Za 1x navdušen...

tomzzi je napisal/-a:Pri X6 je kar nekaj problemov. Evo skorajda dve leti sem jo imel... Takoj drug teden od nakupa je šel na servis. Da o kasnejših problemih ne govorim. Naložil že vse mogoče posodobitve, cfwje... nič od nič. Obupal. Sem ga zdaj predčasno menjal za SE Xperia Ray. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Nokia never again.
nebivedu je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Pri X6 je kar nekaj problemov. Evo skorajda dve leti sem jo imel... Takoj drug teden od nakupa je šel na servis. Da o kasnejših problemih ne govorim. Naložil že vse mogoče posodobitve, cfwje... nič od nič. Obupal. Sem ga zdaj predčasno menjal za SE Xperia Ray. Bolj zadovoljen ne bi mogel biti. Nokia never again.
Jaz pa imam s tem telefonom čisto drugačne izkušnje. Imam jo sedaj že kar nekaj časa - recmo od kar je prišla ven. Do sedaj nisem imel še niti enega problema. Enkrat ni zmrznila, enkrat ni crknila. Baterija po dveh letih drži še vedno 8 dni. Gor imam od navigacije do nevem česa. Uglavnem ne vem če je od 16Gb frej 500Mb. Software pa ima 40.xxx naložen, torej zadnjo verzijo. In tudi redno, ko pride nova verzija, naredim update.
Tok dobrega telefona že dolgo časa nisem imel.
Driny probaj z drugo baterijo. Pomoje je nekaj narobe s kontakti.
Bojanxe je napisal/-a:Dobr spisek, bom še jaz napisal nekaj aplikacij, ki jih imam gor:
-Advanced task killer ; z enim klikom zapre vse odprte aplikacije in procese (tako telefonu sprostimo nekaj ram-a)
-Flashlight ; pač svetilka, dostikrat pride prav
-iGO navigacija ; sicer se jo ne dobi na marketu, ampak po mojem mnenju najboljša navigacija
-Itak Džabest poraba ; pregled porabe zakupljenih impulzov za Mobitelove uporabnike paketa Džabest
-Ski jump Giants ; smučarski skoki, igra poteka vzporedno s svetovnim prvenstvom in je res najboljši špil
-Talking Ben ; podobna zadeva kot maček Tom, ampak meni osebno bolj izvirna
@Brazz, imaš na zalogi mogoče folijo za Google Nexus S?
Lp,
Bojan
Bojanxe je napisal/-a:Niso slabe tele novice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov