StajercS je napisal/-a:Nee vem,zakaj kupujete telefone za 700€,če jih ne znate uporabljat?
Če pa bi vseeno radi telefon za 700€, katerega boste rabili za pisanje sm-ov in klicanje,pa kupite iphone (drugo tak ali tak ne omogoča, ne spreminjanja OS-a, ne inštaliranja app brez jailbrejka)
baSix je napisal/-a:StajercS je napisal/-a:Nee vem,zakaj kupujete telefone za 700€,če jih ne znate uporabljat?
Če pa bi vseeno radi telefon za 700€, katerega boste rabili za pisanje sm-ov in klicanje,pa kupite iphone (drugo tak ali tak ne omogoča, ne spreminjanja OS-a, ne inštaliranja app brez jailbrejka)
Mam na iPhonu Navigon, upam it stavit da je natančnejši kot tvoja aftermarket zadeva za katero si rabil 15 dni da si jo usposobil...![]()
Mi pa grete Android uporabniki že konkretno na falus z tem anti Apple sranjem, eno vprašanje mam za vas, a ko kupite avto, tud takoj grete menjat mašino?![]()
Nevem zakaj bi se nekaj mučil z rootanjem, pa menjavanjem sistemov pa tega, če pa pri iPhonu dela vse od dne ko si ga kupil, pa vse do konca...
Edit: pa da nebo zaj tu nekega napadanja, češ ne govori če nisi mel androida... Mel sem že praktično vse od teh pametnih sranj, od Windows mobile 6.5, Windows mobile 7, Android 2.1, 2.2, iOS4, iOS5...
nevermind je napisal/-a:Kupil bi iPhone 4S v Londonu. Pa me zanima kaj vse je ptorebno naredit, da ga uporabljam s tukajšnjo kartico?
Ker naj bi bil pogoj tukaj pri nas plačevanje interneta + naročnina.
Sem pri Mobitelu in sedaj imam Dzabest paket za 19€.
adis je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Kupil bi iPhone 4S v Londonu. Pa me zanima kaj vse je ptorebno naredit, da ga uporabljam s tukajšnjo kartico?
Ker naj bi bil pogoj tukaj pri nas plačevanje interneta + naročnina.
Sem pri Mobitelu in sedaj imam Dzabest paket za 19€.
ti samo pripravi funte pa si zmagu...
StajercS je napisal/-a:Če pa bi vseeno radi telefon za 700€, katerega boste rabili za pisanje sm-ov in klicanje,pa kupite iphone (drugo tak ali tak ne omogoča, ne spreminjanja OS-a, ne inštaliranja app brez jailbrejka)
StajercS je napisal/-a:Nee vem,zakaj kupujete telefone za 700€,če jih ne znate uporabljat?
Če hočeš met telefon, kateri bo delal za tebe in ne ti za njega, kupiš telefon z Android OS. Ampak s takimi telefoni je treba znat. Jaz sem svojega S-a kupil rabljenega pred dvema mesecema za cca. 250€ (700€ nebom nikoli dal za telefon), Sprva z odinom naložil 2.3.5 (štok je bla 2.2.1 se mi zdi). Čez čas,ko sem spoznal Android OS (prej sem bil zvest Symbian S60 V3), sem ga rootal, dal gor CWM 5, preko tega naložil CM 7.1 Stable (Android 2.3.7). Potem še IGo, slovensko mapo itd., Qualcomm-ov GPS driver (čeprav je GPS delal, od viška ne boli glava xP ). Itd. Itd... Zdaj deluje telefon kot računalnik. Lahko downloadam torrente direktno na njega, brskanje po netu je čist enako kot na računalniko (nobenih for, kot so mobilne strani, nepodpiranje iskanja videa v googlu), navigacija ma omejitve hitrosti, table za izvoze, zelo natančna, itd. V glavnem vse,kar ma moj računalnik. Baterija pa zdrži 3.5 dni občasne/srednje dost uporabe. Če pa redno drkam igre, navigacijo, itd, pa 1,5 dneva.
Če pa ne znaš delat s takimi stvarmi,pa kupite telefon za 50€. Pisanje sms-ov,klici in občasno preverjanje vremena na internetu.
Courage™ je napisal/-a:Hahahah, androidari smeskoti![]()
Sam si lastim oba, Iphone4 in Samsung Ace, kaj naj recem, androidari ste smesni
crxdelsol je napisal/-a:
Prvo govoriš da če hočeš met telefon ki bo delal za tebe in ne ti zanj moraš met Android telefon, potem pa pol ure opisuješ koliko romov si zamenjal itd. Torej si ti delal za telefon.
Ravno pred pol ure sem postal lastnik belega Samsung Galaxy SII. Že z SI sem bil izredno nezadovoljen z izdelavo, SII je samo double shit, tisti pokrovček zadaj mi ni jasno kak bi ga zaprl da ne bojo odleteli tisti mikrometerski panteki ki ga držijo tam zadaj, precej plastikfantastik zadeva. Par dni se bom malo poigral z njim z različnimi romi itd. potem pa ob prvi priložnosti menjam za iPhone 4, da še vidim kako je ta kaj. Sem imel ogromno telefonov z androidom in mislim da android in resnejša uporaba telefona negre skupaj, tukaj je mišljena ciljna skupina najstnikov, ki se imajo vsak teden čas igrati z posodablanjem in nalaganjem romov.
Če pa ima kdo iPhone 4 pa meni drugače rade volje menjam za belega SGSII
Klobasa je napisal/-a:Imam Androida- Galaxy S2. Sošolec ima Iphona.
Iphone ima večjo resolucijo, S2 pa boljši kontrast. Črna je zares črna in bela je bela. Apple pri kontrastu nima za burek.
Edino pri Iphonu je super da je resolucija tako huda, da sploh ne vidiš pixlov. Pri S2 jih vidiš..
Drugače pa ima Galaxy S2 večji ekran, bolj tanek je in ni obdan s steklom kot Iphone ki se takoj razbije če telefon pade na tla.
V glavnem, oba sta super telefona, oba sta predraga, s tem da ima apple večji imidž in si bolj "car" v očeh drugih.
Ampak s tem se ne obremenjujem...
Oba sta dobra, ampak Galaxy S2 mi je boljši
Lahko downloadam torrente direktno na njega, brskanje po netu je čist enako kot na računalniko (nobenih for, kot so mobilne strani, nepodpiranje iskanja videa v googlu), na
crxdelsol je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Imam Androida- Galaxy S2. Sošolec ima Iphona.
Iphone ima večjo resolucijo, S2 pa boljši kontrast. Črna je zares črna in bela je bela. Apple pri kontrastu nima za burek.
Edino pri Iphonu je super da je resolucija tako huda, da sploh ne vidiš pixlov. Pri S2 jih vidiš..
Drugače pa ima Galaxy S2 večji ekran, bolj tanek je in ni obdan s steklom kot Iphone ki se takoj razbije če telefon pade na tla.
V glavnem, oba sta super telefona, oba sta predraga, s tem da ima apple večji imidž in si bolj "car" v očeh drugih.
Misliš rečt da ima Apple naravne barve SGS pa vsiljene in nenaravne kontraste.
Resno delo ?
Klicanje, sms, delujoč koledar ki se zmore sinhnorizirat z koledarjem na računalniku, fotoaparat. In da vse skupaj deluje ko to rabiš. Pri androidu se lahko kadarkoli kaj zalomi in rikne pa moraš nalagat nove aplikacije, updejtat itd.
Neda se mi, sem mel ogromno android telefonov in noben ne deluje ko ga kupiš in da bi ga tako uporabljal, to je dejstvo...skoz je treba nekaj prčkat.
Evo spet ena cvetka ki se mi je zgodila: SMSe mi ne zlaga po vrsti kot bi moralo:
jaz
ti
jaz
ti
ampak mi zlaga tako:
ti
ti
ti
jaz
jaz
jaz
ko sem ga kupil sem povrnil tovarniške nastavitve, torej dela kot mora ? ne, treba bo nekaj naredit da bo kot mora bit.Lahko downloadam torrente direktno na njega, brskanje po netu je čist enako kot na računalniko (nobenih for, kot so mobilne strani, nepodpiranje iskanja videa v googlu), na
Kako pa potem gledaš Redtube, meni vrže ven mobilno stran
crxdelsol je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Imam Androida- Galaxy S2. Sošolec ima Iphona.
Misliš rečt da ima Apple naravne barve SGS pa vsiljene in nenaravne kontraste.
Resno delo ?
Klicanje, sms, delujoč koledar ki se zmore sinhnorizirat z koledarjem na računalniku, fotoaparat. In da vse skupaj deluje ko to rabiš. Pri androidu se lahko kadarkoli kaj zalomi in rikne pa moraš nalagat nove aplikacije, updejtat itd.
Neda se mi, sem mel ogromno android telefonov in noben ne deluje ko ga kupiš in da bi ga tako uporabljal, to je dejstvo...skoz je treba nekaj prčkat.
Evo spet ena cvetka ki se mi je zgodila: SMSe mi ne zlaga po vrsti kot bi moralo:
jaz
ti
jaz
ti
ampak mi zlaga tako:
ti
ti
ti
jaz
jaz
jaz
ko sem ga kupil sem povrnil tovarniške nastavitve, torej dela kot mora ? ne, treba bo nekaj naredit da bo kot mora bit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov