Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a Matey_ Ne nov 20, 2011 8:40 am

IcEm4n je napisal/-a:Matey_, ti GPS lepo dela (oz. ti ga v programčkih hitro najde)?

Ma GPS je tko tko ... ni slabo, ampak včasih rabi kar nekaj časa, da najde signal. Drugač pa za zdaj sem ga uporablau sam v vgrajeni ''navigaciji'' od google maps, pa mi je čist uredi delau. Nimam kakih večjih pripomb za zdaj, morem pa pogledat, če se kje na netu najde garmin za Androida ... pa pol kej več napišem ;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Ne nov 20, 2011 9:51 am

Ima kdo tu SE Xperia Arc oz Arc S in če ja, kakšni so kaj vtisi?

Pa še ena zadeva.. Kako se nastavijo recimo "opomniki" v telefon? Jaz jih imam vsak dan tudi po 20, zato rabim čim bolj "uizi" sistem (da jih vneseš lahko hitro).

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Ne nov 20, 2011 10:05 am

Imam Iphone 4 in sem z njim zelo zadovoljen, imam pa se Samsung Galaxy in je tako tako..dosti krat mi je zastekal oz. dela zelo pocasi ko je malo bolj obremenjen..

Uporabniški avatar
x_beat
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a x_beat Ne nov 20, 2011 11:16 am

imam nokio x6 in sem dokaj razočaran ker se včasih zelo zatika in kvaliteta izdelave je tudi bol tako, ampak nokia mi je všeč ker je enostvna in uporabna, recimo brat imel androida in ios in me moti ker moraš vedno vklopit gps ali splet pred uporabo drugače ti pa "požre" veliko podatkov,
bomo videli kaj bom kupil čez eno leto hehe :D

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Ne nov 20, 2011 4:07 pm

Je kdo imel na testu Wildfire S-a in Ace, torej oba? In če ja, kateri se mu je bolj dopadel? Zaslon in fotoaparat me bolj vleče k Ace-u, ampak HTC je pa bolj zmogljiv, sploh pri RAM-u. :?

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 4:17 pm

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3724

Imel sem že oba v uporabi..nevem kaj bi predlagal, vzel bi kljub vsemu wildfire s samo na podlagi občutka ko ga v roko primeš dosti boljše ohišje pa to, ACE je kar plastičen. Nevem kolk se je smiselno ukvarjat z hitrostjo procesorja, ko pa z custom romom narediš kolk želiš itak pa razlike ne opaziš, je samo v tvoji glavi.

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Ne nov 20, 2011 4:53 pm

Hvala za odgovor, še nekaj: Berem malo mnenja, pa zelo klatijo čez baterijo, se ti je zdela podpovprečna pri S-u?

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 5:00 pm

Tega nemorem rečt ker sem ga mel 2 dni da sem naložil drug rom gor, ko pa rom menjaš pa je prvih par polnjenj zelo hitrih (takoj skuri baterijo).

mm46
Novinec

Napisal/-a mm46 Ne nov 20, 2011 5:16 pm

weasel je napisal/-a:Je kdo imel na testu Wildfire S-a in Ace, torej oba? In če ja, kateri se mu je bolj dopadel? Zaslon in fotoaparat me bolj vleče k Ace-u, ampak HTC je pa bolj zmogljiv, sploh pri RAM-u. :?

Jaz bi raje kot wildfire s pogledal za xperio mini ;) Je sicer malo manjši, ima pa boljšo kamero, hitrejši proc (1ghz proti 600mhz), malo novejšo grafično, poleg tega pa bo tudi deležen uradne nadgradnje na ICS. Tudi, ko sem oba primerjal enega ob drugem je SE delal opazno bolj gladko in hitreje

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Ne nov 20, 2011 5:33 pm

Ja točno za tole Xperio sem se zdaj še posebej zagrel, pa še dosti cenejša od teh dveh. Pa če bo res dobila ICS, še toliko bolj super. Jo grem stestirat k prijatelju.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne nov 20, 2011 6:53 pm

Če se ne motim, se je King1 odločal med Ace-om in Wildfire-om S.
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 7:06 pm

x_beat je napisal/-a:imam nokio x6 in sem dokaj razočaran ker se včasih zelo zatika in kvaliteta izdelave je tudi bol tako, ampak nokia mi je všeč ker je enostvna in uporabna, recimo brat imel androida in ios in me moti ker moraš vedno vklopit gps ali splet pred uporabo drugače ti pa "požre" veliko podatkov,

Ker GPS podatki pa stanejo kaj ne ;) ? Podatkov ti "požre" koliko jih porabiš, sam od sebe telefon ti jih ne požira dosti manj jih pa porabi Opera mobile, kot ostali brskalniki.

Uporabniški avatar
x_beat
Novinec

Napisal/-a x_beat Ne nov 20, 2011 9:00 pm

crxdelsol je napisal/-a:
x_beat je napisal/-a:imam nokio x6 in sem dokaj razočaran ker se včasih zelo zatika in kvaliteta izdelave je tudi bol tako, ampak nokia mi je všeč ker je enostvna in uporabna, recimo brat imel androida in ios in me moti ker moraš vedno vklopit gps ali splet pred uporabo drugače ti pa "požre" veliko podatkov,

Ker GPS podatki pa stanejo kaj ne ;) ? Podatkov ti "požre" koliko jih porabiš, sam od sebe telefon ti jih ne požira dosti manj jih pa porabi Opera mobile, kot ostali brskalniki.

Nene narobe si ne zastopil oz. Jaz sem se narobe izrazil
Na ios in androidu me moti ker moraš vedno zgoraj omenjeno vklaplat gor in dol da ti baterija zdrži in da ti ne prenaša podatkov, gps pa vem da ni plačliv ampak je nokija v tem bolj uporabna saj ti vklopi gps le ko ga potrebuješ in vgasne sam ko ga ne potrebuješ več ( bilo zanimivo ko sma z bratom morala nujno in hitro nastavit cilj na navigaciji, in jaz sem že nastavil cilj ko se je on spomnil da more še gps vklopit haha)

mm46
Novinec

Napisal/-a mm46 Ne nov 20, 2011 9:40 pm

x_beat je napisal/-a:Nene narobe si ne zastopil oz. Jaz sem se narobe izrazil
Na ios in androidu me moti ker moraš vedno zgoraj omenjeno vklaplat gor in dol da ti baterija zdrži in da ti ne prenaša podatkov, gps pa vem da ni plačliv ampak je nokija v tem bolj uporabna saj ti vklopi gps le ko ga potrebuješ in vgasne sam ko ga ne potrebuješ več ( bilo zanimivo ko sma z bratom morala nujno in hitro nastavit cilj na navigaciji, in jaz sem že nastavil cilj ko se je on spomnil da more še gps vklopit haha)

Ti to mal na pamet... iPhone vklopi gps po potrebi, ko zaženem maps, navigacijo al kerikol app, ki rabi lokacijo...

Uporabniški avatar
x_beat
Novinec

Napisal/-a x_beat Ne nov 20, 2011 9:56 pm

nep iphone 4 ki je jailbrekan je moral prižgati gps in to dobro vem!!

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Ne nov 20, 2011 10:03 pm

mm46 je napisal/-a:
x_beat je napisal/-a:Nene narobe si ne zastopil oz. Jaz sem se narobe izrazil

Ti to mal na pamet... iPhone vklopi gps po potrebi, ko zaženem maps, navigacijo al kerikol app, ki rabi lokacijo...

Tako je, iPhone vklopi gps po potrebi in redko kateri telefon najde satelite tako hitro, ko pridemo do navigacije. Me pa zanima kako deluje geotagging slik, ker sem ugotovil, da sem slike že več krat slikal na istem mestu, ampak mi jih pod "Places" dosti krat pokaže na "bližnji" lokaciji. Slikam avto na dvorišču, ga slikam spet naslednji dan, pa je en dan pri meni, drugi dan pa na karti pri sosedu na dvorišču :)

crxdelsol: Za untethered si še nisem kaj pogledal, ker jih ima večina odklenjene. Bom pa malo pogledal, pa koga povprašal, pa ti sporočim, če kdo kaj pametnega ve ;)

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 10:04 pm

jaz imam JB iphone 4 in nerabim nič posebej prižigat GPS.

Tudi na Androidu ni to tako zamudno, delček sekunde ti vzame če nisi ravno hlod in če znaš naredit kak pameten widget za GPS, WIFI, 3G itd.

mm46
Novinec

Napisal/-a mm46 Ne nov 20, 2011 10:10 pm

Imam štirko in ni treba prov nč vklapljat in izklapljat :roll:

Standby, gps ne dela
Slika

zaženem google maps...
Slika

V nastavitvah si nastaviš katerim appom dovoliš uporabo gps...
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 11:39 pm

Katere navigacije uporabljate na iphonih?

Je sygic najboljše kaj se dobi ? Ima glasovno vodenje ? Tudi v slovenščini ?

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po nov 21, 2011 12:11 am

crxdelsol je napisal/-a:Katere navigacije uporabljate na iphonih?

Je sygic najboljše kaj se dobi ? Ima glasovno vodenje ? Tudi v slovenščini ?

Za moje pojme ga ni čez Navigon, kaj pa vem, meni nekako najbolše sede :)

A kdo že ve kako je kaj z iOS5 na zaklenjenih 4-kah?
...::: www.CST-TEAM.net :::...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov