Simobil ni lastnik bob.si,..temvec samo upravlja znamko pri nas .
HPF je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Koliko zdrži baterija na iPhone-ih pri normalni uporabi? (brez slikanja, igric in uporabljanja programov, le kakšnih 10 ali več klicev dnevno in nekaj deset sms-ov)
Okoli 3 dni. Pri iPhonu je finta, da gredo zadni procenti zelo počasi dol.. te pa prestraši ko vidiš da maš recimo še 12% baterije, pa daš hitro polnit.. Se mi je pa že zgodilo, da sem mel recimo 10% zjutraj, pa sem mel okoli 6 popoldan še vedno 5%, čeprav sem mogoče opravo en klic pa poslal ene 3 smse.
TomazK je napisal/-a:Se mi je zdelo da ni vse tako lepo kot se bere.
crxdelsol je napisal/-a:Do 170 bi pogledal na bolhi za kakim novim huawei ideos x5 ali pa mogoče celo galaxy s rabljen že dobiš za 170 včasih, če ti ni všeč še ga vedno prodaš za več. Ace je bogi glede resolucije.
weasel je napisal/-a:Ker je sestra kupila Ace-a z prednaloženim Gingerbreadom, od prej pa niti jaz, niti ona nisma imela izkušenj z androidom, me zanima, če se bo dalo tudi ta telefon nadgraditi na IcecreamSandwich in če se da, ali bo to laufalo optimalno?
PS. In če bi sedaj kupovali telefon, do nekje 170€, kolikor trenutno stane Ace pri Mobitelu, katerega bi izbrali? Zaenkrat so v tem cenovnem rangu Wildfire S, Ace, Xperia mini... Telefon bi uporabljal wi-fi,kakšne aplikacije, tudi ROM bi lahko zamenjal (seveda to moram še prej raziskat). Pa slike tudi čimboljše, ker nimam vedno digitalca s sabo.
King1 je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Do 170 bi pogledal na bolhi za kakim novim huawei ideos x5 ali pa mogoče celo galaxy s rabljen že dobiš za 170 včasih, če ti ni všeč še ga vedno prodaš za več. Ace je bogi glede resolucije.
Sem prepičan, da veš o telefonih veliko več od mene a vseeno si že dosadan s to tvojo resolucijo enkrana. Kupi si galaxija 2 pa boš imel super resolucijo.![]()
lp
crxdelsol je napisal/-a:Kako dolgo vam drži baterija na iPhonih 4 ?
Se telefon pogosto resitira ali na novo zažene (žal sem kupil zaklenjenega in sedaj moram pri vsakem zagonu imeti zraven PC) ?
crxdelsol je napisal/-a:Kako dolgo vam drži baterija na iPhonih 4 ?
Se telefon pogosto resitira ali na novo zažene (žal sem kupil zaklenjenega in sedaj moram pri vsakem zagonu imeti zraven PC) ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov