Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To okt 24, 2006 11:30 am

ice je napisal/-a:Jest čakam sedaj še na priklop telefonije T2... ampak spet traja, čeprav je že ca 2 tedna od odposlane nove pogodbe... povrhu so mi vrnili eno mojo prastaro pogodbo z leta 2005 namesto tanovo - skrajno neprofesionalno.

Aja kot veste: T2 v našem kraju ne dela v navezi s telekomovim telefonom ISDN, ker če telefoniraš ti net ne deluje :?

Podobne probleme imajo baje v dostih blokih po Sloveniji, se pa ne da nič narest dokler ne bo optike. Ip telefonija je sicer kul, samo lahko bi postimal da ti ne bi jemal bandwitha od downloada, ampak da bi nekak rezerviral tistih 8kb/s samo za telefone. Drugac postane zelo neprijetno ko laufas kake torrente do fula, pa bi rad se mal telefoniru :?
Mal je tud blesavo, da ne dobiš za vsako telefonsko ločen račun oz. znesek. Se prav če imaš več telefonskih dobiš za vse skup račun, pol se pa je*i! Dobr sej baje bodo tud to postimal...

Drugač se strinjam z Iceom, kar se tiče (ne)profesionalnosti. Jaz sem moral podpisat 5 pogodb, ker jim je na vsaki nekaj manjkal. Pomagalo ni niti ko sem bil osebno pri njih, da ja ne bi blo se kej narobe. To bi moral ASAP postimat, ce se hocejo it resno firmo.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To okt 24, 2006 12:59 pm

Danes so me poklical in uredil smo datum za priklop oz. preklop s telecuma.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Če okt 26, 2006 4:48 pm

three6 je napisal/-a:eno leto si čako :shock:

zakaj pa je blo to dobro ?

lp

zato ker sem doma na koroskem (prevalje) zelo dalec od civilizacije :)
Pa ni blo priklopa, pa miljon drugih stvari
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov