Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali še živite doma pri starših?

1.) da
94
71%
2.) ne
34
26%
3.) se selim na svoje
5
4%

Skupaj glasov : 133

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To sep 07, 2010 7:08 am

ne more števec "lagati" za 30% tj. kvečjemu zaradi vaše dejanske porabe.

prej ko ste vsi imeli skupni števec se je ta poraba porazdelila enakomerno med prebivalci bloka in te porabe niste toliko občutili kot jo sedaj ;)

beri: 33. člen
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=1208

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 07, 2010 10:59 am

adis je napisal/-a:ne more števec "lagati" za 30% tj. kvečjemu zaradi vaše dejanske porabe.

prej ko ste vsi imeli skupni števec se je ta poraba porazdelila enakomerno med prebivalci bloka in te porabe niste toliko občutili kot jo sedaj ;)

beri: 33. člen
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=1208

zdaj pa si toplo vodo odkril s tem postom :lol:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So sep 11, 2010 10:35 pm

Naj še jast dodam pisker teli zelo zanimivi temi, ki je v zadnjih parih straneh zgrešila bistvo.

Zdej zdej bom star 29. let. Ker se starši razumem kar dobro ( seveda ne vedno ), sva si z punco po nekaj letih selitve od mene do nje naredila malo hiško. Kako? Starši so mi poklonili parcelo, ki je zazidljiva ampak ima eno napako. Meji na njih. Ko sva se z punco pogovarjala ali bi sploh tam gradila sva preštudirala vse možne situacije, nelagodja, spore, načrte in mnenja in se pač odločila, da jo zgradiva. Pa čeprav sem bil sigurno jast največji zagovornik, da tega ne storiva. Ampak, ker za toliko denarja, ki sva ga bila sposobna dobit kaj drugega ni prišlo v poštev. Ona je celo življenje živela v bloku in kaj je lepšega kot se odseliti na vas med drevje, ptičke, mir in svobodo.

Seveda brez pomoči cele družine v obliki samega dela in pomoči danes tega nebi imela. Hvala vsem. oops

Pač sva po vezah dobila kredit za dobo desetih let z malo večjo anuiteto odplačevanja ampak, če si skromen se vse da.Kmalu pa bo tri leta od kar odplačujeva kredit. Seveda hiška še ni končana in še nekaj časa ne bo, ker po domače ni " špage ". Ampak počasi rihtava in notri že živiva dve leti. Imam svoje parkirišče svoja drevesa in vse kar sem si kdajkoli želel. Seveda na račun drugih stvari, ki bi jih lahko imela pa si jih ne moreva privoščit.

Zato recimo nimam superduper avta, nevem kakšnega fotoaparata, ne hodim na dopust za 14. dni in še bi lahko našteval. Imava pa tisto kar je za naju najpomembnejše in to je streha nad glavo, ki je najina.

No in ker se je letos marca najina družina povečala za najino prečudovito hčerkico pa mislim, da sva z tem izpolnila ( zaenkrat ) najine cilje.

Lahko vam povem iz lastnih izkušenj, da ko imaš enkrat to kar imam jast je to neprecenljivo in tega nebi zamenjal za nič na svetu.

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne sep 12, 2010 12:00 am

oprah.com
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Ne sep 12, 2010 4:18 am

King1 je napisal/-a: ne hodim na dopust za 14. dni in še bi lahko našteval. Imava pa tisto kar je za naju najpomembnejše in to je streha nad glavo, ki je najina.

Lahko vam povem iz lastnih izkušenj, da ko imaš enkrat to kar imam jast je to neprecenljivo in tega nebi zamenjal za nič na svetu.

Miljonkrat raje imam potovanja, kot pa zlato kletko! ;)
Vem pa, da veliko ljudi najraje doma čepi.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Ne sep 12, 2010 6:34 am

Courage™ je napisal/-a:oprah.com

Mogoče to leti name?

lp

cruiser1 je napisal/-a:
King1 je napisal/-a: ne hodim na dopust za 14. dni in še bi lahko našteval. Imava pa tisto kar je za naju najpomembnejše in to je streha nad glavo, ki je najina.

Miljonkrat raje imam potovanja, kot pa zlato kletko! ;)
Vem pa, da veliko ljudi najraje doma čepi.

Ja sej nisem rekel, da je s tem kaj narobe ampak ko sem bral tvoje poste in tvoje razmišljanje se z njim nisem strinjal. Vsak po svoje za svoje.

lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne sep 12, 2010 9:52 am

cruiser1 je napisal/-a:Miljonkrat raje imam potovanja, kot pa zlato kletko! ;)

jaz pa oboje..... :-P

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Ne sep 12, 2010 3:02 pm

King1 je napisal/-a:Ja sej nisem rekel, da je s tem kaj narobe ampak ko sem bral tvoje poste in tvoje razmišljanje se z njim nisem strinjal. Vsak po svoje za svoje.

lp

Se strinjam! Vsakemu svoje!

sašo5 je napisal/-a:

Tudi jaz bi imel 200 kvadratov veliko in razkošno stanovanje, če bi si potem še vedno lahko privoščil vse kar si zdaj ;) . Ampak v resnici ne potrebujem takega stanovanja in bi ga raje prodal in si privoščil še več življenja. Sem tak tip človeka, da sem resnično malo doma. Med delovnikom služba po službi kino, zabava, rekreacija, pijača ali večerja zunaj, koncerti...med vikendi pa itak ali izleti ali pa še več zabave :D domov res pridem samo spat.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To sep 14, 2010 1:03 pm

cruiser1 je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Ja sej nisem rekel, da je s tem kaj narobe ampak ko sem bral tvoje poste in tvoje razmišljanje se z njim nisem strinjal. Vsak po svoje za svoje.

lp

sašo5 je napisal/-a:

Tudi jaz bi imel 200 kvadratov veliko in razkošno stanovanje, če bi si potem še vedno lahko privoščil vse kar si zdaj ;) . Ampak v resnici ne potrebujem takega stanovanja in bi ga raje prodal in si privoščil še več življenja. Sem tak tip človeka, da sem resnično malo doma. Med delovnikom služba po službi kino, zabava, rekreacija, pijača ali večerja zunaj, koncerti...med vikendi pa itak ali izleti ali pa še več zabave :D domov res pridem samo spat.

Uživaš življenje, tako je prav, samo slaba stvar tega je, da ko boš imel otroke jim ne boš imel z čim pomagati/zapustiti
Slika Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To sep 14, 2010 1:29 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

lp

sašo5 je napisal/-a:

Uživaš življenje, tako je prav, samo slaba stvar tega je, da ko boš imel otroke jim ne boš imel z čim pomagati/zapustiti

točno tako.

res je potrebno poskrbeti za svoj gušt ampak od tega na dolgi rok ni ničesar.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To sep 14, 2010 3:35 pm

adis je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

lp

sašo5 je napisal/-a:

točno tako.

Aha! Mi boste malo moralizirali ;)
Hja. Recimo, da spremenim svoj življenski slog in začnem nekaj šparati in planirati na dogi rok. Potem bom imel prelepo hišo z bazenom, popolnoma nov sijoči avto in še kup materialnih dobrin, ampak bom star in v tem niti ne bom mogell več uživati v grob pa tudi nič ne neseš, pa še blazno dolgočasno življenje bom imel za sabo (kuča poso) :har no , pa ne zdaj misliti, da cele dneve samo nakaj žuriram in traparije zganjam. Saj stalno še kaj delam, ustvarjam, imam razne plane, in jih tudi uresničujem.

Pa še vprašamje za adisa: Kaj boš pa ti imel na dolgi rok? Pa resno te sprašujem brez provokacije, samo zanima me kaj točno si mislil s tem.

Se pa strinjam, da je z otroki drugače. Sicer težko rečem kako je, ker jih še nimam, sem pa prepričan, da veliko ljudi začne pretiravati, ko dobi otroka. Totalno spremenijo način življenja in kopujejo vse mogoče stvari zaradi otroka ( za njegovo dobro, za njegovo varnost....). Najprej obvezno nov avto potem pa že plan kako do hiše, ker je to za otroka baje najboljše :roll: Zakaj že? Sicer pa otrok še nimam in res ne morem nič pametovati okoli tega.
Pa ne biti prepričani, če človek uživa življenje, da ne more potem otroku nič zapostiti. Nekateri celo življenje grebejo na kup pa njihovi otroci vseeno nimajo nič kaj dosti od tega. Sicer sem pa že precej na začetku te debate omenil, da bi otroci morali čim prej zapustiti dom svojih staršev in se osamosvojiti. In to je tudi bistvo te debate.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To sep 14, 2010 5:50 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Pa še vprašamje za adisa: Kaj boš pa ti imel na dolgi rok? Pa resno te sprašujem brez provokacije, samo zanima me kaj točno si mislil s tem.

oba bova imela na dolgi rok enak učinek in tj. starost. kakšno starost bova imela je pa odvisno od tega kako sva si postlala v mladosti oz. v življenski dobi v kateri se ravno nahajava.

spodbujam in pravilno je, da človek zapravi za gušt ( zabave, koncerti, pijače itd...) saj se tako lahko nekdo sprosti in uživa življenje, sem pa proti prekomernemu zapravljanju za bedarije ( takih primerkov vidim kar nekaj ampak je to že off the topic).

najslabše je ko pričakujemo, da bo za nas država poskrbela a v prvi vrsti moramo sami za sebe poskrbeti, ker pokojnin katere bomo čez delovno dobo zaslužili ne bomo videli tako zlahka, saj se bomo kar namatrali z birokracijo in zato raje na dolgi rok sam za sebe poskrbim kot pa da od nekoga nekaj pričakujem ;)

kar pričakujem na dolgi rok je likvidnost finančnih sredstev.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To sep 14, 2010 7:25 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Se pa strinjam, da je z otroki drugače. Sicer težko rečem kako je, ker jih še nimam, sem pa prepričan, da veliko ljudi začne pretiravati, ko dobi otroka. Sicer pa otrok še nimam in res ne morem nič pametovati okoli tega.

Lepo si to povedal ampak verjemi mi, da ko enkrat otroka dobiš se ti svet in način življenja obrne na glavo. Pa ne mislim, na slabše ampak na drugače.

Me res zanima kako boš potem govoril. Pa ne razumet to kot napad ali karkoli drugega ampak mnenje nekoga, ki ima na tem področju izkušnje.

Ni pa treba kupovati novih stvari kot praviš in če si skromen se vse da. Moj moto ja pač bil: Najprej štalca pol pa kravca.

Pa lep večer še naprej. ;)

lp

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To sep 14, 2010 9:03 pm

adis je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

oba bova imela na dolgi rok enak učinek in tj. starost. kakšno starost bova imela je pa odvisno od tega kako sva si postlala v mladosti oz. v življenski dobi v kateri se ravno nahajava.

spodbujam in pravilno je, da človek zapravi za gušt ( zabave, koncerti, pijače itd...) saj se tako lahko nekdo sprosti in uživa življenje, sem pa proti prekomernemu zapravljanju za bedarije ( takih primerkov vidim kar nekaj ampak je to že off the topic).

najslabše je ko pričakujemo, da bo za nas država poskrbela a v prvi vrsti moramo sami za sebe poskrbeti, ker pokojnin katere bomo čez delovno dobo zaslužili ne bomo videli tako zlahka, saj se bomo kar namatrali z birokracijo in zato raje na dolgi rok sam za sebe poskrbim kot pa da od nekoga nekaj pričakujem ;)

kar pričakujem na dolgi rok je likvidnost finančnih sredstev.

Saj se s tem kar si napisal popolnoma strinjam. In v bistvu sem ti že v prejšnem postu odgovoril, da prav tako, kot ti mislim tudi na prihodnost. Sicer pa ne vem kako smo zdaj tako zašli z debato. Rekel sem sem samo, da ne potrebujem velikega stanovanja ali hiše, ko bom star bom pa še manj potreboval veliko stanovanje in ravno zaradi tega mi zdaj ostaja denar, ker nimam stroškov/kredita s hišo ali prevelikim stanovanjem ali z novim avtom. V primeru otroka bi se seveda odselil v kakšno večje stanovanje, ampak brez pretiravanja ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To sep 14, 2010 9:40 pm

cruiser1 je napisal/-a: Rekel sem sem samo, da ne potrebujem velikega stanovanja ali hiše, ko bom star bom pa še manj potreboval veliko stanovanje in ravno zaradi tega mi zdaj ostaja denar, ker nimam stroškov/kredita s hišo ali prevelikim stanovanjem ali z novim avtom. V primeru otroka bi se seveda odselil v kakšno večje stanovanje, ampak brez pretiravanja ;)

mislim, da smo se ravno ob ta del teksta ustavili mnogi uporabniki, ker ponavadi najprej ciljamo na neko srednjo nepremičnino na katero gledamo na dolgi rok, da nam bo ustrezala tudi ko bodo otroci v igri.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To sep 14, 2010 11:26 pm

adis je napisal/-a:mislim, da smo se ravno ob ta del teksta ustavili mnogi uporabniki, ker ponavadi najprej ciljamo na neko srednjo nepremičnino na katero gledamo na dolgi rok, da nam bo ustrezala tudi ko bodo otroci v igri.

Ja zgleda, da tu ne pridemo skupaj. Zame je tako načrtovanje v naprej res zelo zgrešeno. Zakaj bi toliko v naprej kupoval neko neprimično? Jaz sem bolj tako "nastavljen", da stvari rešujem bolj sproti, saj se v življenju lahko marsikaj premisliš oziroma se potek življenja spremeni in se ti lahko plani hitro podrejo. Potem si pa "ujet" v svoj plan za katerega ugotoviš, da bi bilo bolje, če bi bil drugačen. Zaradi tega lahko nastanejo tudi hudi problemi v družini. Seveda se to ne zgodi vsakemu, lahko pa se zgodi vsakemu. Recimo tudi idejo o gradnji svoje sanjske hišice v kateri bi živel do konca življenja je zame grozljiva. Se mi zdi, da je tako razmišljanje tipično za slovence, vsaj kakor opazim. Jaz mislim, da je bolje, da živiš ta trenutek in imaš danes le tisto kar rabiš in ne kaj boš mogoče nekoč potreboval. Seveda pa hkrati vseeno tudi razmišljaš za prihodnost in nekaj delaš na tem, ampak vse ob svojem času, ko je za to potreba, če sploh kdaj pride do drugačne potrebe. Je pa res veliko odvisno tudi od ralzličnih situacij in izhodiščnih možnosti posameznikov in ne moremo vsi po enakem kopitu živeti, ker enostavno ne gre. Koneckoncev tudi jaz ne živim čisto popolnoma tako, kot bi si res želel.
Upam, da je zdaj bolj jasno vseskupaj. Ne znam najbolje razložit, ampak bistvo je, da življenje čimbolj izkoristiš, ko lahko. Pretirana skrb za prihodnost je slaba za živce in v nekaterih primerih lahko postane že bolestna ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr sep 15, 2010 10:02 am

Malachi je napisal/-a:
Meni osebno ni nič bol bedastega, ko zapravljat
koncertih in tudi za avtomobile, motorje

Znak svobode je, da si sam svoj šef v službi, da si lahko privoščiš tisto kar najbolj želiš .....
......... skupaj kampirat, potovat. In nič ni lepšega kot če imaš nek svoj prostor, ki je

"p...." :shock: ti tud neki nakracaš, brez repa in glave, povrhu vsega pa še cel kup protislovij.........moraš se odločit, a se ti ne zdi, da si "cruiser1" privošči prav to, kar si želi........a bi si moral želet enake stvari kot ti?

PS najslabše je bit škrt, če si pa še škrt do sebe, je pa dejanska katastrofa...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr sep 15, 2010 11:30 am

adis je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Uživaš življenje, tako je prav, samo slaba stvar tega je, da ko boš imel otroke jim ne boš imel z čim pomagati/zapustiti

točno tako.

2/3 odgovorov v tej temi pravi, da hoče na svoje. a mislita da vaš froc pa bo hotel ostat v domačem gnezdu :?:

da nebosta kot sosed, ki je celo življenje gradil 4nadstropno hišo, za vsakega potomca po en štuk, zdaj pa živi sam, še žena ga je zapustila.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr sep 15, 2010 11:44 am

Malachi je napisal/-a:Malo spremljam tvoje poste in vsi gredo le v eno smer: Zanikanje večine. Zanikaš vsakega v tej temi, vse delaš kontra. Zdaj je le vprašanje ali resnično tako želiš, ali imaš komplekse ker enostavni nimaš dovolj keša za bajto in prave ženske za družino-pač teorija, brez zamere.

Jah zgleda da sem pijanček, ki nima nič in nobenega na tem svetu.
Kako tipično razmišljanje povprečnega slovenca. Omeniš mu, da veliko hodim ven on pa to takoj razume , kot pijančevnje po gostilnah :EE
In kaj potem, če se ne strinjam z večino? Povem kako jaz živim in gledam na stvari in, ker to ni v skladu z povprečno večino je najbolje, da me na grmadi sežgete.
Ja, pa za bajto res nimam dovolj keša!! Vendar, kot že velikokrat omenjeno si jo na srečo niti ne želim.

Malachi je napisal/-a:Meni osebno ni nič bol bedastega, ko zapravljat denar po gostilnah, koncertih in tudi za avtomobile, motorje. Le kakšen smisel ima vse to?
To, da se hvališ da te nič ni doma ....to meni ne pomeni popolnoma nič,to ni noben znak svobode. Znak svobode je, da si sam svoj šef v službi, da si lahko privoščiš tisto kar najbolj želiš in ne misliš od kje vzet in tako naprej..

Men tudi ni fora hoditi po gostilnah in popivati! Tega NE počnem! Koncerti, razstave, predstave in še kakšni kulturno umetniški dogodki me pa zelo zanimajo in so tudi del mojega življenja. V tem vidim več, kot pa v delu okrog bajte! Sem pač zelo malo doma, ker počnem veliko drugih stvari in se tudi rad družim. Raje to, kot ležanje na kavču in gledanje TVja.
Znak svobode je, da si sam svoj šef v službi?? S tem se ne moram najbolj strinjati. Sem v preteklosti že bil sam svoj šef in verjemi mi, da ni lahko! Je pa res, če si sam svoj šef in delaš nekaj kar te resnično veseli to vseeno večje zadovoljstvo, kot delati v kakšni firmi pa čeprav za manj denarja in več dela. Zato še vedno delam na tem, da bom čimprej spet sam svoj šef.
Prav to sem govoril. Privoščit si je treba tisto kar si najbolj želiš!

Malachi je napisal/-a: Recimo meni je svoboda, da mam SVOJ prostor kamor lahk povabim kolege in skupaj uživamo. Gremo skupaj kampirat, potovat. In nič ni lepšega kot če imaš nek svoj prostor, ki je takšen kot želiš in ti nudi neko udobje.

In kaj tako drugače sem jaz povedal?? Tudi meni pomeni svoboda, da imam svoj prostor! Tudi prijatelje lahko povabim, če želim. Še raje imam potovanja in izlete. In imam svoj prostor, ki je udoben in je takšen, kot ga želim in potrebujem!

Malachi je napisal/-a: Človek rabi nek center življenja. Kaj je tvoj center življenja? Gostilna, Stožice, Križanke, SNG?
Namreč če imaš neko odgovorno delo si na šihtu ziher 3/4 dneva, zvečer maš družino pa še utrujen si. Kam še bi pol ti hodo po nekih pijačkah. A boš bluzil okol td pri 45,55,70,80? Takrat se pa vidi kaj si ustvaril, namreč težko kaj, če pač gre denar v ostale stvari.

Kaj je moj center življenja (karkoli že to pomeni) ti ne bom razlagal. Je kar nekaj stvari pa verjetno jih tudi nebi razumel. In kam grem jaz po službi te pa niti najmanj ne briga!! In bluzil (kakor ti praviš mojemu načinu življenja) bom do konca mojega življenja! In pojma nimaš kam gre moj denar! In o kakšnih ostalih stvareh govoriš?

V glavnem trosiš traparije. In tudi sašo5 ti je že povedal, da si napisal kup protislovij.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr sep 15, 2010 11:33 pm

@Malachi Pa si ti res vse prebral kaj sem napisal in to tudi razumel?? :roll:

Malachi je napisal/-a:
Pač je on izjema in noče lepe hiše, dobrega avta, skratka luksuza ne želi. Postavlja pa se mi vprašanje: Kaj pa on sploh hoče???

Hiše nočem, ker želim živeti v mestu! To je zame luksuz, ker znam izkoristiti prednosti mesta! Kaj tebi ni jasno? Luksus so zame tudi potovanja in ostale stvari, ki jih počnem in si jih lahko privoščim, ker ne gradim hiše npr. Dober avto pa tudi imam, dva! Ampak nista bila draga zato sicer nista nek simbol luksuza, sta pa zame nekaj najboljšega.

Malachi je napisal/-a:

Poleg tega še nekaj: Priznal si, da nimaš keša za lepo bajto. Oprosti, ampak potem res ne moreš debatirat, da tega ne rabiš. Afriška plemena tudi ne rabijo TV. Tudi jaz nimam keša za jahto, ampak ne pravim, da je ne bi imel in da je to čisto brezveze. No upam, da si razumel bistvo.

Poslušaj zdaj. Hiše NE potrebujem in zato je nimam in prav tako tudi TVja NE potrebujem in ga prav tako nimam. In ti zdaj sklepaš, da si tudi TVja ne morem privoščit zato sebe in ostale prepričujem, da ga ne potrebujem! Pa iz kje si ti padu? :har Za hišo res nima keša, vendar, če si bi jo resnično želel in bi mi to bilo najpomebnejše bi pač šparal vzel kredit...in zgradil preklemano bajto! Ampak jaz imam druge želje, drugačne plane in drugačno življenje.

Malachi je napisal/-a:Cruser kaj se razburjaš zdaj zato, jaz sem si pač ustvaril mnenje o tebi. Kaj pa si lahk o nekom misliš, ki pravi, da ga ni nikoli doma. 2 stvari: da dela 20ur al pa se potepa okoli. Najprej napišeš kaj počneš, pol pa se razburjaš. :roll::

Kaj te tako moti, če me ni doma? In kaj si lahko misliš o nekomi, ki je malo doma? Taki se zagotovo s čudnimi stvarmi ukvarjajo, kajne? :roll: Kot rečeno domov v glavnem pridem samo spat. Kaj pa naj delam doma? Gledam v luft? Včasih sicer imam tudi doma kaj za početi ampak to je občasno zato pa imam druga zanimanja in hobije za katere moram ven iz stanovanja kar mi je v bistvu zelo všeč.

Malachi je napisal/-a:Me pa vseeno zanima kam pa daješ denar, če ne tja kot mi navadni smrtniki?

Pa kaj res nisi prebral mojih postov in kar nekaj nabijaš?? Saj sem povedal za kaj zapravljam denar. Vlagam ga pa tudi v različne projekte na katerih delam ali sodelujem in v ponovno odprtje svojega podjetja. In do takrat in tudi potem bom še vedno živel, kot zdaj. Čim manj doma in čim več doživeti in uživati in ustvarjati.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov