Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
zgagaxxl
Novinec

Kraj: Na sončni strani Alp

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a zgagaxxl Pe dec 23, 2011 5:34 pm

Zadnih nekaj dni se igram s Huawei Ideos x5. Ga poslovenil in nafilal z aplikacijami.
Za 1x navdušen... :wiihuu
*** Hoy do I print my voice mail? ***

Natašaer6n
Nov uporabnik

Napisal/-a Natašaer6n Ne dec 25, 2011 1:00 pm

si naj kupim: galaxy s2 / galaxy note?
velikost nota me ne moti toliko

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne dec 25, 2011 1:35 pm

Ma kdo kakšno mnenje glede huawei boulder. Mi je všeč ker ima qwerty tipkovnico in je android hkrati. Kako se obnese tipkovnica? Je podpora z aplikacijami ista kot za touche?

Lp, G

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To dec 27, 2011 7:09 pm

iOS5 + Gevey sim preko Snowbreeze... Je kak mojster tu gor, ki se na to spozna? :huh:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
DrinY
Novinec

Kraj: Dravograd

Problem NOKIA X6

Napisal/-a DrinY Po jan 02, 2012 1:38 pm

Ojla. Pred kratkim sem kupil rabljeno nokio. Sedaj mam pa problem:
Včasih ko opravim kakšen klic oz ko kaj delam na netu al pa kakšne aplikacije napiše baterija prazna i nse izklopi, včasih se sam ponovno zažene.
Naj povem da pred tem baterija kaže vse črtice, po ponovnem vklopu kaže le eno črtico, če pa telefon nekaj časa pustim na miru kaže spet povno. To se dogaja tudi če je tel priklopljen na povnilec :cry:
Gdo podobn problem? Baterija fuč?
Ker mev sm prej 5800 pa mi je baterija kar dobro držala.
Kar je čvavek naredo, vahko čvavek popraji!

blazkom
Stalni uporabnik

Re: Problem NOKIA X6

Napisal/-a blazkom Po jan 02, 2012 1:48 pm

poglej ce je na bateriji hologram tak kokr je treba?

Jamaican_Lion
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamaican_Lion Po jan 02, 2012 2:57 pm

Probaj updejtat na zadnji softwere

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po jan 02, 2012 3:06 pm

Telefon boš mogel nest na servis, ker je problem v hardwaru
Lp

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po jan 02, 2012 4:40 pm

Pri X6 je kar nekaj problemov. Evo skorajda dve leti sem jo imel... Takoj drug teden od nakupa je šel na servis. Da o kasnejših problemih ne govorim. Naložil že vse mogoče posodobitve, cfwje... nič od nič. Obupal. Sem ga zdaj predčasno menjal za SE Xperia Ray. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Nokia never again. :mrgreen:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 02, 2012 4:50 pm

tomzzi je napisal/-a:Pri X6 je kar nekaj problemov. Evo skorajda dve leti sem jo imel... Takoj drug teden od nakupa je šel na servis. Da o kasnejših problemih ne govorim. Naložil že vse mogoče posodobitve, cfwje... nič od nič. Obupal. Sem ga zdaj predčasno menjal za SE Xperia Ray. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Nokia never again. :mrgreen:

Jaz pa imam s tem telefonom čisto drugačne izkušnje. Imam jo sedaj že kar nekaj časa - recmo od kar je prišla ven. Do sedaj nisem imel še niti enega problema. Enkrat ni zmrznila, enkrat ni crknila. Baterija po dveh letih drži še vedno 8 dni. Gor imam od navigacije do nevem česa. Uglavnem ne vem če je od 16Gb frej 500Mb. Software pa ima 40.xxx naložen, torej zadnjo verzijo. In tudi redno, ko pride nova verzija, naredim update.

Tok dobrega telefona že dolgo časa nisem imel.

Driny probaj z drugo baterijo. Pomoje je nekaj narobe s kontakti.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po jan 02, 2012 5:55 pm

Jaz sem tudi mnenja, da je krivda na bateriji..
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po jan 02, 2012 6:22 pm

Malo prebrskajte forume... Problem je lahko tudi v "notranji" bateriji... Če sem jaz za recmo 5 sekund vzel baterijo ven mi je zbrisalo vse nastavitve datuma, ure... Da ne omenjam število resetov, zamrznitev...
Pa tudi če ste kaj prebiral nokia forum je znan problem... Samo popolne rešitve še ni. Je pa hecno ja, da enim povsem normalno dela.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 02, 2012 6:26 pm

nebivedu je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Pri X6 je kar nekaj problemov. Evo skorajda dve leti sem jo imel... Takoj drug teden od nakupa je šel na servis. Da o kasnejših problemih ne govorim. Naložil že vse mogoče posodobitve, cfwje... nič od nič. Obupal. Sem ga zdaj predčasno menjal za SE Xperia Ray. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Nokia never again. :mrgreen:

Jaz pa imam s tem telefonom čisto drugačne izkušnje. Imam jo sedaj že kar nekaj časa - recmo od kar je prišla ven. Do sedaj nisem imel še niti enega problema. Enkrat ni zmrznila, enkrat ni crknila. Baterija po dveh letih drži še vedno 8 dni. Gor imam od navigacije do nevem česa. Uglavnem ne vem če je od 16Gb frej 500Mb. Software pa ima 40.xxx naložen, torej zadnjo verzijo. In tudi redno, ko pride nova verzija, naredim update.

Tok dobrega telefona že dolgo časa nisem imel.

Driny probaj z drugo baterijo. Pomoje je nekaj narobe s kontakti.

8 dni?!?!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :lol:
Mam jo enako ( oz. že drugo , ker prvo sem krešnil....). V mes bila 3 al 4x na servisu.....novi software...na koncu so mi dali nov telefon, ker se je ni dalo več popravit....Zmrzne kdaj hočeš ( recimo brskam po spletu in dobim klic....ne morem ne s spleta ne se oglasit....) pa to še ni nič....Baterija pa že od novega drži MAX. tri dni. Če imam vklopljen števec korakov in pa voice rekorder pa MAX. dan in pol....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
DrinY
Novinec

Kraj: Dravograd

Napisal/-a DrinY Po jan 02, 2012 6:27 pm

To sem tudi jaz posumu, sam se mi zdi čudno to da se ugašuje tut med polnjenjem.
Prog opremo mam najnvejšo. Mam pa še en problem, nemorm pvrnit tovarniških nastavite. A so mele mogoče kake nokije kodo telefona drugačno od 0000 :?:
Mogoče je on ko jo je mev prej kaj spreminju.
Sm pa ugotoviv da od 5800 bat paše :DDD
Pa bom sprobu če bo razlika.
Jo bom jutr nesu na servis pa bomo vidli kak bo. Sam se mi zdi da kar radi zavrnejo, da je ona nalepka za vlago aktivirana pa to...
Kar je čvavek naredo, vahko čvavek popraji!

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ So jan 21, 2012 4:00 pm

Živ

Torej odločil sem se, da spišem seznam uporabnih aplikacij za Android OS, ki Vam lahko pomagajo do večje uporabe telefona in njegovih zmožnosti.

aLogcar - Aplikacija s katero lahko preverjate kodo oz. ukaze, ki se trenutno izvajajo na vašem telefonu.
ASTRO file manager - Uporaben pregledovalnik datotek, ki jih imate shranjene na SD kartici.
Alchemy - Zabavna igra v katere se pretvorite v alkemista oz. kemista.
Angry Birds - Zabavna igra pri kateri "katapultirate" ptiče.
Business Calendar - Odličen in pregleden koledar, ki ga lahko uskladite tudi s e-mailom.
ColorNote - Program v katerega vnašate zapiske in razne opravke. Dodaten plus je tudi widget, ki je pregleden in preprost za uporabo.
Gooogle Sky Map - Program s katerim boste vedeli katere zvezde gledate.
Glow Hockey - Zabavna igra "Air Hockey", ki ima odlično grafiko. Dodaten plus je seveda, da lahko igrata 2 igralca.
Moron Test - Zabaven program za "izgubljanje živcev", ki se Vam bo sigurno prirastel k srcu
Opera Mobile - Internetni brskalnik, ki je sorazmeroma hiter
Odpiralni časi - Uporabna aplikacija s pomočjo katere lahko pregledujete kdaj so odprte trgovine, pošte itd.
Pocket Soccer - Odlična igra nogometa pri kateri se lahko zabavata tudi 2 igralca.
Skype - Na voljo tudi za android ampak je "klicanje" še bolj slabo.
SD Tools - Program s katerim lahko preverjate hitrost Vaše SD kartice.
SoundHound - Program s katerim lahko iščete različne skladbe.
Shazam - Program s katerim lahko iščete različne skladbe.
SlideIT - T.i. "slide" tipkovnica za hitrejše pisanje SMS. Dodaten plus je tudi slovenščina, ki pa še ni čisto 100% razvita.
Speed Test - Program s katerim lahko preverjate hitrost omrežja na katerega ste povezani.
Soccer Livescore - Pregleden program s katerim lahko spremljate rezultate nogometa v živo. Dodaten plus je napisana postava in statistika.
Sygnic - Odlična navigacija, ki ima karte dobro podprte tudi za Slovenijo.
Tank Hero - odlična igra v kateri se streljate s tanki.
Trola - Program s katerim lahko spremljate prihode avtobusov.
Talking Tom - Odlična aplikacije za otroke in starejši, ki Vas bo spravila v smeh.
TVsporedi - Odličen program za spremljanje TV sporeda. Dodaten plus so tudi pregledni in dobri widgeti.
Ustream - Aplikacija s pomočjo katere lahko spremljate nekatere stream programe. Presentljivo dobra kvaliteta slike in zelo malo "štekanja".
Vlingo - VoiceControl pogram s katerim lahko pišete SMS, kličete itd (brez podprte slovenščine) .
Virtual Table Tennis 3D - Odličen program za igranje pink ponka na telefonu.
Winamp - Predvajalnik glasbe.

Prepričan sem, da bo komu vsaj ena aplikacija popestrila dan =)
Lp Miha
Slika

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Bojanxe So jan 21, 2012 5:57 pm

Dobr spisek, bom še jaz napisal nekaj aplikacij, ki jih imam gor:
-Advanced task killer ; z enim klikom zapre vse odprte aplikacije in procese (tako telefonu sprostimo nekaj ram-a)
-Flashlight ; pač svetilka, dostikrat pride prav
-iGO navigacija ; sicer se jo ne dobi na marketu, ampak po mojem mnenju najboljša navigacija
-Itak Džabest poraba ; pregled porabe zakupljenih impulzov za Mobitelove uporabnike paketa Džabest
-Ski jump Giants ; smučarski skoki, igra poteka vzporedno s svetovnim prvenstvom in je res najboljši špil
-Talking Ben ; podobna zadeva kot maček Tom, ampak meni osebno bolj izvirna

@Brazz, imaš na zalogi mogoče folijo za Google Nexus S?

Lp,
Bojan
Alfa Klub Slovenija

BraaZ
Novinec

Napisal/-a BraaZ So jan 21, 2012 6:08 pm

Bojanxe je napisal/-a:Dobr spisek, bom še jaz napisal nekaj aplikacij, ki jih imam gor:
-Advanced task killer ; z enim klikom zapre vse odprte aplikacije in procese (tako telefonu sprostimo nekaj ram-a)
-Flashlight ; pač svetilka, dostikrat pride prav
-iGO navigacija ; sicer se jo ne dobi na marketu, ampak po mojem mnenju najboljša navigacija
-Itak Džabest poraba ; pregled porabe zakupljenih impulzov za Mobitelove uporabnike paketa Džabest
-Ski jump Giants ; smučarski skoki, igra poteka vzporedno s svetovnim prvenstvom in je res najboljši špil
-Talking Ben ; podobna zadeva kot maček Tom, ampak meni osebno bolj izvirna

@Brazz, imaš na zalogi mogoče folijo za Google Nexus S?

Lp,
Bojan

Vidim, da imate radi naše Talking Friends =) Da še mal "reklame" naredim. Včeraj smo izdali Talking Tom & Ben news app. Na voljo tudi FREE verzija:
https://market.android.com/details?id=c ... dzZnJlZSJd

V plačljivi verziji je pa novost za vse starše in sicer "child lock", ki je veliko bolj prijazna do otrok in jim onemogoča, da kaj nepotrebnega pritisnejo =)

Kar se tiče Google Nexus S bom pogledal in sporočim privat =).

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Bojanxe Ne jan 22, 2012 10:30 am

Niso slabe tele novice :mrgreen:
Alfa Klub Slovenija

BraaZ
Novinec

Napisal/-a BraaZ Ne jan 22, 2012 10:39 am

Bojanxe je napisal/-a:Niso slabe tele novice :mrgreen:

Hehehe =) I know =) We were working on it for 6 weeks =) zato more bit userjem všeč =) hehehe
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne jan 22, 2012 11:13 am

No js sm dans narocu case mate:
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy ... -Cases.asp
Dobil bi ga naj v roku treh tednov, strosek 41 usd s postnino. Sporocim, kako se obnese.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov