WinXp da bom lahko updatal telefon![]()
Drugače se mi pa zdi kvaliteta izdelave super. Nič ne škriplje, se zvija,... Tisti ki se pa pritožujejo da je telefon ves plastičen: No zaradi plastike je telefon debel samo 8.49mm in "težek 116g.
Zraven sem dokupil še folijo za ekran in zaščitno ohišje. Tole je super ohišje http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy ... -Cases.asp
Case mate je itak znan po dobrih ohišjih
Drugače pa telefon polnim vsak dan. Verjetno bom dokupil boljšo baterijo z 2000 mAh Original ima 1650.
Aja, drugače sem pa telefon kupil pri Mobitelu in zraven dobil brezplačno Mobilno TV in Integral.
Nevem zakaj Mobilna TV ne deluje, ampak Mobitel menda že rešuje problem.
BoneS je napisal/-a:Se strinjam z vsem napisanim. Men tut prvih 14dni ni pokalo. Potem pa se je zacel-in poci takoj ko zaslisis zvok za pricetek klicanja.
Upam, da bo nehal tako, kot je zacel
edit: kaksen je pa ta case mate? silikon al plastika? js imam kar originaln silikonski ovitek
Mister Twister je napisal/-a:Zanimajo me mnenja lastnikov Samsung ACE. Predvesem me zanima kamera(slika/video) in pa GPS če je za kej.
AudiBoy je napisal/-a:trenutno nokia 9300, ki je v okrari (bolš da neveste kaj je blo)
pinny je napisal/-a:Ker je ravno tema o androidu, bom še jaz nekaj vprašal. Nekaj časa nazaj sem si hotel na mail preko telefona (Samsung Galaxy Ace) iz telefona naložit eno sliko. ker še nisem imel odprtega računa na telefonu, sem storil tudi to. Po tem, sem ta račun oz. dostop zbirsal, vedno pa imam izkljopljeno tudi povezavo z net-om. Sedaj pa večkrat dobivam obvestilo na telefon ...... Napaka ob prijavi na .....gmail.com. Izklopu sem že vse kar s eje dalo (z napotki od drugih). a tega obvsetila se še vedno nisem znebil. Nekdo mi je reku, da bi bilo potrebno telefon povrniti na tovarniške nastavitve, samo potem izgubim menda vse kar je bilo pol tko naloženo gor oz. vklpoljeno potem ko bil telefon kupljen. Se komu morda sanja kako bi se rešil tega k...... obvestila?
sašo5 je napisal/-a:VPRAŠANJE:
Big bang prodaja N. C7 00 za 259 eur - ker imam(mama) 2x po 50 eur popusta na "enki" in kaj drugega nimam do konc leta za kupit, me zanima če se splača dat za ta C7 159 eur![]()
![]()
prosim poznavalce ali bivše in sedanje lastnike
![]()
PS. "ulične" debate so deljene: 1/2 za 1/2 proti....
damjan je napisal/-a:pa to maš vseh 8 folij gor nalepljenih??:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov