xxl je napisal/-a:Najhuje je,da izgubljam voljo do protestov,toliko laži in manipulacije,da ne veš več komu naj sploh zaupaš.Potem si s ženo in hčero rečemo,ma kaj nam to treba,samo eno življenje imamo,brigajmo se zase,kot vsi,ampak,to ni dobro,ni.Potem zmagujejo tisti,ki so vse to zakuhali.Močno sem razočaran nad svetom v katerem živim,nad človekom,kot takim,saj vidimo rezultate njegovega početja.
.com je napisal/-a:se bo zelo grdo slišalo; ampak če si že nekdo misli vzeti življenje, potem naj s seboj potegne še kakšnega krivca za nastalo situacijo...
Bo Slovenija takoj pravičnejši kraj postala...
adis je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Najhuje je,da izgubljam voljo do protestov,toliko laži in manipulacije,da ne veš več komu naj sploh zaupaš.Potem si s ženo in hčero rečemo,ma kaj nam to treba,samo eno življenje imamo,brigajmo se zase,kot vsi,ampak,to ni dobro,ni.Potem zmagujejo tisti,ki so vse to zakuhali.Močno sem razočaran nad svetom v katerem živim,nad človekom,kot takim,saj vidimo rezultate njegovega početja.
ni ga boljšega protesta, kot pa ne udeležitev na volitvah in glej ga zlomka na vrsti so evropske volitve...
xxl je napisal/-a:Najhuje je,da izgubljam voljo do protestov,toliko laži in manipulacije,da ne veš več komu naj sploh zaupaš.Potem si s ženo in hčero rečemo,ma kaj nam to treba,samo eno življenje imamo,brigajmo se zase,kot vsi,ampak,to ni dobro,ni.Potem zmagujejo tisti,ki so vse to zakuhali.Močno sem razočaran nad svetom v katerem živim,nad človekom,kot takim,saj vidimo rezultate njegovega početja.
xxl je napisal/-a:adis je napisal/-a:
ni ga boljšega protesta, kot pa ne udeležitev na volitvah in glej ga zlomka na vrsti so evropske volitve...
Narobe,volitev se treba udeležiti v čim večjem številu in oddati prazno (neveljavno) glasovnico.
xxl je napisal/-a:.com je napisal/-a:se bo zelo grdo slišalo; ampak če si že nekdo misli vzeti življenje, potem naj s seboj potegne še kakšnega krivca za nastalo situacijo...
Nekaj podobnega se je nek dan zgodilo v Mariboru.
xxl je napisal/-a:Da se,da,samo treba najti "nove radarje",da se narod spet dvigne![]()
cruiser1 je napisal/-a:xxl je napisal/-a:adis je napisal/-a:
Narobe,volitev se treba udeležiti v čim večjem številu in oddati prazno (neveljavno) glasovnico.
X2!! Neudeležba je samo plus in voda na mlin aktualnim strankam. Neveljavne glasovnice pa dajo vedeti, da je nekaj hudo narobe, če bi jih oddali vsi tisti, ki ne hodite na volitve iz protesta.
Andro992 je napisal/-a:bolje bo mogoče čez 20let ko bodo te naši ''superduperkul'' heroji osamsvojitve poc...l in se bodo zamenjal politiki. skrbi me sam to da bojo še preden gredo v vroče kraje tut tamlade vseh svinarij naučil
xxl je napisal/-a:Andro992 je napisal/-a:bolje bo mogoče čez 20let ko bodo te naši ''superduperkul'' heroji osamsvojitve poc...l in se bodo zamenjal politiki. skrbi me sam to da bojo še preden gredo v vroče kraje tut tamlade vseh svinarij naučil
To,da bo bolje in da za to treba zategnit pas,jaz poslušam že celo življenje.Najprej v času 20 let bivše juge,potem v času 20 let samostojne Slovenije,zdaj pa ,ko smo v EU, pa pravijo,da bo čet 20 let bolje,zato treba spet zategovat pasove.Torej,moja izkušnja je,da celo življenje moram zategovat pas,da bo enkrat bolje.Takrat bom star že čez 60 let,bemu mater milo.
PS-sicer,z leti,pas moram stalno popuščat
.com je napisal/-a:se bo zelo grdo slišalo; ampak če si že nekdo misli vzeti življenje, potem naj s seboj potegne še kakšnega krivca za nastalo situacijo...
nooblette je napisal/-a:No pa pojdimo kar naslednjo stopnjo. Pa bom kar tukaj začel malo tipat...
Resno me zanima nakup nepremičnine v A ali DE, ima kdo iz tega področja izkušnje?
nooblette je napisal/-a:No pa pojdimo kar naslednjo stopnjo. Pa bom kar tukaj začel malo tipat...
Resno me zanima nakup nepremičnine v A ali DE, ima kdo iz tega področja izkušnje?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov