Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a BraaZ Sr feb 22, 2012 2:03 pm

As I said. Giant fail =) Čas za izdajo knjige by Nokia - "How to f*** up a big company", da bojo obnovil prodajo =)
Slika

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Sr feb 22, 2012 2:19 pm

crxdelsol, imam Mango saj sem napisal. Posodobil sem prvi dan ob izidu, ker sem upal da bodo težave izginile :D

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če feb 23, 2012 1:20 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
sixtoo je napisal/-a:Jaz sem ravno lani kolebal z nakupom telefona. Prej sem si lastil WM 6.5 telefon, po skoraj 5 letih pa je ugasnil. Ker nisem vedel kaj in kako z nakupom, sem se na koncu odločil za Nokio E6, s katero sem zaenkrat mega zadovoljen. Vsi sicer govorijo "zastarel" telefon itd... sam če ne rabim milijon enih gadgetov, nepotrebnih pritiklin itd.. mi Andoridi itd prav nič ne pomagajo.

Saj za Nokia E6, E7, N8 ipd. imaš tudi milijon gadgetov. Tako mi je en znanec razlagal, kaj vse se da dobit za Androida (in za Symbian kao ne da), pa sem mu samo lepo po vrsti kazal na E7. :D Malo nenavadno, ampak podpora za Symbian je na vrhuncu, zdaj ko ga ukinjajo! :D

Predlagam, da še malo pogledaš Nokia Beta Labs, če se ti zdi kaj od tam uporabnega, je kar nekaj dobrih aplikacij. Zdaj enkrat lahko pričakuješ tudi novo verzijo firmware-a.

Nokia Belle na E6:
http://www.youtube.com/watch?v=-KedQ0_6fbQ

Nokia se zadnje čase kar trudi da ne bi izgubila še teh kupcev kolikor jih imajo.Imam Nokio C6-01 torej nek nižji srednji rang mobitelov na dotik in dela v primerjavi z Samsungom Galaxy Ace dosti bolj tekoče.Je pa škoda ker se Nokia ni tako trudila prej,če je recimo tole res:http://www.gsmarena.com/nokia_carla_smartphones_to_ship_in_q3_updates_coming_in_q4-news-3863.php to pomeni da bo nadgradnja tudi za telefone ,ki bodo takrat stari že 2 leti pa niso niti približno pri vrhu mobilne tehnologije bili že ob predstavitvi.Samsung če se ne motim ne bo izdal popolne nadgradnje na ICS za Galaxya I pa bil je njihov vodilni telefon.Skratka sem zadovljen z Nokio ker jim je uspelo narediti mobitel ki deluje tekoče in ne razpada(bivši 6220 classic).Torej če ne bodo preveč nabili cen grem čez dobro leto na WP.
PS:belle naj bi Slovenske naprave dobile konec naslednjega tedna,vsaj tako so rekli na Slovenskem Nokijinem FBju.

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Če feb 23, 2012 1:53 pm

Belle je že kakšen teden (če ne dva) na voljo preko Nokia Ovi suite update-a. Včeraj sem updejtal tudi sam in moram priznati, da je telefon sedaj povesem drug. Novo organizirani meniji, nov izgled. Ni pa vse perfektno. Moti me naprimer, da ni mogoče imeti dveh e-mail predalov na enem začetnem zaslonu, kot je bilo to pri Anni. Poleg tega še dobro, da sem prej backupal vse iz telefona (sporočila, kontakti...) ker se vse te stvari po update-u brišejo. Na novo je bilo treba nastavit tudi vse e-mail kliente, zvonjenja, profile...
Pa še nekaj je zelo moteče. Ni več pokazatelja napolnjenosti baterije. S tem ne mislim na ikono v desnem zgornjem vogalu, temveč na procentualni prikaz napolnjenosti.

HITRI 97
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a HITRI 97 Če feb 23, 2012 2:50 pm

Sem ponosen lastnik Samsunga Galaxy Ace. S telefonom sem zelo zadovoljen :D
Ga priporočam :D :D :D

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če feb 23, 2012 2:53 pm

Jaz ga še nimam.Prej naj bi ga dobili tisti katerih telefoni so delani za tuja tržišča.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 23, 2012 5:58 pm

Tukaj se lahko preveri razpoložljivost. Za mojo slovensko E7 še ni na voljo.

http://europe.nokia.com/find-products/n ... ailability

http://www.nokia.si/podpora/podpora/dev ... n-i-update
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe feb 24, 2012 2:58 pm

A mogoče kdo ve, kaj je razlika med Galaxy Ace in Galaxy Ace VE? Boljši procesor?
Slika

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Pe feb 24, 2012 4:16 pm

Trenutno 2,5 meseca uporabljam SE Xperio Arc S in moram poročati, da sem zaenkrat zelo zadovoljen.

Sem pa na začetku imel nekaj težav z internetom (APN-ji), ampak zdaj teh težav ni več (update). Prej so se vsakič, ko si telefon ugasnil, zbrisali APN-i in si jih moral na novo ročno vnašat. Pa še to je bila procedura, kako vnesti, da ostanejo.

Baterija pa zdrži cca 1 dan do 1,5 dneva. Je pa res, da je telefon stalno povezan z internetom (ok, kot pri večini verjetno), posodablja se vreme, e-maili,..

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Pe feb 24, 2012 4:18 pm

ima kdo kakšne izkušnje z HTC EVO 3d?

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Pe feb 24, 2012 9:43 pm

Ravno vceraj ga je kupila punca in lahko mirno recem da je ta telefon eden iz med najboljsih kar jih je sedaj na trziscu, ce gledam razmerje cena/zmogljivost. 3D name sicer ni naredil posebnega vtisa, ostalo pa je super. Ohisje je kvalitetno (svetlobna leta pred mojim Galaxy S), ekran ima veliko locljivost a manj kontrastne barve kot Samsungi, fotoaparat in kamera sta nadpovprecni za ta razred, htc-jev uporabniski vmesnik s tipkovnico dodelan in precej bolj funkcionalen od kokurence. Glede zmogljivosti mislim da ne zaostaja za precej drazjimi modeli. Skratka, moti me samo 3D, ki pomoje nima kaj delati na mobilnem telefonu in malo vecja teza ter debelina telefona (verjetno posledica dodatne 3D kamere).

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Pe feb 24, 2012 9:55 pm

jest sem pa dons kupu s2 in sem razocaran(z veliko) pac ni takega feeling k pr s4, prelahek na dimenzije, preneroden, preplasticen barve so mi cudne, tist screen ko se pojavi ce je telefon dalj casa pri miru je naravnost smesen! Kot da ni high end telefon, sploh nevem kaj ne recem, razen to da ga prodajam po 5 urah uporabe. S4 ostaja..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Luky
Nov uporabnik

Napisal/-a Luky Pe feb 24, 2012 10:06 pm

branee je napisal/-a:Iscem etui za iphone 4s pa bi rad malo bolj "mocnega"

nekaj takega:

http://www.accessorygeeks.com/iphone-4- ... d-gry.html

Je kdo videl v Sloveniji kaj podobnega?

Brane

Jaz uporabljam griffinov survivor, link:
http://www.griffintechnology.com/iphone/cases še video : http://www.griffintechnology.com/armored

Res da je dražji ampak je vreden svoje cene. Sicer s tem ohišjem telefon povsem zaščitiš proti umazaniji, prahu, ostružki in seveda v primeru padca na tla se telefonu ne zgodi popolnoma nič preverjeno večkrat seveda je preko zaslona tudi plastična zaščita ki pa nikakor ne poslabša upravljanja zaslona na dotik. Zaponka za pas pa ima še funkcijo stojala za gledanje videov.
V Sloveniji pa nažalost zadeva stane 50 €

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Pe feb 24, 2012 11:33 pm

http://www.youtube.com/watch?v=BxFrJ5RgxH8 Najmočnejši ovitek za iphona :D TANK ...Sam imam pinlo slice 3 http://www.youtube.com/watch?v=ndxgv5ZkTu4 (najtanjši na svetu)
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So feb 25, 2012 1:22 am

Moje mnenje o HTC EVO 3D najdeš na strani 70

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol So feb 25, 2012 11:57 am

branee je napisal/-a:jest sem pa dons kupu s2 in sem razocaran(z veliko) pac ni takega feeling k pr s4, prelahek na dimenzije, preneroden, preplasticen barve so mi cudne, tist screen ko se pojavi ce je telefon dalj casa pri miru je naravnost smesen! Kot da ni high end telefon, sploh nevem kaj ne recem, razen to da ga prodajam po 5 urah uporabe. S4 ostaja..

Isto mnenje imam jaz o S2, preplastičen, preveč nenaravne barve, neroden.

Jantal
Nov uporabnik

Napisal/-a Jantal Po feb 27, 2012 6:28 pm

Vsekakor je iPhone 4 velik bolš in men bol všeč.
Vsak ima svoje mnenje in okus.
iPhone 4 je bil prej narjen in Samsung je lahk kr velik kopiru in pol kao naredu izbolšave.
Jes sm mel oba v rokah in mi je še vedno bil bol všeč iPhone.

Luky
Nov uporabnik

Napisal/-a Luky Po feb 27, 2012 6:58 pm

Sem imel pol leta S2 in v pol leta mi je crknila baterija (zdržala je komaj 1dan), imel tri mrtve pixle ki so bili jasno vidni na črnem zaslonu. Servis RAM2 mi je zagotavljal da mrtvih pixlov nima in da je baterija ok . Omenjal ne bi da poganjanje aplikacij ni delovalo ravno najbolje in se je telefon kaj kmalu upočasnil da je komaj kaj delovalo. Ob prodaji telefona mi je kupec težil zaradi mrtvih pixlov (na srečo sem imel potrdilo servisa da je telefon ok). potem sem kupil iphone4 in mi še danes leto kasneje deluje BP! Ni počasen, baterija deluje od 2 do 4 dni. Tako da od sedaj ostanem na jabolku pa naj apple heterji kar udrihajo.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Po feb 27, 2012 7:40 pm

S2 imam že nekaj mesecev in vse dela BP. Je nekoliko nerodnih dimenzij za drzati, vendar jaz sem se ga navadil in mi je super. Verjamem tudi, da je 4S super telefon.

Uporabniški avatar
Martiny
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Martiny Sr mar 07, 2012 8:03 pm

Jaz imam od poletja iPhone 4 in sem se ga že rahlo naveličala - nonstop mi zmrzuje/meče ven iz aplikacij, kar mi ponavadi pošteno požre živce. Imam pa srečo, da je (razen par praskic) še cel, glede na to kolikokrat mi je padel na tla - beton, asfalt,.. :mrgreen:
Don't drive faster than your guardian angel can fly.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov