mm46 je napisal/-a:x_beat je napisal/-a:Nene narobe si ne zastopil oz. Jaz sem se narobe izrazil
Na ios in androidu me moti ker moraš vedno zgoraj omenjeno vklaplat gor in dol da ti baterija zdrži in da ti ne prenaša podatkov, gps pa vem da ni plačliv ampak je nokija v tem bolj uporabna saj ti vklopi gps le ko ga potrebuješ in vgasne sam ko ga ne potrebuješ več ( bilo zanimivo ko sma z bratom morala nujno in hitro nastavit cilj na navigaciji, in jaz sem že nastavil cilj ko se je on spomnil da more še gps vklopit haha)
Ti to mal na pamet... iPhone vklopi gps po potrebi, ko zaženem maps, navigacijo al kerikol app, ki rabi lokacijo...
Tako je, iPhone vklopi gps po potrebi in redko kateri telefon najde satelite tako hitro, ko pridemo do navigacije. Me pa zanima kako deluje geotagging slik, ker sem ugotovil, da sem slike že več krat slikal na istem mestu, ampak mi jih pod "Places" dosti krat pokaže na "bližnji" lokaciji. Slikam avto na dvorišču, ga slikam spet naslednji dan, pa je en dan pri meni, drugi dan pa na karti pri sosedu na dvorišču

crxdelsol: Za untethered si še nisem kaj pogledal, ker jih ima večina odklenjene. Bom pa malo pogledal, pa koga povprašal, pa ti sporočim, če kdo kaj pametnega ve