branee je napisal/-a:S2 sem imel in prodal tudi. Je "preplasticen", za njegovo velikost nima prave teze, niti potem ne daje nekega "premium" obcutka. Deluje ceneno. Barve so men cudne. Sicer ima dosti funkcij in je dobr telefon toda tistih minusov niti slucajno ne pokrije.
O N9 pa zal nevem nic
Če ravno med tema dvema bi jaz raje izbral N serijo...glede SGSII pa se strinjam z citiranim napisanim.
Za isti denar kot SGSII dobiš pa že pravi telefon ki ti da premium občutek iphone 4. Symbian mi je bil do Anne bolj kot ne tuj, zdaj ko pa sem na svoj drug tel. Nokio C7 naložil Belle je pa itak adijo, lep korak naprej (za symbian) tudi glede uporabniškega vmesnika je pa nekaj res...Android in iOS sta bila na tej stopnji že par verzij operacijskega sistema nazaj. Sem imel veliko android telefonov (SGS, SGSII, Huawei Ideos X5, HTC Desire, Wildfire, Xperia Ray,...) na vseh ko sem naložil pač aplikacije ki bi mi lahko prišle prav so se začele sesuvat, takrat ko je rabiš je ni blo, je kaj šteknilo...Android nikdar več. Sem pa odprt do win7 še nisem sprobal.
Mercedes med telefoni: