crxdelsol je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Imam Androida- Galaxy S2. Sošolec ima Iphona.
Iphone ima večjo resolucijo, S2 pa boljši kontrast. Črna je zares črna in bela je bela. Apple pri kontrastu nima za burek.
Edino pri Iphonu je super da je resolucija tako huda, da sploh ne vidiš pixlov. Pri S2 jih vidiš..
Drugače pa ima Galaxy S2 večji ekran, bolj tanek je in ni obdan s steklom kot Iphone ki se takoj razbije če telefon pade na tla.
V glavnem, oba sta super telefona, oba sta predraga, s tem da ima apple večji imidž in si bolj "car" v očeh drugih.
Ampak s tem se ne obremenjujem...
Oba sta dobra, ampak Galaxy S2 mi je boljši
Misliš rečt da ima Apple naravne barve SGS pa vsiljene in nenaravne kontraste.
Resno delo ?
Klicanje, sms, delujoč koledar ki se zmore sinhnorizirat z koledarjem na računalniku, fotoaparat. In da vse skupaj deluje ko to rabiš. Pri androidu se lahko kadarkoli kaj zalomi in rikne pa moraš nalagat nove aplikacije, updejtat itd.
Neda se mi, sem mel ogromno android telefonov in noben ne deluje ko ga kupiš in da bi ga tako uporabljal, to je dejstvo...skoz je treba nekaj prčkat.
Evo spet ena cvetka ki se mi je zgodila: SMSe mi ne zlaga po vrsti kot bi moralo:
jaz
ti
jaz
ti
ampak mi zlaga tako:
ti
ti
ti
jaz
jaz
jaz
ko sem ga kupil sem povrnil tovarniške nastavitve, torej dela kot mora ? ne, treba bo nekaj naredit da bo kot mora bit.Lahko downloadam torrente direktno na njega, brskanje po netu je čist enako kot na računalniko (nobenih for, kot so mobilne strani, nepodpiranje iskanja videa v googlu), na
Kako pa potem gledaš Redtube, meni vrže ven mobilno stran
Mam Opera Mobile (Na marketu pod Opera Mobile Web Browser, Opea Mini Web Brovser ni prava ). Tam sem nastavil pod Settings/Advanced 'User Agent'-a na Desktop. Tako mi obravnava vse strani,kot da bi jih gledal na računalniku. Tudi videe lahko iščeš v Googlu (dobiš nazaj funkcijo iskanja 'videoposnetki', katere pri mobilnem brskanju ni).
Tako mi RedTube enako dela,kot na rač.