accent lover je napisal/-a:lisko je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna
ja to si še najbolje spolnil in res bi vidu pri čem je če ti da naprimer zapesnico ki jo je sam naredu iz sponk za papir spenjat ali pa da ti naredi album avtomobilov ki se ti dopadejo pa še in še bi se dalo o tem pisat
lp tigrica
Jaz sem pred časom bivši ( ki pa sma še zdej dobra prijaltla) nardil leseno hiško ( tko lepo orginal polkne na oknih.... vrata,streha,balkon z ograjo) Dela je blo res sicer za dva mesca skoro.... ampak sem delu zgolj iz veselja.To darilo sem ji potem dal za božič. Ampak fora kako sem ji ga dal.... Še zdej ne ve..... ko se je zbudla je blo darilo pod smrekco u dnevni. Iz varnostnih razlogov na kak način sem ga dostavu pa nem pravu ker se zna zgodit da mala bere ta forum :P
A si vdru :P![]()
![]()
Pajser powah
Nop nisem vdrl..... skoz dimnik sem not zlezu pa nastavu darilo pod smrekco... btw dve let je od tega.